Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    29. Rujan 2017. 12:14

Sophie, aha, super onda. Kod kojeg si dr? Ja sam kod Pavičić Baldani. 
    Ništa mi ne odgovaraju na mail za protokol tako da ću ih zvati odmah u ponedjeljak da vidimo što ćemo dalje. Ne bi htjela propustiti listopad za postupak, naravno ako bude sve ostalo ock. 

Noa 💙

m.girl6
    29. Rujan 2017. 12:19

Cekalica123, hvala ti. Baš sam nestrpljivaa. Jedva čekam da i mi krenemo. :))
    Sophie sretno sutra i javi kak je bilo!! 

Noa 💙

29. Rujan 2017. 13:14

m.girl6

Sophie, aha, super onda. Kod kojeg si dr? Ja sam kod Pavičić Baldani.
    Ništa mi ne odgovaraju na mail za protokol tako da ću ih zvati odmah u ponedjeljak da vidimo što ćemo dalje. Ne bi htjela propustiti listopad za postupak, naravno ako bude sve ostalo ock.

Sretno cure svima i ja sam kod Pavičić Baldani naručena sam 30.10 sa svim nalazima u 11 mjesecu postupak valjda ce bit sve dobro ja nedobivam menstroaciju zbog tableta kojih pijem zbog endometrioze pa neznam sad kako ce to doktorica napraviti ali je rekla da nista nebrinem... inace jako super i simpatična doktorica..

m.girl6
    29. Rujan 2017. 13:32

Hvala ti nikolina25, također i tebi. 
    Da, doktorica je stvarno divna. I ja još čekam nalaz od pape, isto zovem 2.10. i markere moramo podići i imamo sve. :))

Noa 💙

Sophie
    29. Rujan 2017. 18:09

Ja sam kod Lane Škrgatić
    Hvala 😊

29. Rujan 2017. 19:18

m.girl6

Hvala ti nikolina25, također i tebi.
    Da, doktorica je stvarno divna. I ja još čekam nalaz od pape, isto zovem 2.10. i markere moramo podići i imamo sve. :))

Nadam se da ce nam uspjeti... bez obzira na strah od bolova u postupku ja sam uzbuđena

• Tencii
    29. Rujan 2017. 20:10

Nitko ne ide trenutno na Sv. Duh? cula sam da je netko spominjao da je cuo zene koje su bile na punkciji u cekaoni.
    Vidim da nije isto u svim bolnicama, ali s njima se stvarno moze dogovoriti oko anestezije. Meni to dosta znaci

wanttobemom
    30. Rujan 2017. 11:19

Curke moje, ja sam napokon odlučila otići na prvi pregled da vidimo šta će stričeki reći :) odabrala sam Sveti Duh jer mi je lokalno najbliži.
    Dobila sam od svog gin d1 uputnicu za humanu reprodukciju zbog 2 spontana pobačaja kojima ne znam razlog, oba u ranom stadiju, zastoj u razvoju. Srčeko se nije ni jednom pojavilo. I zbog spermiograma supruga koji ima dijagnozu asthenozoospermiu (usporene plivače :) ) 
    Za sada su mi nalazi svi ok. Papa, brisevi, krv, urin, štitnjača. Jedino nisam trombofiliju provjerila što smatram da mi je trenutno među bitnijim provjerama. Doktor inzistira da se javim u bolnicu pa da me oni šalju dalje na pretrage ne želi mi dati ni jednu drugu uputnicu :(  Zanima me što bi se dogodilo da u međuvremenu do zakazanog pregleda ostanem trudna. Idem li na pregled u bolnicu na temelju te d1 uputnice ili idem kod svog gin? Sretno svim trudilicama. Želim vam velike bete :) 
    Mono tebi čestitam :) 

• njaknjak
    30. Rujan 2017. 12:52

Pozdrav cure :) evo ni sama ne znam cija sam vise...i ja sam dobila uputnicu za humanu rerodukciju u splitu. Nisam ni od koga cula niti jedno iskustvo za split pa vas molim ako ima koja cura da mi prenese iskustvo. Upravo zbog toga nekako sam naklonjenija zagrebu i njegovoj Petrovoj i Vuk Vrhovec. Sa mnojim nalazima je sve u redu, jedino muzev sermiogram je los. Ima ih jako malo a od tih malo 10% progresivno aktivnih. Prosli mjesec smo prvi put pokusali sa tempiranim odnosima kod privatnog ginekologa u zg jer se nitko drugi nije htio pozabaviti s tim. Njlakse je siknuti uputnicu i rijesiti se. Kako god, ni to temirano nam nije uspjelo. Mozda jer sam bas tih dana bila se razbolila i pila max flu? A mozda jer nas bas nece na taj nacin... Danas mi je treci dan ciklusa i za par dana opet idem kod ginekologa da vidim za dalje. Strasno se bojim, bojim se i krv vaditi, ne znam kako bih uopce iti rodila  ali zelim nunati maleno moje. 

Cure, molim vas prenesite mi i iskustva nekih privatnih klinika i poneku cijenu. Jer ako su toliko bolje od ovih sta sam nabrojala onda mi nije bed dati 10 000 kn, jer i ovako sam potrosila 5 000 na zagreb, smjestaj, preglede i sve ostalo...

mono1111
    30. Rujan 2017. 15:00

Wanttobemom,
    Cuj...osobno ne bi izabrala Sv.duh...nisam ni sigurna na sto ce te sve slati....trebala bi napraviti kompletnu.obradu, ne bi smjela ostati T prije nego napravis pretrage...mozda se bas nesto sazna sto je od velike vaznosti...
    Najbolje da mozda izaberes nekog dokt.tamo, ciljano, koji je dobar a ne da te zapadne neki žnj....ne znam..odi svakako pa ces vidjeti sto ce ti reci.
    NjakNjak,
    Privatno IVF stimulirani postupak kosta cca 20 000 kn...ako si to mozes priustiti super...ne znam da li pitas za to...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.