Ali ja nemam nikakve nalaze,sve mi je kod njih i kad mi je subotu rekla doktorica da bi trebala ostat doma zbog mogucnosti hipera,opet mi nije nista dala.Mozda ce mi sutra nakon punkcije sta dat,pitat cu.Joj,vec mi dosta svega
Cvjetic,
Sutra nakon punkcije bi ti trebali dati otpusno pismo i onda s time ides primarcu koji otvara bolovanje, najcesce pod sifrom A0 koji moze trajati do 21 dan a pokriva ti period od punkcije do bete. Sretno sutra i javi kako je proslo
Hvala,nadam se da ce sve bit ok.Otvorio mi od subote bo,samo da donesem koji nalaz da imaju oni za pokrice.Hvala vam cure
Evo treci ivf postupak za mene i danas prva aspiracija. Dobili smo samo dvije oocite i sutra mi javljaju dali su se oplodile. U prva dva postupka nismo uspjeli do toga ni doci, tako da je to vec plus za nas. U prvom postupku na dan aspiracije regresija folikula, a u drugom bez reakcije na stimulaciju + cista. Imam pcos, hipo haši, neprohodne jajovode, visok amh itd . U ovom postupku stimulacija je bila oko 1300 jedinica puregona + 5 cetrotida .
Sretno svima :)
Evo treci ivf postupak za mene i danas prva aspiracija. Dobili smo samo dvije oocite i sutra mi javljaju dali su se oplodile. U prva dva postupka nismo uspjeli do toga ni doci, tako da je to vec plus za nas. U prvom postupku na dan aspiracije regresija folikula, a u drugom bez reakcije na stimulaciju + cista. Imam pcos, hipo haši, neprohodne jajovode, visok amh itd . U ovom postupku stimulacija je bila oko 1300 jedinica puregona + 5 cetrotida .
Ja sam uvijek mislila kako uz visok amh ide dobra reakcija na stimulaciju. Mislim, moj je visok, tako da dosta jako reagiram, ali kod nas je problem u spermiogramu. Drzim fige za sutra i zelim vam puno, puno srece!
Hvala,nadam se da ce sve bit ok.Otvorio mi od subote bo,samo da donesem koji nalaz da imaju oni za pokrice.Hvala vam cure
Bit ce sve ok! Ne znam koji put ides, ali znam da si napisala da ides uz anesteziju...meni je to super, zaspes i gotovo. Ovaj put me kasnije malo kao boljelo, vise pritiskalo, ali samo taj dan...dok u prvom postupku kad je cak bilo ispunktirano vise stanica nisam osjecala kasnije nista.
Ja sam uvijek mislila kako uz visok amh ide dobra reakcija na stimulaciju. Mislim, moj je visok, tako da dosta jako reagiram, ali kod nas je problem u spermiogramu. Drzim fige za sutra i zelim vam puno, puno srece!
Doktor se boji dati jacu stimulaciju da ne dode do hiperstimulacije , ali vidjet cemo. Hvala Vam !
Bit ce sve ok! Ne znam koji put ides, ali znam da si napisala da ides uz anesteziju…meni je to super, zaspes i gotovo. Ovaj put me kasnije malo kao boljelo, vise pritiskalo, ali samo taj dan…dok u prvom postupku kad je cak bilo ispunktirano vise stanica nisam osjecala kasnije nista.
Ovo mi je prvi postupak.Nego sad jos ovaj stres oko bolovanja,bas mi to danas ne treba.
Kad sam prvi put bila u postupku bila sam uvjerena kako ce razlog bolovanja pisati na tim papirima te sam otisla doktorici opce prakse...sve joj otvoreno rekla (strasno me opterecivalo da ce se na poslu za to znati) te kad mi je ona rekla da mi ne moze dati bolovanje, tj. izmisliti bilo sto, ja se rasplakala ko kisna godina. A ona umjesto da kaze, tipa pod stresom ste, zelite li s nekim razgovarat...samo je rekla da bih trebala izaci, jer ju pacijenti cekaju...nikad to necu zaboravit...dr. sam promijenila...te uzela bolovanje kod ginekologa. Ali i ovaj put sam pod stresom, jer vidim da su kolege s kojima sam cak dobra ljuti jer me mijenjaju...toliko o tome.
Kad sam prvi put bila u postupku bila sam uvjerena kako ce razlog bolovanja pisati na tim papirima te sam otisla doktorici opce prakse…sve joj otvoreno rekla (strasno me opterecivalo da ce se na poslu za to znati) te kad mi je ona rekla da mi ne moze dati bolovanje, tj. izmisliti bilo sto, ja se rasplakala ko kisna godina. A ona umjesto da kaze, tipa pod stresom ste, zelite li s nekim razgovarat…samo je rekla da bih trebala izaci, jer ju pacijenti cekaju…nikad to necu zaboravit…dr. sam promijenila…te uzela bolovanje kod ginekologa. Ali i ovaj put sam pod stresom, jer vidim da su kolege s kojima sam cak dobra ljuti jer me mijenjaju…toliko o tome.
Sretno i javi se sutra❤Neke ljude je teško i nazvati čovjekom...oni bi od svih trebali imati razumijevanje jer ipak ne radis to jer ti je dosadno nego zato jer moraš!Teško je ponekad objasniti ko' šta misli!Ali ni to te ne bi trebalo briniti ni živcirati...ti znaš svoje i briga te!!❤
Cvjetic-sretno!!😍
Anchy30
Hej cure....evo ja bila danas na uzv...sve ok,osim...-kaze da je na maternici vidjeo zadebljanje ali za sada ok ali nakon 5godina moze izrasti u miom...za sada ne može reći ništa drugo jer ni ne vidi...Muževa dijagnoza-Asthenoteratozoospermia😢Dali od vaših muževa ima netko tu dijagnozu?!
Anchy30
Sortiraj odgovore
Najstariji