Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    27. Rujan 2017. 20:26

Cvjetic

Cure ja bila kod ginek.napravio mi ultrazvuk,ovaj mjesec uopce nemam naznake za ovulaciju.nalazi hormona su mi uredu,na klomifen prethodnih mjeseci nisam uopce reagirala.strah me kako cu reagirat na sve ovo drugo.sad cekam nalaze briseva i markere i onda idem na prohodnost..

Sretnoooo

s0102
    27. Rujan 2017. 20:27

Cekalica123

S0102 sretno drzim fige 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    Cure da vas pitam ja vec sve zaboravila kao da mi je 1 ivf bio prije sto godina 😂😂 Na embriotransfer idem punog mjehura jer ga radi uz ultrazvuk, al se nemogu sjetiti jel mogu nesto prije jesi 😊 Eto sta da kazem, pokusavam maximalno razmisljat o drugim stvarima, a ne o postupku pa mi je sad hrana napameti 😂😂😂

Daa... pun mjehur mozes jest 😛😛

• Cvjetic
    27. Rujan 2017. 22:26

s0102

Cvjetic

Cure ja bila kod ginek.napravio mi ultrazvuk,ovaj mjesec uopce nemam naznake za ovulaciju.nalazi hormona su mi uredu,na klomifen prethodnih mjeseci nisam uopce reagirala.strah me kako cu reagirat na sve ovo drugo.sad cekam nalaze briseva i markere i onda idem na prohodnost..

Sretnoooo

Hvala i tebi sretno!nadam se da ce ti bit beta velika..

• Cekalica123
    27. Rujan 2017. 22:54

Waithing, s0102 to su dobre vijesti 😂😂😂

Sophie
    28. Rujan 2017. 22:08

Cekalica ti si danas bila na transferu?
    Kako je prošlo?

• Cekalica123
    29. Rujan 2017. 08:00

Sophie sve  je proslo dobro, zadovoljna sam. Sad slijedi onaj najgori dio, cekanje 🙈🙈 
    Kako si ti? kad je tebi transfer? 

m.girl6
    29. Rujan 2017. 08:55

Cekalica123, držim fige da bude sve dobro i za 2 tjedna ideš po veeeliku betu. :))
    Daj mi reci jel te išta boljelo i koliko dugo si bila u bolnici kad je bio transfer? Isto si u Petrovoj? I ja bi trebala na postupak sad u 10.mj samo mengu čekamo, pa me sve zanima. 

Noa 💙

Sophie
    29. Rujan 2017. 10:16

Cekalica  ja sutra idem vidjet kakva je situacija, sutra je 5.dan. Nadam se zamrzavanju, a ako nebudu dobre kvalitete Vratit će mi ih sutra jer ne bi preživjeli zamrzavanje. 
    M.girl6 mislim da je Cekalica privatno, ja sam ti u Petrovoj 

• Cekalica123
    29. Rujan 2017. 11:06

M.girl6 hvala ti 😊 Transfer je maciji kasalj 😂 ja to nista ni ne osjetim 🙈 Kao da mi papu rade. Sam transfer traje cca 10tak min al sam ostala lezat jedno sat sat i pol i nakon toga sam ko prava vec isla po gradu na rucak i kavu :). Aspiracija je vec druga prica, moje iskustvo je da boli ali na svu srecu da bol traje par sekundi tj nije da cijeli postupak boli vec samo na momente. No uzmi u obzir da sam ja bila osamucena od doze za opustanje i protiv bolova sta sam dobila. Puno srece ti zelim u 10 mjesecu i nadam se da cemo imati dosta ljetnih bebica 😍😍😍😍😇😇😇😇

• Cekalica123
    29. Rujan 2017. 11:07

Sophie drzim fige za sutra 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.