Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy30
    14. Studeni 2017. 17:44

tomy28

Anchy30

LolaZ

Panda123

Anchy30

Hej cure….evo ja bila danas na uzv…sve ok,osim…-kaze da je na maternici vidjeo zadebljanje ali za sada ok ali nakon 5godina moze izrasti u miom…za sada ne može reći ništa drugo jer ni ne vidi…Muževa dijagnoza-Asthenoteratozoospermia😢Dali od vaših muževa ima netko tu dijagnozu?!

Mislim da puno cura ovdje ima supruga sa nekom od tih dijagnoza. Mom je prvi put bila oligoasthenozoospermia (dakle mali broj i slaba pokretljivost), pa onda idući put na sve to još i terato, a kako je sad vidjet ću sutra kad nakon transfera dobijem otpusno pismo. Dosad nismo ništa radili da to poboljšamo, ali ako ovaj postupak bude neuspješan počet ću ga kljukati s nekim tableticama ili s nečim :)))

Kod mog muža je oligoasthenozoospermia

Smanjena pokretljivost je to ili?!Gledam po netu i ne nadjem baš ništa pametno o tome…
    Panda123-javi sutra…ni ja moga nisam kljukala…ali mi rekao dokt.da se ponavlja sper.najbolje nakon 3.mj.pa cemo onda vidjeti…30.11.idem opet vaditi krv a u četvrtak sad po nalaze hormona…Koliko se dugo čeka poslije svih tih nalaza da pocne sam proces oplodnje?!Početkom 12.mj.se narucujem pa ču onda vidjeti sta kaze…koliko sam skuzila nakon 3.mj.mozemo kad dobijemo novi nalaz sper.ili sam u krivu?

Mislim da nemoraš čekati 3 mj radi spermiograma,več čim skupiš sve nalaze da se može odmah u postupak tako smo bar mi.Jesi bila kod Popovića?

Baš sam jučer bila na uzv-u!Gužva bila,čekali od 20do9 pa sve do nekih pola12!😥U četvrtak idem po nalaz hormona,a 30.11.opet vaditi krv-progesteron(22dc).i onda s nalazima  naručujem kod njega opet pa ću/ćemo vidjeti šta i kako dalje!O super da se odma može!☺☺

Anchy30

• tomy28
    14. Studeni 2017. 18:39

Anchy30

tomy28

Anchy30

LolaZ

Panda123

Anchy30

Hej cure….evo ja bila danas na uzv…sve ok,osim…-kaze da je na maternici vidjeo zadebljanje ali za sada ok ali nakon 5godina moze izrasti u miom…za sada ne može reći ništa drugo jer ni ne vidi…Muževa dijagnoza-Asthenoteratozoospermia😢Dali od vaših muževa ima netko tu dijagnozu?!

Mislim da puno cura ovdje ima supruga sa nekom od tih dijagnoza. Mom je prvi put bila oligoasthenozoospermia (dakle mali broj i slaba pokretljivost), pa onda idući put na sve to još i terato, a kako je sad vidjet ću sutra kad nakon transfera dobijem otpusno pismo. Dosad nismo ništa radili da to poboljšamo, ali ako ovaj postupak bude neuspješan počet ću ga kljukati s nekim tableticama ili s nečim :)))

Smanjena pokretljivost je to ili?!Gledam po netu i ne nadjem baš ništa pametno o tome…
    Panda123-javi sutra…ni ja moga nisam kljukala…ali mi rekao dokt.da se ponavlja sper.najbolje nakon 3.mj.pa cemo onda vidjeti…30.11.idem opet vaditi krv a u četvrtak sad po nalaze hormona…Koliko se dugo čeka poslije svih tih nalaza da pocne sam proces oplodnje?!Početkom 12.mj.se narucujem pa ču onda vidjeti sta kaze…koliko sam skuzila nakon 3.mj.mozemo kad dobijemo novi nalaz sper.ili sam u krivu?

Mislim da nemoraš čekati 3 mj radi spermiograma,več čim skupiš sve nalaze da se može odmah u postupak tako smo bar mi.Jesi bila kod Popovića?

Baš sam jučer bila na uzv-u!Gužva bila,čekali od 20do9 pa sve do nekih pola12!😥U četvrtak idem po nalaz hormona,a 30.11.opet vaditi krv-progesteron(22dc).i onda s nalazima naručujem kod njega opet pa ću/ćemo vidjeti šta i kako dalje!O super da se odma može!☺☺

Nisi dugo ni cekala,znala smo ga cekati ujutro od 7h pa do 12hJa sam vec bila na dogovoru kod njega ali cekati cu 2 mj da prodje malo zima pa cu tek onda u postupak.Sretno svim curama

• LolaZ
    14. Studeni 2017. 21:09

Ja idem 22.11. na dogovor, planiramo u 12mj.na postupak, tako mi je reko dr.. Bila sam kod svoje gin.i dala mi je da pijem 5 dana Duphaston, popila u nedjelju zadnju i sad još uvijek čekam gospođu M koja štrajka od 14.9. sad se našla inatit kad  mi treba

• Antuneta
    14. Studeni 2017. 22:07

Bok ! Prvi put bik

Panda123

Antuneta Jozic

Bog svima ,,evo ja sam imala 4puta ifv,,sad se spremam za 5put u 7godina ,,Sva 4puta nadas se sad ce ..bit ce sad,.Kod mene je sve uredu ,ali kod supruga jako los spermiogram..(nepokretljiv spermiorgran)Nakon ljekova da to ne ide najbolje ..vec ostaje kako je..ja se nadam i mislim da jednod dana budeb

Antuneta, da li se stanice ne oplode, ne dijele ili ne dolazi do trudnoće? Na kojem koraku zapnete?

Bok  one se oplode i dijele se ,,sve je u redu   znaci ne ostaju zive nazat kad vrate ..

• Antuneta
    14. Studeni 2017. 22:18

Antuneta Jozic

Bok ! Prvi put bik

Panda123

Antuneta Jozic

Bog svima ,,evo ja sam imala 4puta ifv,,sad se spremam za 5put u 7godina ,,Sva 4puta nadas se sad ce ..bit ce sad,.Kod mene je sve uredu ,ali kod supruga jako los spermiogram..(nepokretljiv spermiorgran)Nakon ljekova da to ne ide najbolje ..vec ostaje kako je..ja se nadam i mislim da jednod dana budeb

Antuneta, da li se stanice ne oplode, ne dijele ili ne dolazi do trudnoće? Na kojem koraku zapnete?

Bok one se oplode i dijele se ,,sve je u redu znaci ne ostaju zive nazat kad vrate ..

Prvi ivf 9jajni stanica 3oplodene.  
    Drugi ivf  2zetka (4stanice,4stanice)
    Treci ivf 2zametka(1osmostanicna i 1šestostanicna
    Cetvrti ivf 2zametka (4 stanicna 4 stanicna)

m.girl6
    15. Studeni 2017. 08:34

Cvjetic

Evo cure gotova,imala sam 30 jajnih stanica,za 3 dana idem na kontrolu i onda ce mi sve rec.

30 jajnih stanica? Ajme to je baš puno, pa super. Samo nek bude sve ock na kraju. 

Noa 💙

Anchy30
    15. Studeni 2017. 10:21

m.girl6 ....30jajnih stanica...supeer....drzimo fige i sretno!!❤❤

Anchy30

Anchy30
    15. Studeni 2017. 10:24

LolaZ

Ja idem 22.11. na dogovor, planiramo u 12mj.na postupak, tako mi je reko dr.. Bila sam kod svoje gin.i dala mi je da pijem 5 dana Duphaston, popila u nedjelju zadnju i sad još uvijek čekam gospođu M koja štrajka od 14.9. sad se našla inatit kad mi treba

I to ce sve brzo doci!Sad kad joj se napokon veselis ona je odlucila da ne dodje😤....meni je ovaj mj.nesto malo curilo...vjerovatno od straha...samo neka ona dodje pa onda sljedecih 9.mj.ni ne treba!❤

Anchy30

Anchy30
    15. Studeni 2017. 10:24

Cvjetic

Imam policisticne jajnike.a nadam se da ce bit,treba sad cekat 3 dana.

Sretno!!❤

Anchy30

Anchy30
    15. Studeni 2017. 10:30

tomy28

Anchy30

tomy28

Anchy30

LolaZ

Panda123

Anchy30

Baš sam jučer bila na uzv-u!Gužva bila,čekali od 20do9 pa sve do nekih pola12!😥U četvrtak idem po nalaz hormona,a 30.11.opet vaditi krv-progesteron(22dc).i onda s nalazima naručujem kod njega opet pa ću/ćemo vidjeti šta i kako dalje!O super da se odma može!☺☺

Nisi dugo ni cekala,znala smo ga cekati ujutro od 7h pa do 12hJa sam vec bila na dogovoru kod njega ali cekati cu 2 mj da prodje malo zima pa cu tek onda u postupak.Sretno svim curama

Ja nisam htjela po onoj vrucini😂a bome ni ova zima mi nije bas nesto bolja!😂😂Ali dobro,bitno da se ne znojim!😂😂Bilo je dosta zena za uzv...u biti su imale trudnice i djeca prednost!Prije nego sto cu ja uci bila jedna curica-vristala...ajmeeee uopce mi nije to pomoglo samo mi je pojacalo nervozu!😣i jos bili studenti tamo ali sva sreca otislu prije nego sam usla...ali bitno da je proslo!🤗Od 7do12 ajmeeeeee pa to je za poludjeti!!😭😭

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.