Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sophie
    24. Rujan 2017. 21:11

Ništa cista, nestala 8.dan
    Bog zna sta se kod mene kuha 😭

• kristina.kalinski1
    25. Rujan 2017. 08:58

bok cure ja bih trebala broj od VUK VRHOVAC bolnice moram se naruciti,a neznam koji je broj?

• kristina.kalinski1
    25. Rujan 2017. 09:07

zovem broj 012353 800 da li je to dobar broj i koje im je radno vrijeme?

25. Rujan 2017. 09:13

kristina.kalinski1

zovem broj 012353 800 da li je to dobar broj i koje im je radno vrijeme?

01 2353 907 i zovi poslije 12 najbolje oko 13 jer im je prije guzva i ne javljaju se bas 

waithing

m.girl6
    25. Rujan 2017. 09:29

Ej curke, čitam vas svaki dan. 
    U subotu sam trebala na punkciju, ali sam imala ovulaciju po noći i puklo mi 16 folikula (bila sam na klomifenu prošli mj) i boljelo me baš dosta. Sad čekam odgovor od Baldani da vidimo što dalje. Vjerovatno ćemo u 10.mj na stimulirani IVF. 2.10.mi je gotov papa, a danas muž ide po nalaze od markera. 
    Tako da ćemo se ubuduće tipkati i daj Bože da se čim prije preselimo na neku drugu temu.. ;))

Noa 💙

mono1111
    25. Rujan 2017. 12:29

Sophie,
    Kakva je situacija !
    Mgir❤

• kristina.kalinski1
    25. Rujan 2017. 13:40

Dobila sam taj broj i rekla mi je da nazovem prvi dan ciklusa? I ŠTA me čeka dalje?

Zoja31
    25. Rujan 2017. 14:50

Eh pa draga Kristina sad kada znaš kada krećeš lijepo skini na internetu besplatnu rodinu brošuru  neplodnost, pročitaj od prve do zadnje stranice i budi spremna za svoj prvi postupak. 

Sophie
    25. Rujan 2017. 14:50

Mono bilo bolno za poludit, na kraju bez  anestezije, ali zato imamo 3/3 😊
    Dođi nam u grupu, tamo smo se raspisale 🤗

25. Rujan 2017. 14:52

kristina.kalinski1

Dobila sam taj broj i rekla mi je da nazovem prvi dan ciklusa? I ŠTA me čeka dalje?

Pa ja sam ti vec ranije napisala da zoves prvi dan ciklusa..da ces osmi dan ici na prvi ultrazvuk..da ce ti tad napisati koje jos pretrage moras obaviti i napisala sam ti koje sve pretrage oni traze...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.