Neće puknut, meni su ciklusi 21-24 i sad mi je Punkcija bila 14.dan, mislila sam da je to skroz prekasno a ispalo je sve super..
Koji ti je dan i koliko su ti veliki?
Btw, gdje su ljudi nestali? Neko zatisje je.
Jel netko radio test,ide u postupak?
Nadam se da ce netko javiti neke dobre vjesti
Curke bila kod prof. Baldani i dobila protokol za lijekove. Sad samo čekamo mengu da stigne i počinjemo sa injekcijama od 2.dc. Presretna sam :)))) Ovaj mjesec u postupak, ako Bog da.
Svima želim sreću i pišite novine!
Sretno i ja sam kod tvoje doktorice. Stvarno je super.. ja krecem s postupkom u 11-mj
Cure eto mene da se javim malo...
6dnt... nemam nikakvih simptoma... nicega.. 😐😐😐😐
Hvalaaa :))
Moja menga stigla jučer (32. dc) i danas sam išla u Petrovu vaditi krv ujutro. Nalazi su dobri i u 17h danas idem na injekcije i ostale lijekovi dobivam za doma pa će me muž pikati. U petak 8.dan ciklusa moram doći na uzv kod Baldani. Još uvijek ne vjerujem da napokon krećemo
Ostale curke ima kaj novoga??
Noa 💙
Pozdrav svima.
Svim curama koje krecu u protokol zelim puno puno srece. Cekalicama bete vibriram pozitivu.
Pozdrav cure, imamo 7 oplođenih jajnih stanica, sutra mi je transfer, znači 4 dnt i vračamo dvije. Što kažu iskustva, dali je bolje vračati kasnije ili prije? Skroz sam nervozna kako će ovo sve uspjeti pa mi malo utjehe treba ;) hvala
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Vau, 7 oplodjenih! To su super vijesti. 👍
S0102 ne mora to sto ih nema biti da je nesto lose. Meni se cinilo prosli put da osjecam razne stvari, a na kraju nista.
Meni je punkcija u srijedu. Voljela bi da su malo vise narasli i ne znam koliko ce ih biti iskoristiti, ali mozda i ispadne dobro na kraju
Sortiraj odgovore
Najstariji