Dobila sam taj broj i rekla mi je da nazovem prvi dan ciklusa? I ŠTA me čeka dalje?
Pa ja sam ti vec ranije napisala da zoves prvi dan ciklusa..da ces osmi dan ici na prvi ultrazvuk..da ce ti tad napisati koje jos pretrage moras obaviti i napisala sam ti koje sve pretrage oni traze...
waithing
http://issuu.com/udrugaroda/docs/neplodnost_2014
Evo kristina jako koristan link na clanak u kojem ces saznati sve sta te ceka...
Sretno
waithing
Mono bilo bolno za poludit, na kraju bez anestezije, ali zato imamo 3/3 😊
Dođi nam u grupu, tamo smo se raspisale 🤗
100% tna uspjesnost bolne punkcije... neka i dalje bude 100%
Sophie odlicno sad drzimo fige za dalje💕
Ja sam primila lijepi koktel za opustanje pa je koliko toliko bezbolno proslo.dobili smo 11 komada i sad krece neizvjesnost, prvo treba docekat sutrasnji poziv da cujem koliko se oplodilo i kad je transfer 💕

Evo to sam ti sve vec prije tjedan dana napisala pa sad ne znam dal nisi procitala ili??
waithing
Sophie odlicno sad drzimo fige za dalje💕
Ja sam primila lijepi koktel za opustanje pa je koliko toliko bezbolno proslo.dobili smo 11 komada i sad krece neizvjesnost, prvo treba docekat sutrasnji poziv da cujem koliko se oplodilo i kad je transfer 💕
Jejj.. super.. neka ih se sto vise oplodi.. i onda transferic... 😍💕
S0102 joooj nadam se da hoce, a najvise se nadam da bude i smrzlica. Mislim vjerujem da mi nece trebat, al u ovim nasim vodama nikad ne znas sta te ceka 😂

Bok cure, nakon dugo vremena i ja sam ponovno tu, trudila sam se odmoriti i sto manje razmisljati o tome, a vidim neke su vec u novim postupcima i zelim vam puno srece. Mi smo se odlucili na drugi postupak sad sredinom 10. mj opet kod dr.Lucingera, pa me opet cekaju rakijice 😂😂😂 rekao mi je da ne trebam nista vaditi od nalaza jer su mi u 5 mj svi nalazi bili ok... Pa sto mislite da svejedno napravim bar briseve??? 😕
Cekalica držim fige 😊
In@ bok opet 😊 A kak hoćeš al ak su ti u 5.mj bili ok možda i ne trebaš

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji