Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy30
    23. Listopad 2017. 12:28

Tomy28….I ja cekam da to sve obavim,a kad pomislim na taj uzv😥odma me neka nervoza u stomaku uhvati!😭Ali dobro,sva za bebicu!Aha,vi ste pauzirali godinu!Jesi i dalje mislila o tome i o T?! Ili si stvarno se odmorila i nisi razm.?!Meni muz zna reci da sam sva u tome i zato ne ostajem…ma i druge su bile opterecene vise nego ja pa su ostale T!Ja se nadam samo da nije nista strasno!!Zelim ti da sto prije ugledas svoj +!❤…i naravno i sve druge a i ja skupa s njima!😏😇

Anchy30

Anchy30
    23. Listopad 2017. 12:39

LolaZ-i ja sam sva pogubljena😂😂i pogotovo kad ti dokt.objasni sta treba i kada a ja poslije opet zovem da provjerim i da budem sigurna!Sva sreca pa naletim na dobre osobe kojima nije tesko objasniti!😏Vidis o tome nisam ni razm.da moze da M i ne dodje!!😤😥Drzim ti fige da je slj.mj.tu!Nadam se da ce mi muz raditi drugu ili jos bolje biti slobodan tako moze samnom ici...nekako mi lakse kad znam da je i.on tamo!!Sta kaze tvoj muz na to sve?!Kako on?!Moj nista ne govori ali zna i sam da moramo to sve obaviti...

Anchy30

• tomy28
    23. Listopad 2017. 13:22

Anchy30

Tomy28….I ja cekam da to sve obavim,a kad pomislim na taj uzv😥odma me neka nervoza u stomaku uhvati!😭Ali dobro,sva za bebicu!Aha,vi ste pauzirali godinu!Jesi i dalje mislila o tome i o T?! Ili si stvarno se odmorila i nisi razm.?!Meni muz zna reci da sam sva u tome i zato ne ostajem…ma i druge su bile opterecene vise nego ja pa su ostale T!Ja se nadam samo da nije nista strasno!!Zelim ti da sto prije ugledas svoj +!❤…i naravno i sve druge a i ja skupa s njima!😏😇

Joj draga nema nervoze bude to sve super na kraju.Nisam bila opterecena sa tim niti T baš smo se nako fino opustili i malo putovali da ne razmišljamo puno o tome.Puno mi znaci i to što mi muž ide na svaki uzv samnom tako da je i on u svemu tome.I ja tebi želim da što prije ugledaš + i da bude sve uredu,ko zna možda se i sretnemo kod Popovica

• LolaZ
    23. Listopad 2017. 13:58

Moj muž je ok, skuliran, odradi što ga pošaljem da mora od nalaza, ide samnom za Os svaki put (jer nevolim vozit po Os)........više ja šizim  jer nikako poskupljat sve te nalaze ovo ljeto. zakačio nas onaj godišnji od mjesec dana u kbc laboratoriju za spermiogram pa smo čekali deveti mjesec da obavimo sve nalaze,pa dok dočekaš za hormone da se vrate nalazi i sve tjedan po tjedan čekanja i eto zima. Evo sad mi javlja jutros je išao za vk da ponovi nalaz na bakterije i bris uretre, naravno nije mogao obavit bris jer to mora kod urologa, al prvo kod svog dr.po uputnicu i sad će kod urologa sigurno tražit da se naruči i onda opet čekat par tjedana dok to obavi....baš nam je brzo zdravstvo....grrr....i naravno dok uštimaš kad možeš uteći s posla buduči smo stalno prva smjena......

m.girl6
    23. Listopad 2017. 14:15

Riri5, anchy30 hvala vam od srca cure, javljam sve i držite fige! 
    student13ica, pa čestitam ti, iskreno se nadam da će se lijepo duplati beta i da će sve biti u redu. 
    ostale cure, sretno i pozitivno! 

Noa 💙

wanttobemom
    23. Listopad 2017. 15:29

Curke moje pozdrav svima još jednom :) pisala sam već kako sam dobila uputnicu za provjeru trombofilije.
    Zvala sam po bolnicama. 
    Za Rebro sam dobila informaciju da mogu izvaditi samo LAC i aCL
    Na Petrovoj protein C, Faktor V Leiden, F II 20210 A, AT III.
    Znate li gdje mogu izvaditi protein S?

Mono ti si koliko se sjećam ovo provjeravala sigurno znaš? Pomagaj 

wanttobemom
    23. Listopad 2017. 15:30

Tako mi je glupo da ne mogu sve obaviti na jednom mjestu nego se moram vozikati okolo 

Zoja31
    23. Listopad 2017. 16:06

Wanttobemom provjeri vinogradsku. Netko mi je nedavno rekao da se u vinogradskoj moze sve izvaditi pa nema hodanja na sto mjesta.

• Tencii
    23. Listopad 2017. 17:04

Student13ica nadam se da ce beta biti supar za 2 dana.
    Mini sta se dogadja kod tebe? Nestala si😳

wanttobemom
    23. Listopad 2017. 17:09

Zoja31

Wanttobemom provjeri vinogradsku. Netko mi je nedavno rekao da se u vinogradskoj moze sve izvaditi pa nema hodanja na sto mjesta.

To bi bilo super. Odmah ću ih zvati :) hvala draga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.