Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    26. Rujan 2017. 13:36

Cekalica123

Dobila info od biologa od 11 oocita imamo 3 zametka transfer ce biti 3 dan. Malo sam se iznenadila jer sam prosli put imala istu stimulaciju dobila 3 oocite vise i uspjeli smo doci do 2 blastociste. Pa me ovo na prvu pokolebalo, al opet si mislim pa nije s blastocistama uspjelo mozda uspije sada. Nikad se ne zna 🙈
    Sophie ima li kod tebe novosti?

Super !!
    Sretnooo !!!

• Cekalica123
    26. Rujan 2017. 14:38

Mono1111 hvala ti 😍😍😍

Sophie
    26. Rujan 2017. 16:48

Cekalica kod mene 3 od 3 😊
    Dobro ide za sad, nadam se i sutra dobrim vijestima.
    Vec su ti rekli da je transfer 3.dan?!
    Meni će sutra tek reci kaj sljeduje 😬
    Sretno nam 😊

• Cekalica123
    26. Rujan 2017. 17:24

Sophie  da jutros su me zvali taman je proslo 24 h od punkcije pa odmah javljaju, tako mi je bilo i zadnji put.  sad se samo nadam da ce me sve 3 docekati,jedino me umiruje to sto je biolog rekao da su jako dobro embriji pa kao necemo se vise cuti tj nece me vise zvat, vec se vidimo na transferu. 
    Majko mile ove brige nikad ne staju, prvo kak ce proc stimulacija, pa koliko ce biti j.s, pa punkcija, pa javljanje od biologa, pa transfer, pa beta. Danas sam u raspolozenju da bi izasla na balkon i vristala da sve izade iz mene 😂😂😂😂

• Cekalica123
    26. Rujan 2017. 17:26

A sto se srece tice imam osjecaj da mi samo to i fali u svemu ovome 😂😂

Sophie
    26. Rujan 2017. 17:50

Samo ti vrišti 😂😂😂

s0102
    26. Rujan 2017. 19:37

Cekalica123

Dobila info od biologa od 11 oocita imamo 3 zametka transfer ce biti 3 dan. Malo sam se iznenadila jer sam prosli put imala istu stimulaciju dobila 3 oocite vise i uspjeli smo doci do 2 blastociste. Pa me ovo na prvu pokolebalo, al opet si mislim pa nije s blastocistama uspjelo mozda uspije sada. Nikad se ne zna 🙈
    Sophie ima li kod tebe novosti?

Sreeetnoo ❤❤

• Nadica
    26. Rujan 2017. 19:46

Sophie & Cekalica123 sretnoooooooo 💗💗💗💗
    Ja sutra idem na ultrazvuk...tablete sam popila ...sutra je 7dc tako da valjda bude i inseminacija ubrzo ☺

• hope1234
    26. Rujan 2017. 20:54

Drage moje imam jedno pitanje...Pošto MM ima retrogradnu ejakulaciju - (a spermiogram je savršen-)krećemo s ICSI METODOM..kod mene je sve u redu,svi nalazi su ok pa me zanima kako to ide prije samog postupka s terapijom... Mislim to bi onda bio u prirodnjaku,samo štoperica ili mislite da će biti i dodatnog pikanja??? 🤔... Ja stalno pratim forume i gledam i čitam,toliko zanimljivih i potrebnih informacija ali se pogubim u svojim mislima...😁
    Pa ako itko zna da mi samo pojasni...

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Kengurica
    26. Rujan 2017. 22:08

Hope, kako on onda ejakulira? Kako izvadite spermice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.