Bok curke evo ja sam krenula na prvi ivf na Sv.duhu nakon dvije vanmaternicne ostala sam bez oba jajovoda mm ok isto sam pacijent doktorice T. prema meni je bila izrazito susretljiva i za sad sam zadovoljna jest da nije bas pricljiva ali potrudila se da mi sve objasni a vidjet ćemo kako će biti dalje pozzz
Cure trebala bih sad ovaj mijesec na ivf prosli tijedan sam vadila nalaze za stitnjacu i tsh mi je preko 3...pijem eutirox od 50mg odmah sam si povecala na 75mg sad ne znam,kod dr za stitnjacu narucena tek 11.12. sad ne znam sta da radim..nadam se da ce se spustiti do iduceg tj.
Da jos uvijek hodam, pitala me je dr i ja sam odlucila ostati do kraja kod nje tj.do kad mogu, a to je jos malo.Za sada nemam problema nikakvih, sve je ok, osim malo mi je povisen secer pa sam na dijeti, ali i to cu izgurat.Mozes nastaviti hodati kod njih jer jako puno trudnica hoda.Sretno tebi i ostalim curama u postupcima.
Dolores… ti jos sitno brojis ☺☺
Ali jos nas pratis 😍😍😍😍
Cure trebala bih sad ovaj mijesec na ivf prosli tijedan sam vadila nalaze za stitnjacu i tsh mi je preko 3…pijem eutirox od 50mg odmah sam si povecala na 75mg sad ne znam,kod dr za stitnjacu narucena tek 11.12. sad ne znam sta da radim..nadam se da ce se spustiti do iduceg tj.
Tomy,
Kad kreces sa stimulacijom moras povecati eutirox bez obzira jer stimulacija ometa tsh....zamoli negdje ranije da te ubace...makar, isto ce ti reci da povecas terapiju...kontroliraj redovito tsh...izvadi ga i iduci tjedan, makar njemu treba par tjedana da se regulira.
Tomy, ovisi jel imas samo hypo ili jos nesto. Ovisi o dijagnozi. Ja sam svoj problem slucajno otkrila izmedju postupaka . Nalo manje od godinu dana sam bila na 25,,pa mi je digao na 50(vikendom manje) , a sad zbog postupka cijelo vrijeme 50. Endo mi je rekao da mi mize dati vise, ali gibekologinja je rekla da nema smisla trenutno da se napucavam jos. Moj je problem Hashimoto zbog kojeg mi varira od 2,8 pa do 5,5. Mozda da pokusas ranije doci do endokrinologa kojem ides i objasnis. Ja sam svog prosli put preko telefona ispotivala za doze. Iskopala sam broj na netu.
Jel vas ima jos koji inaju visi fsh i kansniju punkciju?
Ja sam danas dobila vece doze gonala, jer ne rastu bas.
Dr kaze da je problem fsh, a i prosla punkcija je. Ila tek 15 dan
Tomy, ovisi jel imas samo hypo ili jos nesto. Ovisi o dijagnozi. Ja sam svoj problem slucajno otkrila izmedju postupaka . Nalo manje od godinu dana sam bila na 25,,pa mi je digao na 50(vikendom manje) , a sad zbog postupka cijelo vrijeme 50. Endo mi je rekao da mi mize dati vise, ali gibekologinja je rekla da nema smisla trenutno da se napucavam jos. Moj je problem Hashimoto zbog kojeg mi varira od 2,8 pa do 5,5. Mozda da pokusas ranije doci do endokrinologa kojem ides i objasnis. Ja sam svog prosli put preko telefona ispotivala za doze. Iskopala sam broj na netu.
Jel vas ima jos koji inaju visi fsh i kansniju punkciju?
Ja sam danas dobila vece doze gonala, jer ne rastu bas.
Dr kaze da je problem fsh, a i prosla punkcija je. Ila tek 15 dan
Ja nemam visoki fsh, a punkcija mi je bila 17 dc !
Cure hvala na odgovoru vec godinu dana pijem 50mg i sad mi je prvi puta tako visoka otkako pijem eutirox.Nadam se da ce do sljedeceg tijedna bar malo se spustiti ici cu vadit krv sljedeci tjedan i svakako pokusat dobiti dr,a do tad pijem 75mg samo da de sto prije spusti.Stvarno zelim ovaj mijesec na postupak a ako ne cekam sljedeci samo da bude sve ok.
Kako to da ti je bila punkcija tako kasno? Meni su se ovaj i prosli put cudili .Ne rastu mi kako bi trebali. Danas i u petak su bili isre velicine. U 3 dana nista, cak su me pitali jel si sigurno dajem dobro. Sad su pojacali Gonal na 300. Valjda je to dovoljno.
Nadam se da ce biti bolje nego prosli put
Kako to da ti je bila punkcija tako kasno? Meni su se ovaj i prosli put cudili .Ne rastu mi kako bi trebali. Danas i u petak su bili isre velicine. U 3 dana nista, cak su me pitali jel si sigurno dajem dobro. Sad su pojacali Gonal na 300. Valjda je to dovoljno.
Nadam se da ce biti bolje nego prosli put
Meni je inace O 16 ili 17 dc...nisu se nista cudili radi dc u mom slucaju...
Da li ti je isti dokt.gledao folikule te dane?? Jer se meni dogodilo da tada nije bilo moje dokt.pa su me razliciti dokt.gledali i svaki je vidio svoju velicinu folikula....takodjer je u razmaku od dva dana izmjerena na nekim folikulima ista velicina, cak su se neki smanjivali kao hahah ! Jako zavisi to o dokt.
Svatko vidi drukcije, i svatko mjeri drukcije.
Na koliko mm kao stoje folikuli?
Da jos uvijek hodam, pitala me je dr i ja sam odlucila ostati do kraja kod nje tj.do kad mogu, a to je jos malo.Za sada nemam problema nikakvih, sve je ok, osim malo mi je povisen secer pa sam na dijeti, ali i to cu izgurat.Mozes nastaviti hodati kod njih jer jako puno trudnica hoda.Sretno tebi i ostalim curama u postupcima.Dolores…ti jos sitno brojis ☺☺
Ali jos nas pratis 😍😍😍😍
Da, pa nemogu da ne provirim na tu temu dok jos imam vremena.Kad dode moja beba necu vjerojatno stici.Da jos malo, jos 2 mjeseca brojim do kraja i jedva cekam da to prode cim prije.
Sortiraj odgovore
Najstariji