Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    26. Rujan 2017. 22:14

Kengurica

Hope, kako on onda ejakulira? Kako izvadite spermice?

Iz urina se mislim vade...paralelno se daje uzorak ejakulata i urina...

• hope1234
    27. Rujan 2017. 05:27

Kengurica

Hope, kako on onda ejakulira? Kako izvadite spermice?

Iz mokraće se u što kraćem roku vade,centrifugiraju i očiste....

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Cekalica123
    27. Rujan 2017. 08:27

S0102 i Nadice hvala vam drzite fige da ovaj put uspije 🙏🏼  😊

• Nadica
    27. Rujan 2017. 08:42

Cekalica123

S0102 i Nadice hvala vam drzite fige da ovaj put uspije 🙏🏼 😊

Drzimoooooooo ...samo pozitivaaaaaa 😚😊😊😊💖💖

• ljube004
    27. Rujan 2017. 09:11

Samo da se javim, sve je u redu, svi nalazi. Uspjela sam izvaditi progesteron 2 dc iako je bila nedjelja. Zvala, molila.. Izvadila mi je u Osijeku na hitnom labaratoriju. Prvo me oprala dobro ali je ipak htjela izvaditi, čekala nalaz nekih 3 sata. Super je bio i prva boca je pala. Menopur 150 ovaj put. Sutra je prvi uz u Petrovoj.  Pa krećemo.. Svima želim puno sreće. Možda se i upoznamo. 

s0102
    27. Rujan 2017. 14:15

Eto i mene.... ☺ transfer u utorak... 3.10.... ❤❤❤

• Cvjetic
    27. Rujan 2017. 16:04

Sretno

• Cvjetic
    27. Rujan 2017. 16:07

Cure ja bila kod ginek.napravio mi ultrazvuk,ovaj mjesec uopce nemam naznake za ovulaciju.nalazi hormona su mi uredu,na klomifen prethodnih mjeseci nisam uopce reagirala.strah me kako cu reagirat na sve ovo drugo.sad cekam nalaze briseva i markere i onda idem na prohodnost..

• Cekalica123
    27. Rujan 2017. 18:23

S0102 sretno drzim fige 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    Cure da vas pitam ja vec sve zaboravila kao da mi je 1 ivf bio prije sto godina 😂😂 Na embriotransfer idem punog mjehura jer ga radi uz ultrazvuk, al se nemogu sjetiti jel mogu nesto prije jesi 😊 Eto sta da kazem, pokusavam maximalno razmisljat o drugim stvarima, a ne o postupku pa mi je sad hrana napameti 😂😂😂

27. Rujan 2017. 19:27

Cekalica123

S0102 sretno drzim fige 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    Cure da vas pitam ja vec sve zaboravila kao da mi je 1 ivf bio prije sto godina 😂😂 Na embriotransfer idem punog mjehura jer ga radi uz ultrazvuk, al se nemogu sjetiti jel mogu nesto prije jesi 😊 Eto sta da kazem, pokusavam maximalno razmisljat o drugim stvarima, a ne o postupku pa mi je sad hrana napameti 😂😂😂

Samo ti papaj, prije punkcije se jedino ne bi smjelo jesti prije transfera slobodno.

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.