S0102 e bas to drzim jezik za zubima ipak mi je tako lakse.
Jucer sam bila na 1 ultrazvuku i ima ih ukupno 10 komadica 😊 Iskreno se nadam da ce ovaj put biti i smrzlica 🐧 za svaki slucaj.
Waithing kako si ti 😊
Curke idem na inseminaciju...znaci 3 dan menge ultrazvuk to znam,zanima me svakih kolko idem na ultrazvuk? Zanima me zbog posla
Nadica u pravilu svaki drugi dan s tim da sam ja na prvi ultrazvuk išla 8.dan
Gdje ideš?
Ok,hvala vam
Si ti rekla da si iz Ri…?
U Ri vadis na mlaci do 19 rade… tako da se i popodne moze 😉
Da,iz Ri sam,ali pitala sam jucer,kazu do 9 da se moze vadit.ic cu rano ujutro
Ako na toj uputnici imas samo te markere.. vjeruj mi bilo kad mozes… to vadis na mlaci kad udes skroz lijevo… tamo ja predajem i briseve kad mi dr uzme… i oni ti rade do 19… ☺
Aha,super onda ako moze,jer u utorak vadim briseve pa bi odmah vadila krv kad odem to predat.hvala puno..
100%moze… vadila ja to sve vec previse puta😂
Ee… i muz ti to treba izvaditi… na istom mjestu.. uputnicu trazi kod svoje dr opce prakse..
Amh ne vadis tu… tako ako ti je on ta toj istoj uputnici onda mozda moras u polikliniku…
Muz mi je vec sve napravio,cekamo nalaze briseva.a za ovaj amh,valjda ce bi ginekolog dat uputnicu ili ga moram pitat za to jer na onom papiru sta mi dao manestar to ne pise
Nadica u pravilu svaki drugi dan s tim da sam ja na prvi ultrazvuk išla 8.dan
Gdje ideš?
Ma daj ...meni je rekla kad dobijem m dase prvi dan javim i da 3 dan m dodjem e i to je to dalje ne znam 😂
Na VV idem..do sad sam bila ok a sad kak se blizi me nekaj pere a ni ne znam kaj 😂😂
Hvala ti Sophie
Mono danas je situacija ista ko i jucer 😀 Sutra ujutro sam opet na grabi 😂😂😂
Jesi ti još zen ili ima nekih briga?
Waithing
Slusaj jedna zena je imala 5 spontanih i jedna bebica je prerarno rodjena i nazalost umrla ...i sad saznam da je ipak dobila sina !!! SKAKALA SAM OD SRECE KAD SAM CULA !!! 💗
Jesi ti radila briseve to ti je sve ok?
Eserihija?
Uglavnom eto vidis da se čuda dogadjaju i ima 40 godina zena..eto cure ne odustajte kolko god tesko nam bilo😗😗😗😗
Nadica svaka čast svakome, ali ja ne znam da li bi mogla pet spontanih psihički dobro podnijet. Pa imam osjećaj da me je jedan jako oštetio i da se možda nikad necu do kraja oporavit.
Priča ima svakih i dobrih i loših. Neke žene nikada neće imati svoju djecu. Imam jednu takvu u obitelji, a dala je sve od sebe. To je realnost. Moramo biti pozitivne ali i realne. I mislim da svaka od nas ima granicu do koje moze ici, moze se ici i preko granice samo onda puno stvari može nastradati- zdravlje, brak, obitelj Itd. To je samo moje mišljenje 😊
Waithing
Slusaj jedna zena je imala 5 spontanih i jedna bebica je prerarno rodjena i nazalost umrla …i sad saznam da je ipak dobila sina !!! SKAKALA SAM OD SRECE KAD SAM CULA !!! 💗
Jesi ti radila briseve to ti je sve ok?
Eserihija?
Uglavnom eto vidis da se čuda dogadjaju i ima 40 godina zena..eto cure ne odustajte kolko god tesko nam bilo😗😗😗😗
Svee sam ja radila sve je sterilno..jos nam kariogram ostaje i histeroskopiju cu vjerojatno da vidim ima li sto u maternici...no naravno moram sad nakon kiretaze ponovit papu i briseve.
Ma ne odustajemo mi...nadam se u 1-2mj.opet ja napadam... idem dok ova kokos nese jaja😅
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji