Cure hvala na odgovoru vec godinu dana pijem 50mg i sad mi je prvi puta tako visoka otkako pijem eutirox.Nadam se da ce do sljedeceg tijedna bar malo se spustiti ici cu vadit krv sljedeci tjedan i svakako pokusat dobiti dr,a do tad pijem 75mg samo da de sto prije spusti.Stvarno zelim ovaj mijesec na postupak a ako ne cekam sljedeci samo da bude sve ok.
Jel sam ja to dobro skuzila da si ti sama sebi povecala dozu na 75mg da cim prije spustis vrijednost?
Cure hvala na odgovoru vec godinu dana pijem 50mg i sad mi je prvi puta tako visoka otkako pijem eutirox.Nadam se da ce do sljedeceg tijedna bar malo se spustiti ici cu vadit krv sljedeci tjedan i svakako pokusat dobiti dr,a do tad pijem 75mg samo da de sto prije spusti.Stvarno zelim ovaj mijesec na postupak a ako ne cekam sljedeci samo da bude sve ok.
Jel sam ja to dobro skuzila da si ti sama sebi povecala dozu na 75mg da cim prije spustis vrijednost?
Da nisam znala sta da radim...sad pokusavam dobit dr .pa cu joj reci da sam si povecala...jer dugo mi ceksti do 11.12. kontrolu,a trebala bi ovaj mijesec u postupak
Eto mene…
Napravljen transfer.. 2 🐧🐧
Sada cekanje ➕✅
Jeeeej super. :)) Kak je bilo? Jesi kaj osjetila?
Držim palčeve da bude sve dobro.
Vađenje bete za 2 tj?
Noa 💙
Eto mene…
Sada cekanje ➕✅
Jeeeej super. :)) Kak je bilo? Jesi kaj osjetila?
Držim palčeve da bude sve dobro.
Vađenje bete za 2 tj?
Ja transfere ne osjetim... tako da je to barem ok ☺☺
Da da.. betu mi je rekao za 2 tj... ma slijedeci tjedan ja test radim 😄
Eto mene…
Sada cekanje ➕✅
Sretno,nadam se da ce ti ovaj bit dobitan!
Da, bile su razlicite dr. U petak 5 dc i ponedjeljak 8 dan su bili 5-6 mm. Na kraju je ispalo da je to vjerovatno zbog toga sto mi je fsh 13,5-15,5 . Valjda ce sutra reci da su narasli. Cak su me pitali dal se uopce pikam?! 🙄
Da, bile su razlicite dr. U petak 5 dc i ponedjeljak 8 dan su bili 5-6 mm. Na kraju je ispalo da je to vjerovatno zbog toga sto mi je fsh 13,5-15,5 . Valjda ce sutra reci da su narasli. Cak su me pitali dal se uopce pikam?! 🙄
Hm...e to ne znam ! Meni su kasnije stajali , tj.sigurna sam da je u mom slucaju krivo izmjereno....
A fsh mi je oko 7, kao i lh....tako da meni sigurno kasnije punkcija nije bila radi fsh...
Eto mene…
Sada cekanje ➕✅
Odlicno drzim fige 😊😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji