Cure ja bila kod ginek.napravio mi ultrazvuk,ovaj mjesec uopce nemam naznake za ovulaciju.nalazi hormona su mi uredu,na klomifen prethodnih mjeseci nisam uopce reagirala.strah me kako cu reagirat na sve ovo drugo.sad cekam nalaze briseva i markere i onda idem na prohodnost..
Sretnoooo
S0102 sretno drzim fige 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Cure da vas pitam ja vec sve zaboravila kao da mi je 1 ivf bio prije sto godina 😂😂 Na embriotransfer idem punog mjehura jer ga radi uz ultrazvuk, al se nemogu sjetiti jel mogu nesto prije jesi 😊 Eto sta da kazem, pokusavam maximalno razmisljat o drugim stvarima, a ne o postupku pa mi je sad hrana napameti 😂😂😂
Daa... pun mjehur mozes jest 😛😛
Cure ja bila kod ginek.napravio mi ultrazvuk,ovaj mjesec uopce nemam naznake za ovulaciju.nalazi hormona su mi uredu,na klomifen prethodnih mjeseci nisam uopce reagirala.strah me kako cu reagirat na sve ovo drugo.sad cekam nalaze briseva i markere i onda idem na prohodnost..
Sretnoooo
Hvala i tebi sretno!nadam se da ce ti bit beta velika..
Sophie sve je proslo dobro, zadovoljna sam. Sad slijedi onaj najgori dio, cekanje 🙈🙈
Kako si ti? kad je tebi transfer?
Cekalica123, držim fige da bude sve dobro i za 2 tjedna ideš po veeeliku betu. :))
Daj mi reci jel te išta boljelo i koliko dugo si bila u bolnici kad je bio transfer? Isto si u Petrovoj? I ja bi trebala na postupak sad u 10.mj samo mengu čekamo, pa me sve zanima.
Noa 💙
Cekalica ja sutra idem vidjet kakva je situacija, sutra je 5.dan. Nadam se zamrzavanju, a ako nebudu dobre kvalitete Vratit će mi ih sutra jer ne bi preživjeli zamrzavanje.
M.girl6 mislim da je Cekalica privatno, ja sam ti u Petrovoj
M.girl6 hvala ti 😊 Transfer je maciji kasalj 😂 ja to nista ni ne osjetim 🙈 Kao da mi papu rade. Sam transfer traje cca 10tak min al sam ostala lezat jedno sat sat i pol i nakon toga sam ko prava vec isla po gradu na rucak i kavu :). Aspiracija je vec druga prica, moje iskustvo je da boli ali na svu srecu da bol traje par sekundi tj nije da cijeli postupak boli vec samo na momente. No uzmi u obzir da sam ja bila osamucena od doze za opustanje i protiv bolova sta sam dobila. Puno srece ti zelim u 10 mjesecu i nadam se da cemo imati dosta ljetnih bebica 😍😍😍😍😇😇😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji