Waithing- pa da, slazem se. I meni je to nekako logicno bilo, al sam ovaj komentar cula. Al vise bih se sa tobom slozila.
Hvala Mono. Hvala Waithing...znam da su obavezne. Al mi je propala fora:) i otvaranje podteme pod nazivom: jel sam ja jedina luda sto se bojim tih bolestina i/ili rezultata ili sto?
:)))
Pricali smo muz i ja...i skontali da smo imali i druge partnere prije, pa kakvi su bili. Kakvog morala itd.
Covjek se preispituje.
Al ocito sam jedina:/
Il ste vi sa svojim muzevima i nevinost izgubile i oni sa vama....
hahahahah Minna ja nisam sa suprugom izgubila nevinost, no jedino ove pretrage se nisam nimalo bojala jer znam da su to tako rijetke bolesti pa ono pored sveg što sam prošla rekoh sama sebi-pa nisi baš takav baksuz :-)
waithing
:))))
P.s. brisevi cisti
Juuuhuuuu
Ako uspijemo ulovit doktora sredinom 12.mj
Saznat cemo sto dalje...dal je potreban HSG zbog inseminacije..il cemo odmah pokusat IVF
Pozdrav svima i drzim fige i dalje za sve ( vec mi se palceki ukocili)
:)
Minna, to ti uvelike ovisi u koju bolnicu ideš i koja je dijagnoza, kakav je spermiogram, većinom se ide prvo na inseminaciju ( i više putaa) . Neke bolnice (ili doktor/i ) pošalju na inseminaciju i bez hsg-a što po meni nije ok iako se kod mene npr.hsg nije ni pokazao točno (lazno pokazao prohodan jajovod , no i kažu da hsg nije najpouzdanija metoda, ja sam nakon hsg-a morala na laparaskopiju i jajovod je itekako začepljen), tako da je kod mene inseminacija preskočena jer jedan jajovod nemam a drugi je začepljen...
waithing
Ajoj, muke si prosla.
Ma meni jedna stvar nije jasna. Da je doktor rekao da cemo na inseminaciju prije no je vidio AMH
Koji je poprilicno nizak. 8pmol. A ref. Vrijednosti su 4,1-58
Recimo, u Betiplus, na konzultacijama, doktorica je rekla da uopce ne bi isla na inseminaciju( da je gubljenje vremena). I to iskljucivo zbog AMH
Tako da, ne znam sto mi je ciniti. Vratiti se kod doktora sa svima nalazima i pitat ga...a sto sad?
:)
A u kojoj si ti fazi?
Curke jel mogu Cetrotide držat u hladnjaku?? Piše da se čuvaju na tem.nižoj od 24 stupnja
Curke jel mogu Cetrotide držat u hladnjaku?? Piše da se čuvaju na tem.nižoj od 24 stupnja
Da ! Oni i drze u Petrovoj npr.Cetrotide u frizideru, ako se dobro sjecam...
Bok! Evo ja prikupila sve nalaze i u srijedu idemo u Petrovu kod doktora Mihajla Streleca, njemu sam dodijeljena prilikom naručivanja pa se nadam da bude sve okej. Da li znate kakav je on? I tako...uzbuđenje na nivou, jedva sam dočekala, sad još duga četiri dana pa da čujem što i kako dalje.. Svaki savjet je dobro došao pa pišite
Sretno svima pa se javim..
Sortiraj odgovore
Najstariji