Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cvjetic
    16. Studeni 2017. 14:22

Panda123

Cure, da li ste vi nakon transfera išle raditi?
    Naime, danas mi je tek 2dpt, ali sam totalno izluđena (gore nego prvi put). Stalno visim na forumima, osluškujem tijelo i molim Boga da se nešto kao pokrene, a ne osjećam ništa…kao da nikad nisam bila na stimulaciji…dakle, doslovno sve normalno, ništa…
    Druga stvar koja me strašno opterećuje je posao. Posao mi nije fizički težak, čak rekla bih ni pretjerano stresan…uglavnom,…samo što do posla putujem javnim prijevozom sat vremena u jednom smjeru. Ovaj put me strašno opterećuju kolege…kako nitko ne zna stvarni razlog mog bolovanja (a bila sam i u veljači dva tjedna na bolovanju kod 1. postupka) slušam priče tipa: ti si premlada, a stalno bolesna…i to što je najgore od ljudi s kojima sam mislila kako sam dobra…te me čak od neke ljutnje što me mjenjaju čak ni ne zovu nego šalju e-mailove???
    Onda stalno razmišljam…koliko ću toga morati nadoknaditi kad se vratim te se bojim da će me svi gledati kao državnog neprijatelja broj 1., jer ja eto bezveze otvaram bolovanja…strašno sam osjetljiva, tako da ne spavam em zbog posla, em zbog ishoda postupka…pa razmišljam da već sutra idem radit jer bih se tako riješila ljudi s posla, a i psihičke opsjednutosti betom???

Joj,ko da sam ja to pisala,haha.i ja se uvijek zamaram ko ce sta rec a ovih dana posto na poslu znaju samo dvije kolegice,od ostalih nitko nije ni poslao sms ako sam dobro,sta mi je i slicno a ja se zamaram jer sam na bolovanju.tako da nikoga nije briga,tuzno ali istinito..tako da smiri se i misli samo na sebe..

Panda123
    16. Studeni 2017. 14:45

Cvjeticnb

Panda123

Cure, da li ste vi nakon transfera išle raditi?
    Naime, danas mi je tek 2dpt, ali sam totalno izluđena (gore nego prvi put). Stalno visim na forumima, osluškujem tijelo i molim Boga da se nešto kao pokrene, a ne osjećam ništa…kao da nikad nisam bila na stimulaciji…dakle, doslovno sve normalno, ništa…
    Druga stvar koja me strašno opterećuje je posao. Posao mi nije fizički težak, čak rekla bih ni pretjerano stresan…uglavnom,…samo što do posla putujem javnim prijevozom sat vremena u jednom smjeru. Ovaj put me strašno opterećuju kolege…kako nitko ne zna stvarni razlog mog bolovanja (a bila sam i u veljači dva tjedna na bolovanju kod 1. postupka) slušam priče tipa: ti si premlada, a stalno bolesna…i to što je najgore od ljudi s kojima sam mislila kako sam dobra…te me čak od neke ljutnje što me mjenjaju čak ni ne zovu nego šalju e-mailove???
    Onda stalno razmišljam…koliko ću toga morati nadoknaditi kad se vratim te se bojim da će me svi gledati kao državnog neprijatelja broj 1., jer ja eto bezveze otvaram bolovanja…strašno sam osjetljiva, tako da ne spavam em zbog posla, em zbog ishoda postupka…pa razmišljam da već sutra idem radit jer bih se tako riješila ljudi s posla, a i psihičke opsjednutosti betom???

Joj,ko da sam ja to pisala,haha.i ja se uvijek zamaram ko ce sta rec a ovih dana posto na poslu znaju samo dvije kolegice,od ostalih nitko nije ni poslao sms ako sam dobro,sta mi je i slicno a ja se zamaram jer sam na bolovanju.tako da nikoga nije briga,tuzno ali istinito..tako da smiri se i misli samo na sebe..

ne znas sto je gore...da te ne zovu ili da te stalno zovu...a ja ne zelim pricat o razlozima...koma

m.girl6
    16. Studeni 2017. 15:00

riri i cvjetic sretnoooo!!  
    Panda, slažem se potpuno sa anchy. Uvijek ali baš uvijek oni ljudi koji misle da mogu "kopati" i zabadati nos u tuđe živote će komentirati, bila ti najbolja ili najgora na svijetu. Stvarno se pokušaj isključiti od svega jer najbitnija si sada ti i tvoje psihofizičko zdravlje, a pusti njih nek laju. 
    Ne znam kak ću ja poslije transfera, ali mislim da ću ići odmah drugi dan raditi, iskreno mislim da bi izludila psihički doma od razmišljanja. Isto imam uredski posao i kaj je najgore mene u firmi nitko ne može mijenjati jer sam samo jedna na tom mjestu, tak da me opet sve dočeka kad se vratim. Ja ću tražiti od dr.opće prakse da mi da normabele od 2mg tj. muž će tražiti od svoje recept, naša mono kaže da ih možemo piti od transfera nadalje. Ja sebe i svoju psihu znam i ne želim se dovesti u situaciju da nam ne uspije zbog živciranja oko nebitnih stvari i stresa na poslu, ne dolazi u obzir. A i stres zbog isčekivanje do bete će isto biti, tak da... neću se igrati. Po meni, ako ti je lakše, odi raditi, zaokupi mozak sa drugim stvarima i uzmi normabele. Ne živciraj se oko budala na poslu koje propitkuju, da, mlada si i boležljiva. Pa samo im reci: Kaj mi mladi ne smijemo biti bolesni?? Uostalom, šta ih briga. Nabaci osmijeh na lice i nek ne vide da si zabrinuta, to će ih još više pogoditi, vjeruj mi. 
    Drži seee 
    Uskoro će Božić i dobit ćeš najljepši poklon na svijetu, zato ne troši energiju na negativne ljude s posla nego ju čuvaj za veselje nakon pozitivne bete!! 

Noa 💙

m.girl6
    16. Studeni 2017. 15:00

Panda, slažem se potpuno sa anchy. Uvijek ali baš uvijek oni ljudi koji misle da mogu "kopati" i zabadati nos u tuđe živote će komentirati, bila ti najbolja ili najgora na svijetu. Stvarno se pokušaj isključiti od svega jer najbitnija si sada ti i tvoje psihofizičko zdravlje, a pusti njih nek laju. 
    Ne znam kak ću ja poslije transfera, ali mislim da ću ići odmah drugi dan raditi, iskreno mislim da bi izludila psihički doma od razmišljanja. Isto imam uredski posao i kaj je najgore mene u firmi nitko ne može mijenjati jer sam samo jedna na tom mjestu, tak da me opet sve dočeka kad se vratim. Ja ću tražiti od dr.opće prakse da mi da normabele od 2mg tj. muž će tražiti od svoje recept, naša mono kaže da ih možemo piti od transfera nadalje. Ja sebe i svoju psihu znam i ne želim se dovesti u situaciju da nam ne uspije zbog živciranja oko nebitnih stvari i stresa na poslu, ne dolazi u obzir. A i stres zbog isčekivanje do bete će isto biti, tak da... neću se igrati. Po meni, ako ti je lakše, odi raditi, zaokupi mozak sa drugim stvarima i uzmi normabele. Ne živciraj se oko budala na poslu koje propitkuju, da, mlada si i boležljiva. Pa samo im reci: Kaj mi mladi ne smijemo biti bolesni?? Uostalom, šta ih briga. Nabaci osmijeh na lice i nek ne vide da si zabrinuta, to će ih još više pogoditi, vjeruj mi. 
    Drži seee 
    Uskoro će Božić i dobit ćeš najljepši poklon na svijetu, zato ne troši energiju na negativne ljude s posla nego ju čuvaj za veselje nakon pozitivne bete!! 

Noa 💙

m.girl6
    16. Studeni 2017. 15:01

Drži seee 

Noa 💙

Panda123
    16. Studeni 2017. 15:19

m.girl6

ririicvjeticsretnoooo!!Panda, slažem se potpuno sa anchy. Uvijek ali baš uvijek oni ljudi koji misle da mogu "kopati" i zabadati nos u tuđe živote će komentirati, bila ti najbolja ili najgora na svijetu. Stvarno se pokušaj isključiti od svega jer najbitnija si sada ti i tvoje psihofizičko zdravlje, a pusti njih nek laju.
    Ne znam kak ću ja poslije transfera, ali mislim da ću ići odmah drugi dan raditi, iskreno mislim da bi izludila psihički doma od razmišljanja. Isto imam uredski posao i kaj je najgore mene u firmi nitko ne može mijenjati jer sam samo jedna na tom mjestu, tak da me opet sve dočeka kad se vratim. Ja ću tražiti od dr.opće prakse da mi da normabele od 2mg tj. muž će tražiti od svoje recept, naša mono kaže da ih možemo piti od transfera nadalje. Ja sebe i svoju psihu znam i ne želim se dovesti u situaciju da nam ne uspije zbog živciranja oko nebitnih stvari i stresa na poslu, ne dolazi u obzir. A i stres zbog isčekivanje do bete će isto biti, tak da… neću se igrati. Po meni, ako ti je lakše, odi raditi, zaokupi mozak sa drugim stvarima i uzmi normabele. Ne živciraj se oko budala na poslu koje propitkuju, da, mlada si i boležljiva. Pa samo im reci: Kaj mi mladi ne smijemo biti bolesni?? Uostalom, šta ih briga. Nabaci osmijeh na lice i nek ne vide da si zabrinuta, to će ih još više pogoditi, vjeruj mi.
    Drži seee

Hvala ti draga puno! Pokušat ću se skulirat, u dogovoru s mm vraćam se radit u utorak, 7dpt, a onda ako bude bilo sreće idem opet na bolovanje

Anchy30
    16. Studeni 2017. 17:49

Kad si več spomenila Bozic 🌲m.girl6 jel znate vec sto cete praviti??Koje kolace,torte,keksice🍰🎂🍩🍪...Vec sam vidjela da su neke kuce okicene(malo mi je to rano😏)Kad vi kitite?!Ja okitim sve i bude super ali kad to trebam pospremati nikad kraja😂😂

Anchy30

Panda123
    17. Studeni 2017. 10:16

Anchy30

Kad si več spomenila Bozic 🌲m.girl6jel znate vec sto cete praviti??Koje kolace,torte,keksice🍰🎂🍩🍪…Vec sam vidjela da su neke kuce okicene(malo mi je to rano😏)Kad vi kitite?!Ja okitim sve i bude super ali kad to trebam pospremati nikad kraja😂😂

Ja još ne doživljavam kako će uskoro Božić. Vrijeme tako brzo prolazi, pa mi sve čudno...ja krenem uvijek tako da na sv. Luciju posijem pšenicu. U ničem baš ne pretjerujem, kako nas dvoje živimo sami, a jedva pojedemo pola kolača kroz tjedan. Ovaj Božić ćemo nadam se kod  mojih roditelja, koji žive 600km dalje.

Anchy30
    17. Studeni 2017. 10:26

Panda123

Anchy30

Kad si več spomenila Bozic 🌲m.girl6jel znate vec sto cete praviti??Koje kolace,torte,keksice🍰🎂🍩🍪…Vec sam vidjela da su neke kuce okicene(malo mi je to rano😏)Kad vi kitite?!Ja okitim sve i bude super ali kad to trebam pospremati nikad kraja😂😂

Ja još ne doživljavam kako će uskoro Božić. Vrijeme tako brzo prolazi, pa mi sve čudno…ja krenem uvijek tako da na sv. Luciju posijem pšenicu. U ničem baš ne pretjerujem, kako nas dvoje živimo sami, a jedva pojedemo pola kolača kroz tjedan. Ovaj Božić ćemo nadam se kod mojih roditelja, koji žive 600km dalje.

I ja sadim pšenicu na sv.Luciju!A počinjem kititi polako tamo poslije sv.Nikole...a bor kitimo muz i ja na Badnjak!Nemam ni ja neki osjećaj da će Božić,sve tako brzo prolazi!Baš bi voljela da za Božić padne snijeg,prošle godine bilo sunce!😣😥Ja ću od kolača napraviti neki kremasti i dvije vrste keksića...neću pretjerati kao prošle godine,pola sam toga podijelila...sva sreća pa imam tetu koja voli jesti kolače,pa kad nam ostane uvijek spakujem njoj!😂😂Obiteljska idila...samo uživaj i napuni baterije!😍

Anchy30

• zvonka1910
    17. Studeni 2017. 10:36

Pozdrav svim hrabrim ženama.. nije me bilo neko vrijeme, čestitam na svim betama!! Trenutno se suočavam s lošim vijestima, doktori mi savjetuju da razmislim o doniranju jajnih stanica (ukratko, tri pokušaja, dva stimulirana (u svakom samo jedna jajna stanica), jedan bez, jajne stanice loše kvalitete). Evo zanimaju me iskustva, nakon koliko neuspjelih pokušaja ste ipak odlučile probati i ovu opciju? Ma sve me zanima.. :-) ne znam od kud da krenem.. još koji put pokušati ili ne.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.