http://issuu.com/udrugaroda/docs/neplodnost_2014
Evo kristina jako koristan link na clanak u kojem ces saznati sve sta te ceka...
Sretno
waithing
Mono bilo bolno za poludit, na kraju bez anestezije, ali zato imamo 3/3 😊
Dođi nam u grupu, tamo smo se raspisale 🤗
100% tna uspjesnost bolne punkcije... neka i dalje bude 100%
Sophie odlicno sad drzimo fige za dalje💕
Ja sam primila lijepi koktel za opustanje pa je koliko toliko bezbolno proslo.dobili smo 11 komada i sad krece neizvjesnost, prvo treba docekat sutrasnji poziv da cujem koliko se oplodilo i kad je transfer 💕
Evo to sam ti sve vec prije tjedan dana napisala pa sad ne znam dal nisi procitala ili??
waithing
Sophie odlicno sad drzimo fige za dalje💕
Ja sam primila lijepi koktel za opustanje pa je koliko toliko bezbolno proslo.dobili smo 11 komada i sad krece neizvjesnost, prvo treba docekat sutrasnji poziv da cujem koliko se oplodilo i kad je transfer 💕
Jejj.. super.. neka ih se sto vise oplodi.. i onda transferic... 😍💕
S0102 joooj nadam se da hoce, a najvise se nadam da bude i smrzlica. Mislim vjerujem da mi nece trebat, al u ovim nasim vodama nikad ne znas sta te ceka 😂
Bok cure, nakon dugo vremena i ja sam ponovno tu, trudila sam se odmoriti i sto manje razmisljati o tome, a vidim neke su vec u novim postupcima i zelim vam puno srece. Mi smo se odlucili na drugi postupak sad sredinom 10. mj opet kod dr.Lucingera, pa me opet cekaju rakijice 😂😂😂 rekao mi je da ne trebam nista vaditi od nalaza jer su mi u 5 mj svi nalazi bili ok... Pa sto mislite da svejedno napravim bar briseve??? 😕
Cekalica držim fige 😊
In@ bok opet 😊 A kak hoćeš al ak su ti u 5.mj bili ok možda i ne trebaš
Tko ima problema s kilama - odite na vuk vrhovcu…tu vas doktori jedva pogledaju😂😂😂
Daj kaj ti jeeee pa ti velim da su me neki dan oprali da sam pola sata plakala 😣
Ali ima i pravo u neku ruku to sad hladne glave moram priznati...imam viska i to dosta i nije mi samo na vv rekla da moram skinut nego i drugi doktori a ja nista...e samo sto je na vv to rekla tako da sam se rasplakala ali eto sad vec 3 dana pazim 😂
Idem u srijedu opet na ult.pa onda kad ce bit inseminacija vidjet cemo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji