Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvonka1910
    07. Prosinac 2017. 19:26

Lala26

Bok! Evo ja prikupila sve nalaze i u srijedu idemo u Petrovu kod doktora Mihajla Streleca, njemu sam dodijeljena prilikom naručivanja pa se nadam da bude sve okej. Da li znate kakav je on? I tako…uzbuđenje na nivou, jedva sam dočekala, sad još duga četiri dana pa da čujem što i kako dalje..Svaki savjet je dobro došao pa pišite
    Sretno svima pa se javim..

Ja sam ti kod njega bila na operaciji mioma, pa odmah i nastavila kod njega na mpo. Moram priznati da je on meni bio odličan. I kod operacije i kod ivf-a. Dođeš točno na red kada si naručena, nema čekanja, brz je, jednostavan, objasni u par riječi sve što te zanima. Neki kažu da nema baš takta ni osjećaja, no prema meni je bio odličan. No moj ti je savjet da se raspitaš kada je u bolnici, nažalost meni nije bio na punkciji niti na zadnjem uzv.. to mi je bio prvi ivf.. ostale sam radila u Samoboru.. no razlog odlaska iz Petrove nije bio dr. Strelec ;-) 
    Želim ti svu sreću.. i svim ostalim hrabrim ženama.. 

• LolaZ
    08. Prosinac 2017. 11:37

curke iz kbc osijek, molim vas da mi napišete broj telefona sestre Sunčice gore na dugom katu, moram javit da mi je 1dc a na poslu sam, a papiri mi kod kuće pa neznam broj. Hvala

• Snjeska
    08. Prosinac 2017. 18:57

Pozdrav curke moje evo da se javim slucajno sam isla kod nefrologa strucnjak za tlak posto imam visoki..na vv je rekla da preporucuje drugu terapiju radi zaceca..medutim u krvnim nalazima mi je nadeno da tsh 5.4...malo iznad granice ..a prije 5 god je  bio2.31..dobar...pa neznam dal je neko imao problem dobila sam twrapiju    jer se bojim sad kad idem vaditi nalaze.da ce biti los nalaz i opet odgadamo ...zabrinuta sam nadam se da ce bar malo djelovati...pozz😙

malimaj
    09. Prosinac 2017. 02:56

Snjezana Cakaric

Pozdrav curke moje evo da se javim slucajno sam isla kod nefrologa strucnjak za tlak posto imam visoki..na vv je rekla da preporucuje drugu terapiju radi zaceca..medutim u krvnim nalazima mi je nadeno da tsh 5.4…malo iznad granice ..a prije 5 god je bio2.31..dobar…pa neznam dal je neko imao problem dobila sam twrapiju  jer se bojim sad kad idem vaditi nalaze.da ce biti los nalaz i opet odgadamo …zabrinuta sam nadam se da ce bar malo djelovati…pozz😙

Mene na VV nisu htjeli uzeti u postupak dok god tsh nije bio ispod 2.5 Koliko sam skuzila u vecini bolnica je takva praksa. Kod Skvorca isto tako. Uz pravilno doziranje terapije od strane endokrinologa dovela sam ga u red kroz 6 mjeseci.Endokrinologa sam obavljala isto gore na VV. Pravilan rad stitnjace je jako bitan zbog razvoja neuralne cijevi kod fetusa tako da je moja preporuka da prvo nju dovedes u red.

Sretno!

• kristina.kalinski1
    11. Prosinac 2017. 18:45

zapelo je kod HSG-A trebala sam ići u Koprivnicu , ali nisam jer sam tek sad saznala da oni rade po staroj metodi , pa su mi rekli da neka idem to raditi u ZAGREB , sutra idem k doktorici da mi očita nalaze i da mi kaže kamo i kako dalje? hvala, sretno i vama curke

ikyri
    11. Prosinac 2017. 19:32

waithing

Kengurica

Waithing sta to sad znaci za tebe? Sto se mora dogoditi da smijes dalje?

Mogu se samo nadati da u 01 mj.kad ponovim test ispadne negativan sto bi znacilo da mi je sad bio pozitivan od injekcije koju sam nakon drugog spontanig dobila..ukoliko i dalje bude pozitivan tad se i muz mora testirat da vidimo moze li on uopce imati rh- dijete…ukoliko ne moze a ja stekla senzibilizaciju..e tad ne znam sta cemo…tuzit bolnicu najverojatnije pa s novcima otic u Afriku po dijete…

Koja krvna grupa su roditelji od tvog muža. Ako su tata ili mama - onda 100% postoji šansa da ima Rh- dijete...ako su oboje + isto postoji šansa samo ćete tek testiranjem saznat.

• Minna
    11. Prosinac 2017. 22:58

Waithing- nisam znala za sve ove muke sto si prosla:/ zao mi je:/
    Mi obavili hivove, hepatitise, sifilise. Zdravi smo:)
    Imam novost! Idem kod dr Kune. Pvt na HSG. 
    U betiplus, dr. Romana ne moze raditi tijekom 12.mj. valjda im je rezerviran za ljude koji si u postupku...pa godisnji...a meni 8./9.DC pada 27./28.12. 
    Tako da...idem kod dr Kune. Stavio me na listu za 3.mj ( hormona) a dotad cemo inseminaciju. U 1.i 2.mj.
    Opet!!! Imam upalu. Opet sam na vaginaletama! Stvarno se vec brinem. Kaze da je sve stres i da sredim glavicu:))
    Pozdravlja vas luda u glavu i drzi fige svima!
    :)

malimaj
    12. Prosinac 2017. 12:25

Bonne

Meni je doktor rekao da ne vadimo nikakve pretrage na hiv, hepatits, sifilis u našoj bolnici nego da nazovem 1dc u Merkur i da tamo sve obavimo, muž ima paraplegiju te zbog tog ne mogu prirodnim putem ostat trudna, a ja sam skroz zdrava (bar mislim) nikad nisam imala nikakvih problema sa ginekološke strane, i rekli su mi iz Merkura da dođemo 15-tog na prve konzultacije i sad zbilja ne znam jer trebamo kakvu dokumentaciju donesti (kopije vjenčanog lista, zdravstvene, osobne), da li je to samo razgovor ili bi mogli još obavit pretrage… nemam pojma.

Bonne
    Pretrage za na spolne bolesti hepatitis hiv i ostale su ti bitne za daljnji postupak i njih vadis u petrovoj 3 u zavodu za transfuzijsku medicinu u njihovom labosu, uputnicu tebi daje primarni ginekolog a muzu doktor opce prakse. Meni je moja tek htjela dati nakon konzultacija na Vuk vrhovcu.  Ono sto bi ti sa svoje strane mogla napraviti a sigurno ce te traziti na merkuru tj vuk vrhovcu su papa test i cervikalni brisevi koje ti radi primarni ginekolog. Za sve ostale pretrage tipa hormoni, funkcija stitnjace i ostale dati ce ti uputu na konzultacijama. Sto se tice muzeve strane stvarno ne znam kako to ide s njegovom dijagnozom pa za to pricekajte konzultacije

malimaj
    12. Prosinac 2017. 12:27

malimaj

Bonne

Meni je doktor rekao da ne vadimo nikakve pretrage na hiv, hepatits, sifilis u našoj bolnici nego da nazovem 1dc u Merkur i da tamo sve obavimo, muž ima paraplegiju te zbog tog ne mogu prirodnim putem ostat trudna, a ja sam skroz zdrava (bar mislim) nikad nisam imala nikakvih problema sa ginekološke strane, i rekli su mi iz Merkura da dođemo 15-tog na prve konzultacije i sad zbilja ne znam jer trebamo kakvu dokumentaciju donesti (kopije vjenčanog lista, zdravstvene, osobne), da li je to samo razgovor ili bi mogli još obavit pretrage… nemam pojma.

Bonne
    Pretrage za na spolne bolesti hepatitis hiv i ostale su ti bitne za daljnji postupak i njih vadis u petrovoj 3 u zavodu za transfuzijsku medicinu u njihovom labosu, uputnicu tebi daje primarni ginekolog a muzu doktor opce prakse. Meni je moja tek htjela dati nakon konzultacija na Vuk vrhovcu. Ono sto bi ti sa svoje strane mogla napraviti a sigurno ce te traziti na merkuru tj vuk vrhovcu su papa test i cervikalni brisevi koje ti radi primarni ginekolog. Za sve ostale pretrage tipa hormoni, funkcija stitnjace i ostale dati ce ti uputu na konzultacijama. Sto se tice muzeve strane stvarno ne znam kako to ide s njegovom dijagnozom pa za to pricekajte konzultacije

Bonne

Bilo kakve kopije ce ti trebati tek kasnije pred sam postupak transfera. Tako da njih ne trebas nositi. Osim naravno zdravstvene. I da cijeli postupak ti je placen tako i ako nemas dopunsko nista dodatno ns placas.

12. Prosinac 2017. 13:18

ikyri

waithing

Kengurica

Waithing sta to sad znaci za tebe? Sto se mora dogoditi da smijes dalje?

Mogu se samo nadati da u 01 mj.kad ponovim test ispadne negativan sto bi znacilo da mi je sad bio pozitivan od injekcije koju sam nakon drugog spontanig dobila..ukoliko i dalje bude pozitivan tad se i muz mora testirat da vidimo moze li on uopce imati rh- dijete…ukoliko ne moze a ja stekla senzibilizaciju..e tad ne znam sta cemo…tuzit bolnicu najverojatnije pa s novcima otic u Afriku po dijete…

Koja krvna grupa su roditelji od tvog muža. Ako su tata ili mama - onda 100% postoji šansa da ima Rh- dijete…ako su oboje + isto postoji šansa samo ćete tek testiranjem saznat.

Mama mu je rh-, tata rh +, isto kao nas dvoje...Hvala ti, nadam se da je rezultat do injekcije,,vidjet ćemo u 01mj.

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.