Hvala Sophie,mOzda se svi previse hvatamo brojeva.
Nije ni cudo da smo u grcu.
Meni muz kaze da sam fakat vec otisla u ku... jer me pocne hvatati napad smijeha , dok mi drzi iglu zabijenu. Ja se smijem ko ludjak, a on gleda hocu si ju izbiti van😝
Moras malo puknut negdje 😜
Meni je AMH 13 bio prije par mj. Sad me bisu trazili.ciklus svakako, otprilike 30.
Nisam ni sama sigurna za pucanje. Ja sam se tog bojala u prvom postupku,a sestra na odjelu mi je rekla da be brinem, da to nema veze.
Mislim da je bitnije ono sto je Monno rekla. Dal su dovoljno zreli ili prezreli.
Ja sam danas tupila dr koliko ih imam i da li one mjere znace broj. Rekla je da u tablicu pise mjere tih vecih/vodecih, ali da ih ima jos dosta manjih. Za njih je upitno hoce li narasti.
Sve je to valjda spoj srece i kemije. 🙄
Neće puknut, meni su ciklusi 21-24 i sad mi je Punkcija bila 14.dan, mislila sam da je to skroz prekasno a ispalo je sve super..

Koji ti je dan i koliko su ti veliki?
Btw, gdje su ljudi nestali? Neko zatisje je.
Jel netko radio test,ide u postupak?
Nadam se da ce netko javiti neke dobre vjesti
Curke bila kod prof. Baldani i dobila protokol za lijekove. Sad samo čekamo mengu da stigne i počinjemo sa injekcijama od 2.dc. Presretna sam :)))) Ovaj mjesec u postupak, ako Bog da.
Svima želim sreću i pišite novine!
Sretno i ja sam kod tvoje doktorice. Stvarno je super.. ja krecem s postupkom u 11-mj
Cure eto mene da se javim malo...
6dnt... nemam nikakvih simptoma... nicega.. 😐😐😐😐
Hvalaaa :))
Moja menga stigla jučer (32. dc) i danas sam išla u Petrovu vaditi krv ujutro. Nalazi su dobri i u 17h danas idem na injekcije i ostale lijekovi dobivam za doma pa će me muž pikati. U petak 8.dan ciklusa moram doći na uzv kod Baldani. Još uvijek ne vjerujem da napokon krećemo
Ostale curke ima kaj novoga??

Noa 💙
Pozdrav svima.
Svim curama koje krecu u protokol zelim puno puno srece. Cekalicama bete vibriram pozitivu.
Pozdrav cure, imamo 7 oplođenih jajnih stanica, sutra mi je transfer, znači 4 dnt i vračamo dvije. Što kažu iskustva, dali je bolje vračati kasnije ili prije? Skroz sam nervozna kako će ovo sve uspjeti pa mi malo utjehe treba ;) hvala

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji