Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • riri5
    18. Studeni 2017. 17:40

Minna

riri5

Bok moje cure,evo da se javim doma lezim,prosla je propuhivanje,bolilo je dosta,rekla mi je dva tri dana mirovati,ugl nista strasno ni neizdrzivo ,nadam se da Ce se sta primizi da Ce djeca ispadati kao iz pulske😂😂pokušavam sve na humor,jer nemamo se jos sta sekirati i prolupati.i poslala me je na vadenje hormona i da suprug jos mora u prvi mjesec ponoviti spermiogram,pa cemo vidjeti,rekla mi je da mi ovulacija nastupa za cetiri dana ,e onda cemo opaliti😘😘cure moje budite mi sve pozitivne i hrabre ,jer i vi.mene ohrabrujete i dajete mi snagu♥️

Riri, mozes li vjerovat da sam te se da as sjetila.
    Neka si ti to nama prezivjela…
    Al tek sad imam pitanje…jer mi tek sad nista nije jasno
    Bolilo je dosta, al nista strasno…

Ha??? Daj mi pojasni
    Jel dosta il nista strasno:))
    I kakvo je stanje? Prohodnost dobra?

Ej draga minna bolilo je dosta,ali ja sam to sve izdrzala,i prohodnost je odlicno,ja sam danas cak isla i radit,lijekove nisam nikakve uzimala nego sam trpila.Dosta boli i nije bas ugodno.i sad sam napokon i to rijesila.😘♥️🍼

m.girl6
    18. Studeni 2017. 18:00

Anchy i panda, hehe curke moje i ja vam podijelim skoro pola kolača, tako da... Ali ne znam trenutno još kaj ću peći. Čini mi se to jako daleko, makar Božić je bliže nego kaj mislimo.
    riri, baš mi je drago da si rješila propuhivanje, a sad odmah u akciju i možda ti već ovaj prvi mjesec bude dobitan!! 
    Lavica, dobrodošla i još prije otišla sa ove teme. Neznam ti jel ima ovakvu situaciju kao i ti, ali sve smo tu sa nekim dijagnozama..

Panda, draga, razumijem te potpuno.. Možda ipak sve na kraju izađe na dobro, nikad ne znaš. Ček, zaboravila sam, ovo ti je drugi icsi? Kada vadiš betu? 

Noa 💙

Panda123
    18. Studeni 2017. 18:31

m.girl6

Anchy i panda, hehe curke moje i ja vam podijelim skoro pola kolača, tako da… Ali ne znam trenutno još kaj ću peći. Čini mi se to jako daleko, makar Božić je bliže nego kaj mislimo.
    riri, baš mi je drago da si rješila propuhivanje, a sad odmah u akciju i možda ti već ovaj prvi mjesec bude dobitan!!Lavica, dobrodošla i još prije otišla sa ove teme. Neznam ti jel ima ovakvu situaciju kao i ti, ali sve smo tu sa nekim dijagnozama..

Panda, draga, razumijem te potpuno.. Možda ipak sve na kraju izađe na dobro, nikad ne znaš. Ček, zaboravila sam, ovo ti je drugi icsi? Kada vadiš betu?

Da, drugi icsi. U idući ponedjeljak vadim betu, ali zaista ne osjećam ništa, kao da nikad nisam bila u postupku, baš ništa...imala između jedan prirodni, ali nisu našli jajnu.

18. Studeni 2017. 18:50

Cvjetić- ajde ti sad molim te lijepo objasni jer ja ovo niš ne kuzim a imam nažalost dvije godine iskustva u mpo - sest postupaka i svasta nešta...imala si 30 folikula' ? OD TOGA KOLIKO STANICA?? nema tu dobrih ili ne folikula već iz tih folikula koliko si dobila *dobrih* stanica - ,ono što uspiju mikroskopom vidjeti, i po tom su ti 12 najkvalitetnijih stanica SVIH TREBALI staviti u oplodnju i vidjeti što će ostati do blastica, recimo ja sam od 12 stanica imala pet blastica-to mi je bilo za tri transfera... od pet blastica nijednog djeteta...ostale manje kvalitetne stanice su ti trebali zamrznuti sa spermom za svaki slučaj kada vidiš s cim raspolazes nakon petog dana uostalom baš oni znaju nakon kojeg transfera će do trudnoće doći...manja je uspjesnost oplodnje sa zamrznutim stanicama nego embrijima stoga su ti po mom 12 trebali staviti u oplodnju, a embriji zamrznuti se čuvaju do pet godina, dao Bog da ti jednom zatrebali za bracu ili seku ...

waithing

• Cvjetic
    18. Studeni 2017. 19:06

Ja sam rekla da mi stave 7,oni tako ponudili,ja pristala,kasnije sam vidjela da sam se zeznula ali sad je gotovo,sta je tu je,trebala sam stavit svih 12.kako sam pocetnik dosta toga neznam,tek sam neki dan skuzila da oplodnja smrznutih jajnih stanica i da bude nesto od toga je skoro pa ravna nuli...sad sam naucila pa cu znat za drugi put..na greskama se uci..

• Cvjetic
    18. Studeni 2017. 19:15

Ja vec imam jedno dijete i jos bi jedno,za dalje neznam,nevjerujem..zato sam kao pristala na tih 7,da ne stvaram visak embrija..nakraju vise ne vjerujem da ce i od tih 7 bit nesto.znat cu drugi tjedan kad odem opet na kontrolu.

Sophie
    18. Studeni 2017. 19:24

Cvjetić prvo si rekla da si se ti odlučila za 7 stanica da idu u oplodnji a sad kažeš da si pristala, na prijedlog doktora?
    Stvarno je to čudno, oprosti
    Ali nisi ti embriolog pa da eto znaš da ćeš od sedam stanica dobiti jedno dijete na kraju
    Mislim da se puno kockas s tim sto nisi iskoristila pravo oplodnje 12 stanica
    U svakom slučaju sretno, nadam se da te osjećaj neće prevariti 😊

m.girl6
    18. Studeni 2017. 19:29

Panda, a mozda je ipak rano da ista osjetis. Ne znam stvarno, ja do transfera nisam jos dosla tak da ne mogu previse komentirati. Ja ti drzim najvece fige da ti uspije ovaj drugi put! 💖
    Brzo ce ti doci ponedjeljak kad ces vaditi betu. Hoces raditi doma test prije? 😊

Noa 💙

18. Studeni 2017. 19:30

a kakva sad opet kontrola, čekaj tebi će dobiveni embriji ići na smrzavanje ili ideš na svježi transfer? jer ako si punciju imala 14-og tebi je sutra peti dan nakon puncije i sutra bi ti onda trebao biti transfer dobivenih blastica...jesu li ti javili koliko se oplodilo od tih sedam?

waithing

• Cvjetic
    18. Studeni 2017. 19:32

Ma oprosti,malo sam pod stresom.pa mozda krivo pisem.Dr.mi je rekao da mi dosta 7 i da ne stvaram visak embrija posto vec imam jedno dijete,prije sam vec napisala razloge zbog cega da se ne stvara visak,sta su mi oni rekli i ja sam rekla ok,neka ide u oplodnju 7 a ostale neka zamrznu.je sad ok??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.