Koje velicine su vam bili folikuli otprilike kad ste isle na punkciju? Malo mi sporije raszu, za vikend trebam dociu dezurstvo. Ne zna dal bi punkciju u pon ili uto. Sad su mi 14-16 velicine otprilike. Rastu one malo brze sa jacom dozom, al je svejedno moglo brze.
Sta se zapravo dogadja sa manjim folikulama?
Na onu listu gdje pisu mjere, pisu za one vece. Nije mi jasno sta se dogadja sa manjima . Jel i oni imaju sansu ili uglavnom propadaju?
Meni su bili folikuli neki 25, 23, 20, 19, 18....bilo je i manjih mislim...svakakvih velicina !
Ni jedna j.s.nije bila nezrela ili prezrela, sve su bile ok !
I.ovaj od 25 i ovaj od 18 mm, zelim reci da to stvarno sve zavisi...nekome folikuli koji su dosta veliki cca 19, 20 mm budu ne zreli...sve bas zavisi..ali po meni imas jos vremena....meni je 17 dc bila punkcija i sve je super ispalo...mozda da se prije punktiralo, ne bi stanice bile dobre...
Jesi bila jutros na folikumetriji jel' je tebi FSH povisen ja sam danas 8 dan folikuli 12-14 njih cak 5 koja ti je stimulacija
Curke bila kod prof. Baldani i dobila protokol za lijekove. Sad samo čekamo mengu da stigne i počinjemo sa injekcijama od 2.dc. Presretna sam :)))) Ovaj mjesec u postupak, ako Bog da.
Svima želim sreću i pišite novine!
Noa 💙
Da Mono, oni tek nakon punkcije tek vide kojisu prazni jelda? Meni je bed sto nema moje dr, a ova je nesigurna, pa hoce jos pratiti.
Mini , da bila sam danas. Kod mene je malo sporije nego kod tebe. Moji su 10-ti dan bili veliki koliko su tebi 8 dan.
Vidjela je od ovih koji ok napreduju 6,a rekla je da ima jos manjih. Zato mi je bed dal se ti manji mogu iskoristiti, jel moze to jos dovoljno narasti.
Prosli put sam ih imala 5,3se oplodilo, a na kraju 2 ostala.
Ovaj put imam duplo jacu terapiju, pa sam se nadala da ce se njih vise mozda moci iskoristiti.
Trenutno uzimam Gonal 300 i Ceteotide. Povecala mi je na 300 jer je fsh obicno bio13,5-15. Sad ga nisu kontrolirali.
Ovisi kako tko reagirq na terapiju. Koliko ti uzimas gonala?
Mono , kako se ti osjecas? Jel imas neke simptone posebne?
Jesu ti digli Eutyrox sad?
Tenci onda smo se možda i vidjele ja uzimam bemfolu 225 od drugog dana sad danas su mi uveli cetrotide meni ti je FSH 13.5 ovo mi je prvi IVF a sad cemo vidjet meni su rekli da dojdem u nedjelju ili ponedjeljak ali nisam u mogućnosti doci u nedjelju pa cemo vidjet u ponedjeljak kakvo je stanje i kada ce stoperica kada obično ide stoperica
Cek, jesi ti bila na Vuk Vrhivcu ranije? Jesmo mi pricale danas u cekaoni? Cula sam da je dr Lana danas osim meni rekla jos nekom da dodje za vik, a cura je rekla da be zna dal ce moci ili imati prijevoz. Tak nes. Ne znam jel to pricala sa curom koja je usla prije ili poslje mene. Ja sam bila u garderobi 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji