Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sophie
    07. Listopad 2017. 17:26

Neće puknut, meni su ciklusi 21-24 i sad mi je Punkcija bila 14.dan, mislila sam da je to skroz prekasno a ispalo je sve super..

• MiniMe89
    07. Listopad 2017. 18:04

Joj cure hvala vam meni je sve to novo a valjda Ce biti u redu 

• Tencii
    07. Listopad 2017. 23:52

Koji ti je dan i koliko su ti veliki?
    Btw, gdje su ljudi nestali? Neko zatisje je.
    Jel netko radio test,ide u postupak? 
    Nadam se da ce netko javiti neke dobre vjesti

• MiniMe89
    08. Listopad 2017. 06:59

U petak 8 dan su bili 12-14 sad cemo vidjet sutra

09. Listopad 2017. 07:41

m.girl6

Curke bila kod prof. Baldani i dobila protokol za lijekove. Sad samo čekamo mengu da stigne i počinjemo sa injekcijama od 2.dc. Presretna sam :)))) Ovaj mjesec u postupak, ako Bog da.
    Svima želim sreću i pišite novine!

Sretno i ja sam kod tvoje doktorice. Stvarno je super.. ja krecem s postupkom u 11-mj

s0102
    09. Listopad 2017. 14:22

Cure eto mene da se javim malo...
    6dnt... nemam nikakvih simptoma... nicega.. 😐😐😐😐

m.girl6
    09. Listopad 2017. 14:23

Hvalaaa :))
    Moja menga stigla jučer (32. dc) i danas sam išla u Petrovu vaditi krv ujutro. Nalazi su dobri i u 17h danas idem na injekcije i ostale lijekovi dobivam za doma pa će me muž pikati. U petak 8.dan ciklusa moram doći na uzv kod Baldani. Još uvijek ne vjerujem da napokon krećemo 
    Ostale curke ima kaj novoga??

Noa 💙

malimaj
    09. Listopad 2017. 17:13

Pozdrav svima.
    Svim curama koje krecu u protokol zelim puno puno srece. Cekalicama bete vibriram pozitivu.

student13ica
    09. Listopad 2017. 18:36

Pozdrav cure, imamo 7 oplođenih jajnih stanica, sutra mi je transfer, znači 4 dnt i vračamo dvije. Što kažu iskustva, dali je bolje vračati kasnije ili prije? Skroz sam nervozna kako će ovo sve uspjeti pa mi malo utjehe treba ;)  hvala

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Tencii
    09. Listopad 2017. 18:44

Vau, 7 oplodjenih! To su super vijesti. 👍 
    S0102 ne mora to sto ih nema biti da je nesto lose. Meni se cinilo prosli put da osjecam razne stvari, a na kraju nista.
    Meni je punkcija u srijedu. Voljela bi da su malo vise narasli i ne znam koliko ce ih biti iskoristiti, ali mozda i ispadne dobro na kraju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.