Ajme cure sretnooo
Slusam vas broj jajnih stanica, a meni je receno da cu u stimuliranom imat" da cemo se nadat" njih 5.
( imam nizak AMH)
A ja svoje briseve ponavljam krajem mjeseca….
Pa OPET na konzultacije kod dr Kune
Cure drzim fige!!!!!
i ja sam u vinogradskoj :-) sretno
Imam jedno(mizda dva😂) pitanje pa ako netko zeli da odg.!
*Koje dopunsko imate vi??*Jel kad ides na oplodnju jel su ti lijekovi(i sto se mora piti)na A listi ili na B listi?Ne morate nista nadoplacivati??
Ja sam danas bila u Hzzo-u,mjesecno izadje 70kn i mora se uplacivati svaki mj.!Sutra planiram otici u Croatia osig.,(tamo mi je muz)da vidim koliko se placa…
Gdje vi imate?Jeste zadovoljne ako ste negdje dalje?
Koliko sam ja upoznata u mpo je sve besplatno bez obzira na dopunsko...
Ja ga imam,ali mi uvijek kazu da je besplatno bez obzira na dopunsko zbog te neke sifre pod koju stave sve za mpo....
Sretno...
Panda:)
Super su, jel tak?
Mislim ne znam nista, bili smo samo na jednim konzultacijama gdje nam je receno da cemo na inseminaciju , a tada jos AMH nije bio napravljen....
Nakon toga dosla ureaplasma....
I sad planiramo opet na konzultacije...
Nadat se da necemo na inseminaciju sa tako niskim AMH
Sve se radi gore na 5.katu? Ili?
Panda:)
Super su, jel tak?
Mislim ne znam nista, bili smo samo na jednim konzultacijama gdje nam je receno da cemo na inseminaciju , a tada jos AMH nije bio napravljen….
Nakon toga dosla ureaplasma….
I sad planiramo opet na konzultacije…
Nadat se da necemo na inseminaciju sa tako niskim AMH
Sve se radi gore na 5.katu? Ili?
Sve je na 5. katu, a o inseminaciji me znam nista, jer mi zbog loseg spermiograma mozemo samo icsi.
Cure, da li ste vi nakon transfera išle raditi?
Naime, danas mi je tek 2dpt, ali sam totalno izluđena (gore nego prvi put). Stalno visim na forumima, osluškujem tijelo i molim Boga da se nešto kao pokrene, a ne osjećam ništa...kao da nikad nisam bila na stimulaciji...dakle, doslovno sve normalno, ništa...
Druga stvar koja me strašno opterećuje je posao. Posao mi nije fizički težak, čak rekla bih ni pretjerano stresan...uglavnom,...samo što do posla putujem javnim prijevozom sat vremena u jednom smjeru. Ovaj put me strašno opterećuju kolege...kako nitko ne zna stvarni razlog mog bolovanja (a bila sam i u veljači dva tjedna na bolovanju kod 1. postupka) slušam priče tipa: ti si premlada, a stalno bolesna...i to što je najgore od ljudi s kojima sam mislila kako sam dobra...te me čak od neke ljutnje što me mjenjaju čak ni ne zovu nego šalju e-mailove???
Onda stalno razmišljam...koliko ću toga morati nadoknaditi kad se vratim te se bojim da će me svi gledati kao državnog neprijatelja broj 1., jer ja eto bezveze otvaram bolovanja...strašno sam osjetljiva, tako da ne spavam em zbog posla, em zbog ishoda postupka...pa razmišljam da već sutra idem radit jer bih se tako riješila ljudi s posla, a i psihičke opsjednutosti betom???
Imam jedno(mizda dva😂) pitanje pa ako netko zeli da odg.!
*Koje dopunsko imate vi??*Jel kad ides na oplodnju jel su ti lijekovi(i sto se mora piti)na A listi ili na B listi?Ne morate nista nadoplacivati??
Ja sam danas bila u Hzzo-u,mjesecno izadje 70kn i mora se uplacivati svaki mj.!Sutra planiram otici u Croatia osig.,(tamo mi je muz)da vidim koliko se placa…
Gdje vi imate?Jeste zadovoljne ako ste negdje dalje?
Koliko sam ja upoznata u mpo je sve besplatno bez obzira na dopunsko…
Ja ga imam,ali mi uvijek kazu da je besplatno bez obzira na dopunsko zbog te neke sifre pod koju stave sve za mpo….
Sretno…
Hvala svima na odg.!Evo bila danas u hzzo-u i sredila….gotovo sve bilo za 5.min.!Ja to uplatila za god.dana pa da ne moram razmisljati o uplati svaki mj.!Nisam to znala!Meni nitko nije nista rekao!Hvala ti!😘😘
Anchy30
Naime, danas mi je tek 2dpt, ali sam totalno izluđena (gore nego prvi put). Stalno visim na forumima, osluškujem tijelo i molim Boga da se nešto kao pokrene, a ne osjećam ništa…kao da nikad nisam bila na stimulaciji…dakle, doslovno sve normalno, ništa…
Druga stvar koja me strašno opterećuje je posao. Posao mi nije fizički težak, čak rekla bih ni pretjerano stresan…uglavnom,…samo što do posla putujem javnim prijevozom sat vremena u jednom smjeru. Ovaj put me strašno opterećuju kolege…kako nitko ne zna stvarni razlog mog bolovanja (a bila sam i u veljači dva tjedna na bolovanju kod 1. postupka) slušam priče tipa: ti si premlada, a stalno bolesna…i to što je najgore od ljudi s kojima sam mislila kako sam dobra…te me čak od neke ljutnje što me mjenjaju čak ni ne zovu nego šalju e-mailove???
Onda stalno razmišljam…koliko ću toga morati nadoknaditi kad se vratim te se bojim da će me svi gledati kao državnog neprijatelja broj 1., jer ja eto bezveze otvaram bolovanja…strašno sam osjetljiva, tako da ne spavam em zbog posla, em zbog ishoda postupka…pa razmišljam da već sutra idem radit jer bih se tako riješila ljudi s posla, a i psihičke opsjednutosti betom???
Draga moja zasto se opterecujes s glupostima??Ljudi ce uvijek pricati bez obzira jel ti bila na bolovanju ili ne...uvijek neki klinac nadju!!Kao da oni znaju sta ti prolazis...Tebi je bitnije i vaznije da ostanes trudna ,da imas svoj anđela a to sto oni pricaju pa briga te....kad se vratis nadoknaditi ces to,nije vazno jel za par sati ili za par dana!Fokusiraj se na to da si mirna,bez stresa...opusti se i ako moras i zelis na BO idi...tvoje zdravlje i tvoja buduca bebica su na prvom mjestu!!❤Zato draga znam da je lako pricati ali pokusaj se opustiti i ne zivciraj se!!😘😘
Anchy30
Drage cure evo da se i ja javim ,bakterija je sredena i u petak idem na propuhivanje jajnika ,znaci pocelo je sve se odvijat,malo sam u grcu ali javim se kako je bilo ,drzite fige😘😘
Sretno!!❤💖
Moji nalazi hormona jos nisu gotovi...sutra oko 13h moram opet zvati!!😒
Anchy30
Naime, danas mi je tek 2dpt, ali sam totalno izluđena (gore nego prvi put). Stalno visim na forumima, osluškujem tijelo i molim Boga da se nešto kao pokrene, a ne osjećam ništa…kao da nikad nisam bila na stimulaciji…dakle, doslovno sve normalno, ništa…
Druga stvar koja me strašno opterećuje je posao. Posao mi nije fizički težak, čak rekla bih ni pretjerano stresan…uglavnom,…samo što do posla putujem javnim prijevozom sat vremena u jednom smjeru. Ovaj put me strašno opterećuju kolege…kako nitko ne zna stvarni razlog mog bolovanja (a bila sam i u veljači dva tjedna na bolovanju kod 1. postupka) slušam priče tipa: ti si premlada, a stalno bolesna…i to što je najgore od ljudi s kojima sam mislila kako sam dobra…te me čak od neke ljutnje što me mjenjaju čak ni ne zovu nego šalju e-mailove???
Onda stalno razmišljam…koliko ću toga morati nadoknaditi kad se vratim te se bojim da će me svi gledati kao državnog neprijatelja broj 1., jer ja eto bezveze otvaram bolovanja…strašno sam osjetljiva, tako da ne spavam em zbog posla, em zbog ishoda postupka…pa razmišljam da već sutra idem radit jer bih se tako riješila ljudi s posla, a i psihičke opsjednutosti betom???
Draga moja zasto se opterecujes s glupostima??Ljudi ce uvijek pricati bez obzira jel ti bila na bolovanju ili ne…uvijek neki klinac nadju!!Kao da oni znaju sta ti prolazis…Tebi je bitnije i vaznije da ostanes trudna ,da imas svoj anđela a to sto oni pricaju pa briga te….kad se vratis nadoknaditi ces to,nije vazno jel za par sati ili za par dana!Fokusiraj se na to da si mirna,bez stresa…opusti se i ako moras i zelis na BO idi…tvoje zdravlje i tvoja buduca bebica su na prvom mjestu!!❤Zato draga znam da je lako pricati ali pokusaj se opustiti i ne zivciraj se!!😘😘
Hvala ti puno! Lakše mi je kad podijelim to s nekim tko zna kroz što sve prolazimo. To je zapravo moj životni problem, uvijek si mi mislim tko će što reći, jako nezrelo, moram se naučiti to mjenjati. Samo da napomenem da su te moje drage kolege plaćene za svaki sat koji me mjenjaju dodatno, dakle čak ni ne rade besplatno.
Sortiraj odgovore
Najstariji