Anchy30 meni ti studenti bili na prvoj inseminaciji ja poludila,kažem ja dr. da im još samo daju kokice pa da bude ko u kinuimala sam prije dopunsko od hzzo i nisam nista nadoplacivala sto se toga tice…
Panda123 sretno…
Hvala :-)
Hvala curke,sretno i svima vama od srca.jedva cekam da vidim sta ce bit, nego moj problem je sta ja idem sa zamrznutom spermom jer mi muz nije kuci i sad zbog hipera opet moraju zamrznut i to mi ne daje bas neke prevelike nade iako su rekli da to ne mora nista znacit ali ja sam si zacrtala tako.je mozda imao tko takav slucaj,rekli su mi da je to stvarno rijetkost?nakraju sam rekla da u oplodnju neka idu samo 7 a ostale jajne stanice neka zamrznu.jedino me tjesi da je spermiog.dobar..
Nisam znala da se moze zamrznuti samo jajna stanica.
Moze,da.Objasnili mi sve jucer,jer kad ti oplode ti se po to moras vratit,da li ces jos jedno dijete,mozes darovat ili da to ide za kakve pokuse,a jajne stanice ako ostanes trudna i vise ne zelis,to se moze unistit ali zameci ne..tako nekako,valjda sam dobro pohvatala,bila sam jos omamljena od anastezije…
U kojoj si to bolnici?
Rijeka
Hvala curke,sretno i svima vama od srca.jedva cekam da vidim sta ce bit, nego moj problem je sta ja idem sa zamrznutom spermom jer mi muz nije kuci i sad zbog hipera opet moraju zamrznut i to mi ne daje bas neke prevelike nade iako su rekli da to ne mora nista znacit ali ja sam si zacrtala tako.je mozda imao tko takav slucaj,rekli su mi da je to stvarno rijetkost?nakraju sam rekla da u oplodnju neka idu samo 7 a ostale jajne stanice neka zamrznu.jedino me tjesi da je spermiog.dobar..
Nisam znala da se moze zamrznuti samo jajna stanica.
Moze,da.Objasnili mi sve jucer,jer kad ti oplode ti se po to moras vratit,da li ces jos jedno dijete,mozes darovat ili da to ide za kakve pokuse,a jajne stanice ako ostanes trudna i vise ne zelis,to se moze unistit ali zameci ne..tako nekako,valjda sam dobro pohvatala,bila sam jos omamljena od anastezije…
U kojoj si to bolnici?
Rijeka
ok, sretno :-)
Evo sad citam da su jako mali postoci,gotovo nikakvi da dode do trudnoce iz smrznutih jajnih stanica,jer one cesto ni ne prezive odmrzavanje..
Cvjetic,
Koliko su stanica stavili u oplodnju? Maksimalno 12 se smije odmah staviti u oplodnju, nadam se da jesu toliko jer je bilo slucajeva gdje su bas u Ri krali curama j.s.za njihova istrazivanja i sl....
Koliko stanica su ti zamrznuli? Pretpostavljam da ce se vracati blastice, tj.ici ce se na 5.dan vracanja??
Cvjetic,
Koliko su stanica stavili u oplodnju? Maksimalno 12 se smije odmah staviti u oplodnju, nadam se da jesu toliko jer je bilo slucajeva gdje su bas u Ri krali curama j.s.za njihova istrazivanja i sl….
Koliko stanica su ti zamrznuli? Pretpostavljam da ce se vracati blastice, tj.ici ce se na 5.dan vracanja??
Neznam jos nista,za dva dana idem na kontrolu i onda ce mi sve rec.ali ovaj ciklus nista zbog mogucnosti hipera morat ce mi zamrznut do drugog mjeseca.
Drage cure evo da se i ja javim ,bakterija je sredena i u petak idem na propuhivanje jajnika ,znaci pocelo je sve se odvijat,malo sam u grcu ali javim se kako je bilo ,drzite fige😘😘
Drage cure evo da se i ja javim ,bakterija je sredena i u petak idem na propuhivanje jajnika ,znaci pocelo je sve se odvijat,malo sam u grcu ali javim se kako je bilo ,drzite fige😘😘
Sretno!!
Sretno :-) :-) :-)
Ajme cure sretnooo
Slusam vas broj jajnih stanica, a meni je receno da cu u stimuliranom imat" da cemo se nadat" njih 5.
( imam nizak AMH)
A ja svoje briseve ponavljam krajem mjeseca....
Pa OPET na konzultacije kod dr Kune
Cure drzim fige!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji