Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Rujan 2017. 14:52

kristina.kalinski1

Dobila sam taj broj i rekla mi je da nazovem prvi dan ciklusa? I ŠTA me čeka dalje?

Pa ja sam ti vec ranije napisala da zoves prvi dan ciklusa..da ces osmi dan ici na prvi ultrazvuk..da ce ti tad napisati koje jos pretrage moras obaviti i napisala sam ti koje sve pretrage oni traze...

waithing

25. Rujan 2017. 14:54

http://issuu.com/udrugaroda/docs/neplodnost_2014
    Evo kristina jako koristan link na clanak u kojem ces saznati sve sta te ceka...
    Sretno

waithing

s0102
    25. Rujan 2017. 15:36

Sophie

Mono bilo bolno za poludit, na kraju bez anestezije, ali zato imamo 3/3 😊
    Dođi nam u grupu, tamo smo se raspisale 🤗

100% tna uspjesnost bolne punkcije... neka i dalje bude 100% 

• Cekalica123
    25. Rujan 2017. 15:36

Sophie odlicno sad drzimo fige za dalje💕 
    Ja sam primila lijepi koktel za opustanje pa je koliko toliko bezbolno proslo.dobili smo 11 komada i sad krece neizvjesnost, prvo treba docekat sutrasnji poziv da cujem koliko se oplodilo i kad je transfer 💕

25. Rujan 2017. 15:37

Evo to sam ti sve vec prije tjedan dana napisala pa sad ne znam dal nisi procitala ili??

waithing

25. Rujan 2017. 15:41

Eto kristina sve sam ti to vec pisala☺

waithing

s0102
    25. Rujan 2017. 15:53

Cekalica123

Sophie odlicno sad drzimo fige za dalje💕
    Ja sam primila lijepi koktel za opustanje pa je koliko toliko bezbolno proslo.dobili smo 11 komada i sad krece neizvjesnost, prvo treba docekat sutrasnji poziv da cujem koliko se oplodilo i kad je transfer 💕

Jejj.. super..  neka ih se sto vise oplodi.. i onda transferic... 😍💕

• Cekalica123
    25. Rujan 2017. 16:01

S0102 joooj nadam se da hoce, a najvise se nadam da bude i smrzlica. Mislim vjerujem da mi nece trebat, al u ovim nasim vodama nikad ne znas sta te ceka 😂

• In@
    25. Rujan 2017. 16:38

Bok cure, nakon dugo vremena i ja sam ponovno tu, trudila sam se odmoriti i sto manje razmisljati o tome,  a vidim neke su vec u novim postupcima i zelim vam puno srece. Mi smo se odlucili na drugi postupak sad sredinom 10. mj opet kod dr.Lucingera, pa me opet cekaju rakijice 😂😂😂 rekao mi je da ne trebam nista vaditi od nalaza jer su mi u 5 mj svi nalazi bili ok... Pa sto mislite da svejedno napravim bar briseve??? 😕

Sophie
    25. Rujan 2017. 16:59

Cekalica držim fige 😊
    In@ bok opet 😊 A kak hoćeš al ak su ti u 5.mj bili ok možda i ne trebaš 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI