Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cekalica123
    09. Listopad 2017. 18:58

Ja sam danas 11dnt radila test i nazalost negativan, sutra idem vadit betu pa da budem sigurna. Moze molim vas savjet sto je preporuka kolika se pauza radi izmedu dva stimulirana postupka?  Zanima me kad najranije mogu opet 😊 Nadam se da ce biti treca sreca, nema druge nego pozitiva 💕

• Tencii
    09. Listopad 2017. 19:19

Bas mi je zao, ali naravno izvadi krv.
    Meni je dr rekla da ako na uzv djeluje ok, da se moze za 3 mj opet. To bi trebao biti minimum da se oporavis 

s0102
    09. Listopad 2017. 20:43

student13ica

Pozdrav cure, imamo 7 oplođenih jajnih stanica, sutra mi je transfer, znači 4 dnt i vračamo dvije. Što kažu iskustva, dali je bolje vračati kasnije ili prije? Skroz sam nervozna kako će ovo sve uspjeti pa mi malo utjehe treba ;) hvala

Sreetnoo.. 😙

s0102
    09. Listopad 2017. 20:45

Cekalica123

Ja sam danas 11dnt radila test i nazalost negativan, sutra idem vadit betu pa da budem sigurna. Moze molim vas savjet sto je preporuka kolika se pauza radi izmedu dva stimulirana postupka? Zanima me kad najranije mogu opet 😊 Nadam se da ce biti treca sreca, nema druge nego pozitiva 💕

😢😢
    Treba biti pozitivan... iako je to ponekad tesko...
    Mozda beta sutra iznenadi...
    Mislim da su i meni rekli da treba min 3 mjeseca...
    Sreetnoo 😙😙

mono1111
    09. Listopad 2017. 21:55

student13ica

Pozdrav cure, imamo 7 oplođenih jajnih stanica, sutra mi je transfer, znači 4 dnt i vračamo dvije. Što kažu iskustva, dali je bolje vračati kasnije ili prije? Skroz sam nervozna kako će ovo sve uspjeti pa mi malo utjehe treba ;) hvala

Zasto vracaju 4.dan stare embrije? Nije li da vracaju ili 3.dan ili 5.dan?? Ovisno kako se razvijaju??
    Cureeee,
    Sretnoooo svimaaaa ! Sretno s betama !

student13ica
    09. Listopad 2017. 23:22

mono1111

student13ica

Zasto vracaju 4.dan stare embrije? Nije li da vracaju ili 3.dan ili 5.dan?? Ovisno kako se razvijaju??
    Cureeee,
    Sretnoooo svimaaaa ! Sretno s betama !

Punkcija je bila u subotu, znaci sutra 4dan nt jel? Neznam zasto tako mi je rekla embriologinja.. 😐 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

student13ica
    09. Listopad 2017. 23:27

Tj.nakon punkcije.. al ako se racuna i dan punkcije kao 0 dan, do sada su mi onda sva tri puta vratili 2dan nakon punkcije.. mislim da nema pravila nego kako procjene.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

malimaj
    10. Listopad 2017. 02:01

student13ica

Tj.nakon punkcije.. al ako se racuna i dan punkcije kao 0 dan, do sada su mi onda sva tri puta vratili 2dan nakon punkcije.. mislim da nema pravila nego kako procjene.

Vracaju se od 2 do 6 dana. Ovisno kako se stanice dijele i koje su kvalitete.iako je vecinom praksa 3 i 5 dan.

• hope1234
    10. Listopad 2017. 09:28

Pozdrav svima! Evo napokon predani i pregledani svi papiri za postupak... Obavljen jučer UZV,određena terapija Puregon 200 , pikanje 4 dana... 6 dan uzv...Sad se ceka M-nikada je ovoliko nisam priželjkivala kao sada... Sretno svima...

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

malimaj
    10. Listopad 2017. 09:29

hope1234

Pozdrav svima! Evo napokon predani i pregledani svi papiri za postupak… Obavljen jučer UZV,određena terapija Puregon 200 , pikanje 4 dana… 6 dan uzv…Sad se ceka M-nikada je ovoliko nisam priželjkivala kao sada… Sretno svima…

Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.