Ni jedna mi nije opstala 5.dan😧
O cemo to ovisi,ne razumijem?
Draga zao mi je...glavu gore i u nove pobjede!Sljedeci put ce sigurno biti sve ok,samo budi pozitivna i ne gubi nadu!Saljem ti 😘!
Anchy30
Pozdrav, danas sam odnijela nalaze od muža i dobila sam spisak lijekova za stimulaciju, sljedeći tjedan moram odnijeti D1 uputnicu i podiči lijekove, pa čekamo gospođu M koja bi trebala doći 9.12.da startamo s postupkom
piše mi postupak KOH kakva je to sad kratica???
KOH mislim da je hormonska terapija!
Sretno!😘
Anchy30
Moji nalazi hormona i stitnjače gotovi-napokon!
Tireotropni hormon TSH3-0.35-4.94 a meni je 3.248…??
Progesteron-folikularna faza<0.3-1.0=rezultat 1.1…jel to ok??
Jel koja od vas razumije ovo??Gledala sam po netu ali nista ne nadjem!
***Sve koje cekaju transfer,betu ili krecu u postupak sretno!!😘😘❤
Anchy30
Svaka cast onim zenama koje su mjesecima,godinama u tome.stvarno im se divim odkud im snaga..ali jucer sam upoznala curu koja je ostala trudna sa smrznutim js,tako da moramo samo gledat pozitivno
Ljubim vas,super ste😘😘
Svaka cast onim zenama koje su mjesecima,godinama u tome.stvarno im se divim odkud im snaga..ali jucer sam upoznala curu koja je ostala trudna sa smrznutim js,tako da moramo samo gledat pozitivno
Ljubim vas,super ste😘😘
Draga moja
Nemoj se previse stresirati. Snaga se uvijek nađe to znas i sama. Ni same ne znamo koliko smo zapravo jake dok ne dođe aspiracije, transfer, cekanje bete i sve ostalo sto ide uz ovaj nas put do nasih malih anđela😊. Svu srecu ti zelim. I ostalim curama, djevojkama i zenama.
Draga Snjezana
Bila je i neugodna i bezobrazna. Prvo me je 2 godine zavlacila s dokumentacijum pa zatim da li ce napraviti ili ne operaciju jajnika. Na kraju nije. Na vecinu mojih pitanja nije htjela ili zeljela odgovoriti. Ali bilo je dana kada je bila i super. Ne znam o cemu to ovisi.
Draga Snjezana
Bila je i neugodna i bezobrazna. Prvo me je 2 godine zavlacila s dokumentacijum pa zatim da li ce napraviti ili ne operaciju jajnika. Na kraju nije. Na vecinu mojih pitanja nije htjela ili zeljela odgovoriti. Ali bilo je dana kada je bila i super. Ne znam o cemu to ovisi.
Privatnik je Poliklinika Škvorc u Samoboru i radi preko HZZOa, treba ti samo uputnica D1 od ginekologa opce prakse. HZZO ti pokriva postupak i lijekove a ti jedino moras platiti ekspertizu dosadasnjih nalaza i prvi UVZ. Priznaje i nalaze od drugih.
Draga Snjezana
Privatnik je Poliklinika Škvorc u Samoboru i radi preko HZZOa, treba ti samo uputnica D1 od ginekologa opce prakse. HZZO ti pokriva postupak i lijekove a ti jedino moras platiti ekspertizu dosadasnjih nalaza i prvi UVZ. Priznaje i nalaze od drugih.
Da li oni rade samo ujutro ili se npr. mozes koliko toliko dogovorit za termin recimo folikulometrije (radi posla me zanima)? Rade li punkciju pod anestezijom (ja uvijek imam puno folikula, pa ne znam kako bih to izdrzala)? I ako mi mozes reci koliko im onda na kraju zapravo tocno placas? Naime, ja sam vec treci postupak u vinogradskoj i svi su vrlo dragi, ali ako i ovaj put bude neuspjesno, pitam se bi li trebala pokusat negdje drugdje (za privatnike nemamo novaca)....hvala puno!
Draga Snjezana
Da li oni rade samo ujutro ili se npr. mozes koliko toliko dogovorit za termin recimo folikulometrije (radi posla me zanima)? Rade li punkciju pod anestezijom (ja uvijek imam puno folikula, pa ne znam kako bih to izdrzala)? I ako mi mozes reci koliko im onda na kraju zapravo tocno placas? Naime, ja sam vec treci postupak u vinogradskoj i svi su vrlo dragi, ali ako i ovaj put bude neuspjesno, pitam se bi li trebala pokusat negdje drugdje (za privatnike nemamo novaca)….hvala puno!
Panda123
Meni su jednom i uvz i folikulometriju radili popodne. Rade ti pon -cet od 8-20. Pet od 8 -14 ali i prema dogovoru. Ja sam oba dva puta na drugoj folikulometriji bila u nedjelju. Tako da nije problem dogovoriti se s njima. Ekspertiza nalaza ti je 400 a UVZ 250 kuna.to nazalost moras platiti. Imaju i mogucnost anestezije ali se dodatno placa ako ju zelis. Ja sam kod njih dosla na preporuku svoje ginice jer nisam ni znala da ima privatnika koji rade preko HZZOa. U Zagrebu ti jos od privatnika preko uputnice od HZZOa radi i poliklinika Betaplus u sklopu Novamed centra.
Anchii,
Tsh ti je previsok, moras uzimati terapiju da se snizi, progesteron se inace ne vadi u folikularnoj fazi, jedino ako bas taj ciklus kreces sa stim.
Progesteron se vadi 7 dpo.
Cure,
Ne morate imati nikakve simptome, nikakve bolove i sl.da bi znale da se implantiralo.
Sortiraj odgovore
Najstariji