Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Rujan 2017. 14:54

http://issuu.com/udrugaroda/docs/neplodnost_2014
    Evo kristina jako koristan link na clanak u kojem ces saznati sve sta te ceka...
    Sretno

waithing

s0102
    25. Rujan 2017. 15:36

Sophie

Mono bilo bolno za poludit, na kraju bez anestezije, ali zato imamo 3/3 😊
    Dođi nam u grupu, tamo smo se raspisale 🤗

100% tna uspjesnost bolne punkcije... neka i dalje bude 100% 

• Cekalica123
    25. Rujan 2017. 15:36

Sophie odlicno sad drzimo fige za dalje💕 
    Ja sam primila lijepi koktel za opustanje pa je koliko toliko bezbolno proslo.dobili smo 11 komada i sad krece neizvjesnost, prvo treba docekat sutrasnji poziv da cujem koliko se oplodilo i kad je transfer 💕

25. Rujan 2017. 15:37

Evo to sam ti sve vec prije tjedan dana napisala pa sad ne znam dal nisi procitala ili??

waithing

25. Rujan 2017. 15:41

Eto kristina sve sam ti to vec pisala☺

waithing

s0102
    25. Rujan 2017. 15:53

Cekalica123

Sophie odlicno sad drzimo fige za dalje💕
    Ja sam primila lijepi koktel za opustanje pa je koliko toliko bezbolno proslo.dobili smo 11 komada i sad krece neizvjesnost, prvo treba docekat sutrasnji poziv da cujem koliko se oplodilo i kad je transfer 💕

Jejj.. super..  neka ih se sto vise oplodi.. i onda transferic... 😍💕

• Cekalica123
    25. Rujan 2017. 16:01

S0102 joooj nadam se da hoce, a najvise se nadam da bude i smrzlica. Mislim vjerujem da mi nece trebat, al u ovim nasim vodama nikad ne znas sta te ceka 😂

• In@
    25. Rujan 2017. 16:38

Bok cure, nakon dugo vremena i ja sam ponovno tu, trudila sam se odmoriti i sto manje razmisljati o tome,  a vidim neke su vec u novim postupcima i zelim vam puno srece. Mi smo se odlucili na drugi postupak sad sredinom 10. mj opet kod dr.Lucingera, pa me opet cekaju rakijice 😂😂😂 rekao mi je da ne trebam nista vaditi od nalaza jer su mi u 5 mj svi nalazi bili ok... Pa sto mislite da svejedno napravim bar briseve??? 😕

Sophie
    25. Rujan 2017. 16:59

Cekalica držim fige 😊
    In@ bok opet 😊 A kak hoćeš al ak su ti u 5.mj bili ok možda i ne trebaš 

• Nadica
    25. Rujan 2017. 17:42

waithing

Tko ima problema s kilama - odite na vuk vrhovcu…tu vas doktori jedva pogledaju😂😂😂

Daj kaj ti jeeee pa ti velim da su me neki dan oprali da sam pola sata plakala 😣
    Ali ima i pravo u neku ruku to sad hladne glave moram priznati...imam viska i to dosta i nije mi samo na vv rekla da moram skinut nego i drugi doktori a ja nista...e samo sto je na vv to rekla tako da sam se rasplakala ali eto sad vec 3 dana pazim 😂
    Idem u srijedu opet na ult.pa onda kad ce bit inseminacija vidjet cemo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.