Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malimaj
    13. Studeni 2017. 13:45

Panda123

Panda123

Drage sve, sad sam zvala vinogradsku. Kažu, od 4 oplođene jedna je propala, a tri se lijepo dijele (danas su četverostanične, a punkcija ja bila u subotu…valjda je to kako biologinja kaže dobro). Sutra imam transfer dvije, a jednu će ostaviti do petog dana. Slično je bilo i prvi put: transfer dvije, a druge dvije nisu dočekale zamrzavanje. Ne znam zašto, ali ovaj put sam u većoj nekoj fobiji nego prvi put…imam osjećaj što ideš dalje da je sve gore. Ali iznenađena sam da su se podijelile kad su mi jučer rekli da su spermiji u pravilu nepomični.

Zapravo me lovi takav neki kao čudan strah, ne znam ni sama od čega, da mislim ako ikad ostanem trudna da se neću pomaknuti iz kreveta da se bebi nešto ne dogodi.

To su lijepe vijesti. Baš mi je drago zbog tebe. Strah je opravdan ali potrebno se je kretati naravno u mogućnostima koje tijelo dopušta radi bolje cirkulacije. I pitaj odmah mpo doktora ili doktoricu za andol100 ili aspirin100. 

malimaj
    13. Studeni 2017. 13:47

Panda123

Drage sve, sad sam zvala vinogradsku. Kažu, od 4 oplođene jedna je propala, a tri se lijepo dijele (danas su četverostanične, a punkcija ja bila u subotu…valjda je to kako biologinja kaže dobro). Sutra imam transfer dvije, a jednu će ostaviti do petog dana. Slično je bilo i prvi put: transfer dvije, a druge dvije nisu dočekale zamrzavanje. Ne znam zašto, ali ovaj put sam u većoj nekoj fobiji nego prvi put…imam osjećaj što ideš dalje da je sve gore. Ali iznenađena sam da su se podijelile kad su mi jučer rekli da su spermiji u pravilu nepomični.

Za sada se stanice lijepo i pravilno dijele. Drzim fige

Panda123
    13. Studeni 2017. 13:48

malimaj

Panda123

Panda123

Zapravo me lovi takav neki kao čudan strah, ne znam ni sama od čega, da mislim ako ikad ostanem trudna da se neću pomaknuti iz kreveta da se bebi nešto ne dogodi.

To su lijepe vijesti. Baš mi je drago zbog tebe. Strah je opravdan ali potrebno se je kretati naravno u mogućnostima koje tijelo dopušta radi bolje cirkulacije. I pitaj odmah mpo doktora ili doktoricu za andol100 ili aspirin100.

Rekli su mi da vec od punkcije pijem andol 100, folacin i duphaston...vidjet cemo sve za nekih 12 dana, ako menga ne urani kao i prvi put.

• LolaZ
    13. Studeni 2017. 13:56

Držimo fige Panda123. Sretno

Panda123
    13. Studeni 2017. 14:08

Hvala svima puno 

• tomy28
    13. Studeni 2017. 14:15

Panda123

Hvala svima puno

Panda123 sretno

• Cvjetic
    13. Studeni 2017. 14:30

Cure jeste nosile kakve nalaze svog ginekologu za bolovanje?ja sad isla i nisam nista odnjela,otvorili mi na A0 dok ne donesem kakav nalaz.Nisam ni znala da trebam nesto nosit.

Panda123
    13. Studeni 2017. 14:41

Cvjetic

Cure jeste nosile kakve nalaze svog ginekologu za bolovanje?ja sad isla i nisam nista odnjela,otvorili mi na A0 dok ne donesem kakav nalaz.Nisam ni znala da trebam nesto nosit.

Ja sam nosila nalaze sa sobom, ali ih ginekolog nije ni pitao...samo si je zapisao ono sto sam mu usmeno rekla. Prvi put sam dobila 21 dan, ali se vratila na posao nakon 14, a ovaj put sam trazila bas dva tjedna. Oba puta je pisalo A0.

• Cvjetic
    13. Studeni 2017. 14:53

Ali ja nemam nikakve nalaze,sve mi je kod njih i kad mi je subotu rekla doktorica da bi trebala ostat doma zbog mogucnosti hipera,opet mi nije nista dala.Mozda ce mi sutra nakon punkcije sta dat,pitat cu.Joj,vec mi dosta svega

Panda123
    13. Studeni 2017. 15:02

Cvjetic

Ali ja nemam nikakve nalaze,sve mi je kod njih i kad mi je subotu rekla doktorica da bi trebala ostat doma zbog mogucnosti hipera,opet mi nije nista dala.Mozda ce mi sutra nakon punkcije sta dat,pitat cu.Joj,vec mi dosta svega

U vinogradskoj ti ne uzimaju nalaze, samo ih u prvom postupku kopiras i das njima, a na dan transfera dobijes otpusno pismo. Samo sutra pitaj da ti napise recenicu, dvije i stavi pecat...to bi trebalo biti dovoljno. Kad je meni prijetio hiper dobila sam 21 dan, ali na kraju do njega nije doslo. Sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.