ufffff
A ne znam ni sama jeli to IVF, pise samo humana reprodukcija
Da, radi smanjene pokretljivosti biste trebali ici na IVF.
Cure hvale Lucingera i Radoncica....oni imaju svaki svoju privatnu kliniku i kosta cca s lijekovima i svime oko 20 000 kn, +/-...
Mozes ici i na prirodni IVF sa tvojom jednom stanicom, koji kosta cca 5000 ali nekkao je to preskupo a moze biti da stanica nije dobra, ili da se ne dijeli kako treba i onda otpada sve...
Kengurica situacija je super 😊
Od tri stanice tri zametka 2 dosla do blastociste i ocjenjeni su jedan odličan jedan vrlo dobar. Sad su smrzlici, transfer će biti za mjesec dva..
Wanttobemom,
Cuj…osobno ne bi izabrala Sv.duh…nisam ni sigurna na sto ce te sve slati….trebala bi napraviti kompletnu.obradu, ne bi smjela ostati T prije nego napravis pretrage…mozda se bas nesto sazna sto je od velike vaznosti…
Najbolje da mozda izaberes nekog dokt.tamo, ciljano, koji je dobar a ne da te zapadne neki žnj….ne znam..odi svakako pa ces vidjeti sto ce ti reci.
NjakNjak,
Privatno IVF stimulirani postupak kosta cca 20 000 kn…ako si to mozes priustiti super…ne znam da li pitas za to…
Ma već sam narucena tamo 🤔 ne znam ni kod koga.
Ja sam zapravo htjela otići samo na informativni razgovor i pretrage. Sami postupak MPO ne želim raditi još. Želim pokušati još jednom prirodno ali svakako prije toga napraviti pretrage ☺
Jesi ti dobro? Jel bebica napreduje? Ti sad dalje na sve preglede isto ideš u bolnicu?
Wanttobemom,
Cuj…osobno ne bi izabrala Sv.duh…nisam ni sigurna na sto ce te sve slati….trebala bi napraviti kompletnu.obradu, ne bi smjela ostati T prije nego napravis pretrage…mozda se bas nesto sazna sto je od velike vaznosti…
Najbolje da mozda izaberes nekog dokt.tamo, ciljano, koji je dobar a ne da te zapadne neki žnj….ne znam..odi svakako pa ces vidjeti sto ce ti reci.
NjakNjak,
Privatno IVF stimulirani postupak kosta cca 20 000 kn…ako si to mozes priustiti super…ne znam da li pitas za to…
Ma već sam narucena tamo 🤔 ne znam ni kod koga.
Ja sam zapravo htjela otići samo na informativni razgovor i pretrage. Sami postupak MPO ne želim raditi još. Želim pokušati još jednom prirodno ali svakako prije toga napraviti pretrage ☺
Jesi ti dobro? Jel bebica napreduje? Ti sad dalje na sve preglede isto ideš u bolnicu?
Pa da, reci da te gin.salje kod njih na humanu iskljucivo radi habitualnih pobacaja...pa neka ti bar napisu sto sve trebas od pretraga napraviti...
Ja sam ok, sve napreduje kako treba, nadam se, i dalje sam u velikom strahu, ali imam baby watcher s kojim svaki dan slusam otkucaje, sad ih pronalazim, pa mi je lakse svakako...da, da, sve i dalje vodim.u bolnici, idem sad u privatno u uto, ali iskljucivo radi neke moje sigurnosti...
ispada da svaka bolnica ima svoju manu,sto vjerujem da je istina. Ovisi valjda o zbroju pluseva i minusa.za neke bolnice s kojima su zene zadovoljne, opet ima minisa.ili se dugo ceka ili nema anestezije ili su doktori problem.
Wanttobemom , i Sv Duh ima i prednosti i mana.
Mana je sto su 3 dr koje se izmjenjuju, ali uglavnom si mozes probati organizirati da ti punkciju,odredjivanje terapije i sl napravi ona kod koje si upisana.
Mana je ta sto doktorica koja me vodi nije mislila da stitnjacu nakon uvodjenja terapije treba kontrolirati, jer je polazila od toga da sam zdrava. Naravno da je to bila greska i da sam vise slusala sebe, mozda nebi proslo vise od pola god izmedju postupaka. A i skoro godinu dana od pocetka terpije u kojem sam imala neuspjesnu inseminaciju i ivf.Mozda bas zbog toga. Ok , nije znala da imam probleme sa stitnjacom, ali to je za mene bila greska..
Zna se cekati dugo. Ja sam se prije pukcije gladna i nervozna tresla na onoj stolici 3 sata.
Ali ima i pluseva. I dalje istoj dr idem, jer sam ju htjela zbog dosta preporuka. To je dr T. Ljudi ju ili uvazavaju i slusaju ili ne podnose.smatran, unatoc gresci, da je najbolja tamo. Kroz razgovor i preglede sam skuzila da je najjskusnija i zna svoj posao. Nije tip doktora koji voli duge price i koja ce mozda najbolje utjesiti i shvatiti nase brige. Iskreno, meni je bitnije da odradi sto bolje svoj dio, nego da ja njoj pricam jel mi tesko ili ne.
Sestre su zaista ok, pogotovo sestra Pera. Ona je andjeo tog odjela. Uvijek me oraspolozi i nasmije.
Punkcija se moze raditi i pod lokalnom i opcom.
Meni to stvarno dosta znaci.
Kad sam vec u procesu kojeg ne mogu bas kontrolirati, ni ishod ni reakciju na ljekovove, onda cu definitivno izabrati da se postedim jos tog uzasa. .
Kengurica situacija je super 😊
Od tri stanice tri zametka 2 dosla do blastociste i ocjenjeni su jedan odličan jedan vrlo dobar. Sad su smrzlici, transfer će biti za mjesec dva..
Sophie odlicne vijesti 👏🏼🎊
Cure ja sam u Os iako neki pitaju kako,zasto bas Os meni je dr super i sve pohvale za njega...anesteziju ne moras ni pitati dobijes je bez problema.Moje misljenje je ako je nesto sudjeno to ce se i dogoditi ako nije niti nece.
Sortiraj odgovore
Najstariji