A jeste me nasmijale sa tim rakijama i tulumom 😂😂😂
Sad se jos vise bojim punkcije 😂😂😂
Tko ima problema s kilama - odite na vuk vrhovcu…tu vas doktori jedva pogledaju😂😂😂
Daj kaj ti jeeee pa ti velim da su me neki dan oprali da sam pola sata plakala 😣
Ali ima i pravo u neku ruku to sad hladne glave moram priznati…imam viska i to dosta i nije mi samo na vv rekla da moram skinut nego i drugi doktori a ja nista…e samo sto je na vv to rekla tako da sam se rasplakala ali eto sad vec 3 dana pazim 😂
Idem u srijedu opet na ult.pa onda kad ce bit inseminacija vidjet cemo 😊
Ma daj..a koja doktorica ti to rekla??
waithing
Tko ima problema s kilama - odite na vuk vrhovcu…tu vas doktori jedva pogledaju😂😂😂
Daj kaj ti jeeee pa ti velim da su me neki dan oprali da sam pola sata plakala 😣
Ali ima i pravo u neku ruku to sad hladne glave moram priznati…imam viska i to dosta i nije mi samo na vv rekla da moram skinut nego i drugi doktori a ja nista…e samo sto je na vv to rekla tako da sam se rasplakala ali eto sad vec 3 dana pazim 😂
Idem u srijedu opet na ult.pa onda kad ce bit inseminacija vidjet cemo 😊
Ma daj..a koja doktorica ti to
Da,da al imam ja za skinuti ima zena pravo..al tog trenutka mi nije bas bilo ugodno slusati..da sam samo od 3 mj skinula 5 kg ne bi mi nista rekla jer bolje i 5 nego nista ...rekla minje da ona meni zeli pomoc al da se i ja moram ukljucit i eto sad sam vec pala 2 kg jer sam izbacila kruh i slatko 😉
( dr.Jukic)
Cure, imam pitanje, da li i doktor Lučinger traži potvrdu o braku/izvanbračnoj zajednici?
Cure, imam pitanje, da li i doktor Lučinger traži potvrdu o braku/izvanbračnoj zajednici?
Ja sam bila u 5 mj i mislim da smo trebali donjeti kopiju vjencanog lista i sve one nalaze za hiv i hepatitis, krvna grupa i rh faktor...
Hvala, ja idem 6.10 na konzultacije, ovo sam otprilike čitala šta treba,vjerujem da će i on reći, a s obzirom da nam je svadba 4.11 , i tak bi tek taj mjesec krenula, valjda neću onda još ovaj mjesec u pripremama za Mpo morat donjeti i od javnog bilježnika..
Evo da vam se svima zahvalim na savjetima,poslusala sam vas i mjenjam doktora. Moj ginekolog mi je savjetovao vinogradsku i dao mi uputnicu. Nadam se sa cu tamo imati vise srece..a vama svima hvala
Ja sam bila u 5 mj i mislim da smo trebali donjeti kopiju vjencanog lista i sve one nalaze za hiv i hepatitis, krvna grupa i rh faktor…
+sifilis....
Vjencani list trazi... i mi smo nosili
Lady mislim da ti je u Vinogradskoj problem čekanje.. al cure će ti bolje znati reci .. sretno 😊
Dobila info od biologa od 11 oocita imamo 3 zametka transfer ce biti 3 dan. Malo sam se iznenadila jer sam prosli put imala istu stimulaciju dobila 3 oocite vise i uspjeli smo doci do 2 blastociste. Pa me ovo na prvu pokolebalo, al opet si mislim pa nije s blastocistama uspjelo mozda uspije sada. Nikad se ne zna 🙈
Sophie ima li kod tebe novosti?
Sortiraj odgovore
Najstariji