Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malimaj
    14. Studeni 2017. 06:50

Minna

Pozdrav cure,
    Citam vas uz jutarnju kavicu:)
    Ranojutarnju:/
    Panda drzim fige!!!!!
    Ja sam izasla iz svoje depre.
    Dopola:/
    Imam jedno glupo pitanje…
    Prijateljica je isla na 3postupka, i nikad mi nije rekla da je uzela BO
    Stovise, hvalila je doktoricu, kako je njezna, i kako je ona poslije punkcije otisla na posao( potvrda kako ju nije bolilo i da nije imala tegobe)
    Znam da je sve individualno i prakticki mi je svejedno, i da od sada pa sljedecih godinu dana ne radim:)) ako je to put do bebice, ali….
    Znaci ipak je preporucljivo ici na BO?

Panda kod koga si u Vinogradskoj, ako se smije znati
    P.s. jos jednom drziiiiiim fige

Jutro Minna

Sto se tice bolovanja mislim da je to individualno ali i da ovisi puno o primarnom ginekologu. Meni je moja u 1 postupku dala BO jer je bila pozitivna aspiracija ali samo 3 dana jer nije doslo do oplodnje. U drugom mi postupku mi nije htjela dati jer je aspiracija bila negativna ali je nakraju ipak popustila zbog mog nervnog sloma. A u trecem postupku uopce nije bilo problema oko davanja BO. Ono sto je bila preporuka mog mpo ginica je umjereno mirovanje ali kako radim u trgovini odmah sam uzimala BO. Isto tako znam i zene koje su nakon punkcije bez obzira imale oocite ili ne, isle raditi. Meni su osobno sve tri punkcije  bile  jako bolne zbog cudnog polozaja jajnika. Mislim da je ipak potrebno barem odmoriti 2-3dana ali opet sve zavisi od osobe do osobe.

Panda123
    14. Studeni 2017. 08:34

Antuneta Jozic

Bog svima ,,evo ja sam imala 4puta ifv,,sad se spremam za 5put u 7godina ,,Sva 4puta nadas se sad ce ..bit ce sad,.Kod mene je sve uredu ,ali kod supruga jako los spermiogram..(nepokretljiv spermiorgran)Nakon ljekova da to ne ide najbolje ..vec ostaje kako je..ja se nadam i mislim da jednod dana budeb

Antuneta, da li se stanice ne oplode, ne dijele ili ne dolazi do trudnoće? Na kojem koraku zapnete?

Panda123
    14. Studeni 2017. 08:39

Minna

Pozdrav cure,
    Citam vas uz jutarnju kavicu:)
    Ranojutarnju:/
    Panda drzim fige!!!!!
    Ja sam izasla iz svoje depre.
    Dopola:/
    Imam jedno glupo pitanje…
    Prijateljica je isla na 3postupka, i nikad mi nije rekla da je uzela BO
    Stovise, hvalila je doktoricu, kako je njezna, i kako je ona poslije punkcije otisla na posao( potvrda kako ju nije bolilo i da nije imala tegobe)
    Znam da je sve individualno i prakticki mi je svejedno, i da od sada pa sljedecih godinu dana ne radim:)) ako je to put do bebice, ali….
    Znaci ipak je preporucljivo ici na BO?

Panda kod koga si u Vinogradskoj, ako se smije znati
    P.s. jos jednom drziiiiiim fige

U prirodnom postupku nisam bila nijedan dan na bolovanju. U stimuliranom dva tjedna. U prvom stimuliranom mi je bilo bas lose, a ovaj put se osjecam ok, mozda bi i isla radit, ali mi mm ne da. On se jadan stalno nada kao mozda se ovaj put bebe prikace.
    Kad prvi put zoves vinogradsku pitaju te kod kojeg dr. zelis, ali pitanje je polubesmisleno, jer te svaki put doceka neki drugi. Ja sam gore bas zadovoljna, sestre su predivne, a i dr su stvarno ok. Ako bas zelis prvi put kod nekog preporucujem Bolancu, drag, susretljiv, strpljivo odgovara na sva pitanja, za svaku pohvalu.

Panda123
    14. Studeni 2017. 12:15

Evo cure jos lezim u bolnici. Obavljen je transfer dvije kazu odlicne osmerostanicne stanice. Sad je sve u bozjim rukama. Imamo jos jednu, pa cu u petak vidjeti je li za zamrzavanje.

m.girl6
    14. Studeni 2017. 12:19

Panda123

Evo cure jos lezim u bolnici. Obavljen je transfer dvije kazu odlicne osmerostanicne stanice. Sad je sve u bozjim rukama. Imamo jos jednu, pa cu u petak vidjeti je li za zamrzavanje.

Super, drago mi je da je sve dobro prošlo. Želim ti svu sreću svijeta da ti uspije! 

Noa 💙

• Cvjetic
    14. Studeni 2017. 13:06

Evo cure gotova,imala sam 30 jajnih stanica,za 3 dana idem na kontrolu i onda ce mi sve rec.

• Cvjetic
    14. Studeni 2017. 13:08

Panda123

Sretno

Panda123
    14. Studeni 2017. 15:07

m.girl6

Panda123

Super, drago mi je da je sve dobro prošlo. Želim ti svu sreću svijeta da ti uspije!

Hvala ti puuuno

Panda123
    14. Studeni 2017. 15:09

Cvjetic

Panda123

Sretno

Hvala 😍 stvarno si jako reagirala na stimulaciju. Imaš li visok amh ili policistične jajnike? Od tolikog broja stanica mora biti nešto...sretno

• Cvjetic
    14. Studeni 2017. 15:20

Imam policisticne jajnike.a nadam se da ce bit,treba sad cekat 3 dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.