Imam jedno(mizda dva😂) pitanje pa ako netko zeli da odg.!
*Koje dopunsko imate vi??
*Jel kad ides na oplodnju jel su ti lijekovi(i sto se mora piti)na A listi ili na B listi?Ne morate nista nadoplacivati??
Ja sam danas bila u Hzzo-u,mjesecno izadje 70kn i mora se uplacivati svaki mj.!Sutra planiram otici u Croatia osig.,(tamo mi je muz)da vidim koliko se placa...
Gdje vi imate?Jeste zadovoljne ako ste negdje dalje?
Anchy30
*Koje dopunsko imate vi??*Jel kad ides na oplodnju jel su ti lijekovi(i sto se mora piti)na A listi ili na B listi?Ne morate nista nadoplacivati??
Ja sam danas bila u Hzzo-u,mjesecno izadje 70kn i mora se uplacivati svaki mj.!Sutra planiram otici u Croatia osig.,(tamo mi je muz)da vidim koliko se placa…
Ja sam u HZZO, a ne znam dali ću šta morat plaćat od lijekova uz dopunsko....ne znam kako to ide, tek godinu dana plaćam dopunsko, a nisam odala po doktora prije ovog pa ne mogu usporedit koliko se di plaća i kakve su kombinacije A lista B lista, pa ti zasad ne mogu pomoći. A mislim da se svuda plaća dopunsko oko 70 kn mjesečno
Anchy ja imam Generali 69kn/mj. Sve ti je pokriveno bez obzira na dopunsko osiguranje. Ja ga na pocetku nisam imala i nisam nista placala..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
*Koje dopunsko imate vi??*Jel kad ides na oplodnju jel su ti lijekovi(i sto se mora piti)na A listi ili na B listi?Ne morate nista nadoplacivati??
Ja sam danas bila u Hzzo-u,mjesecno izadje 70kn i mora se uplacivati svaki mj.!Sutra planiram otici u Croatia osig.,(tamo mi je muz)da vidim koliko se placa…
Ja sam u HZZO, a ne znam dali ću šta morat plaćat od lijekova uz dopunsko….ne znam kako to ide, tek godinu dana plaćam dopunsko, a nisam odala po doktora prije ovog pa ne mogu usporedit koliko se di plaća i kakve su kombinacije A lista B lista, pa ti zasad ne mogu pomoći. A mislim da se svuda plaća dopunsko oko 70 kn mjesečno
I ja imam u hzzo dopunsko i nisam morala ništa nadoplaćivati.
Bok ! Prvi put bikBog svima ,,evo ja sam imala 4puta ifv,,sad se spremam za 5put u 7godina ,,Sva 4puta nadas se sad ce ..bit ce sad,.Kod mene je sve uredu ,ali kod supruga jako los spermiogram..(nepokretljiv spermiorgran)Nakon ljekova da to ne ide najbolje ..vec ostaje kako je..ja se nadam i mislim da jednod dana budeb
Antuneta, da li se stanice ne oplode, ne dijele ili ne dolazi do trudnoće? Na kojem koraku zapnete?
Bok one se oplode i dijele se ,,sve je u redu znaci ne ostaju zive nazat kad vrate ..
Prvi ivf 9jajni stanica 3oplodene.
Drugi ivf 2zetka (4stanice,4stanice)
Treci ivf 2zametka(1osmostanicna i 1šestostanicna
Cetvrti ivf 2zametka (4 stanicna 4 stanicna)
Tako je i nama bilo u prvom postupku, vraćene dvije osmostanične stanice i ništa. Sad je opet isti slučaj, čekam betu, ali bojim se da i ovaj put neće biti ništa. Nekako mislim da zametak ne može biti kvalitetan kod tako lošeg spermiograma, ali to su samo moje bojazni. Kažem ja jučer embriologu kako je moguće da se stanice dijele, a spermiji su nepomični, a ona kaže: očito su vitalni. Čekaj...ništa mi nije jasno, malo ih je, slabo pokretni, morfološki loši, a vitalni ???
Anchy30 meni ti studenti bili na prvoj inseminaciji ja poludila,kažem ja dr. da im još samo daju kokice pa da bude ko u kinuimala sam prije dopunsko od hzzo i nisam nista nadoplacivala sto se toga tice...
Panda123 sretno...
Hvala curke,sretno i svima vama od srca.jedva cekam da vidim sta ce bit, nego moj problem je sta ja idem sa zamrznutom spermom jer mi muz nije kuci i sad zbog hipera opet moraju zamrznut i to mi ne daje bas neke prevelike nade iako su rekli da to ne mora nista znacit ali ja sam si zacrtala tako.je mozda imao tko takav slucaj,rekli su mi da je to stvarno rijetkost?nakraju sam rekla da u oplodnju neka idu samo 7 a ostale jajne stanice neka zamrznu.jedino me tjesi da je spermiog.dobar..
Hvala curke,sretno i svima vama od srca.jedva cekam da vidim sta ce bit, nego moj problem je sta ja idem sa zamrznutom spermom jer mi muz nije kuci i sad zbog hipera opet moraju zamrznut i to mi ne daje bas neke prevelike nade iako su rekli da to ne mora nista znacit ali ja sam si zacrtala tako.je mozda imao tko takav slucaj,rekli su mi da je to stvarno rijetkost?nakraju sam rekla da u oplodnju neka idu samo 7 a ostale jajne stanice neka zamrznu.jedino me tjesi da je spermiog.dobar..
Nisam znala da se moze zamrznuti samo jajna stanica.
Moze,da.Objasnili mi sve jucer,jer kad ti oplode ti se po to moras vratit,da li ces jos jedno dijete,mozes darovat ili da to ide za kakve pokuse,a jajne stanice ako ostanes trudna i vise ne zelis,to se moze unistit ali zameci ne..tako nekako,valjda sam dobro pohvatala,bila sam jos omamljena od anastezije...
Moze,da.Objasnili mi sve jucer,jer kad ti oplode ti se po to moras vratit,da li ces jos jedno dijete,mozes darovat ili da to ide za kakve pokuse,a jajne stanice ako ostanes trudna i vise ne zelis,to se moze unistit ali zameci ne..tako nekako,valjda sam dobro pohvatala,bila sam jos omamljena od anastezije…
U kojoj si to bolnici?
Sortiraj odgovore
Najstariji