Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cekalica123
    05. Listopad 2017. 18:58

Evo i mene opet malo tipkam, pokusala sam maximalno ne mislit da sam bila u postupku i da cekam betu i mogu reci da mi je do danas dobro islo 😂😂 sad sam vec krenila s osluskivanjem tijela i ono tipa strecnilo me il ipak nije, pa joj i neki dan mi je tak bilo il nije i tak u krug. Pa onda grudi jesu narasle, jesu osjetljive ili nisu i opet u krug 😂😂😂 ugl danas je 7dpt jos se moram strpit par dana pa cu sigurno znati. Al cini mi se da ce biti borbeno u mojoj glavi jos ovih 5 dana

mono1111
    05. Listopad 2017. 20:53

Cekalica123

Evo i mene opet malo tipkam, pokusala sam maximalno ne mislit da sam bila u postupku i da cekam betu i mogu reci da mi je do danas dobro islo 😂😂 sad sam vec krenila s osluskivanjem tijela i ono tipa strecnilo me il ipak nije, pa joj i neki dan mi je tak bilo il nije i tak u krug. Pa onda grudi jesu narasle, jesu osjetljive ili nisu i opet u krug 😂😂😂 ugl danas je 7dpt jos se moram strpit par dana pa cu sigurno znati. Al cini mi se da ce biti borbeno u mojoj glavi jos ovih 5 dana

Ja sam radila test 6 dpt jer sam prokrvarila, odmah je pokazao ! Znas da i ti mozes uvijek test napraviti 😁😁😁

s0102
    05. Listopad 2017. 22:05

Cekalica123

Normalne su te borbe u glavi...
    Meni je tek 2dpt.. tako da nista niti ne osluskujem jos a niti osjecam bilo sto.. 😂 ali ima vremena... slijedeci tj slom zivaca...😂😂😂😂

• Cekalica123
    06. Listopad 2017. 06:43

Mono1111 uf vec vidim kak danas idem kupit test da budem spremna ak za vikend dodem u napast 😂🙈
    A kad smo vec kod testova koji mi je najbolje uzeti? 
    S0102 istina drugi tjedan je puno tezi, barem meni 🙈

mono1111
    06. Listopad 2017. 08:46

Cekalica123

Mono1111 uf vec vidim kak danas idem kupit test da budem spremna ak za vikend dodem u napast 😂🙈
    A kad smo vec kod testova koji mi je najbolje uzeti?
    S0102 istina drugi tjedan je puno tezi, barem meni 🙈

Gravignost Mini je jako pouzdan, ali ja sam po Waiting bila kupila iz Mullera one njihove, uzela sam odmah 3 kom ista radi usporedbe...
    Meni su odmah pokazali...

• Cekalica123
    06. Listopad 2017. 10:10

Mono1111 hvala na savjetu. E da te pitam kad si radila test 6dnt dali si imala transfer 3 ili 5 dan?

nena27
    06. Listopad 2017. 14:23

Tomy28 vidim da si ti u Os ja bi trebala na inseminaciju u Os isto.
    Ginekolog me nagovarao za ZG jer on nije vidio trudnicu iz Os ja sam odlučila da ću probati 

mono1111
    06. Listopad 2017. 14:25

Cekalica123

Mono1111hvala na savjetu. E da te pitam kad si radila test 6dnt dali si imala transfer 3 ili 5 dan?

Znaci blastica stara 5 dana, iz FETA, Radila test 6 dpt.
    I ti imas blastice stare 5 dana?

06. Listopad 2017. 15:29

Ja sam radila peti dan nakon transfera jedne blastice i isto mi odmah pokazao...
    Narandjasti test iz mullera oko 13kn je i nijednom od sest transfera nije pogrijesio..
    Sretno

waithing

s0102
    06. Listopad 2017. 16:43

waithing

Ja sam radila peti dan nakon transfera jedne blastice i isto mi odmah pokazao…
    Narandjasti test iz mullera oko 13kn je i nijednom od sest transfera nije pogrijesio..
    Sretno

Mislim da cu ja krenuti od ponedjeljka😂😂 taman ce biti 6dnt... joooooojjjjjj..... 😨😨😨😨😨😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.