Cekalica i meni je lakše tu malo drobit jer ovaj put nismo baš nikome rekli da idemo... znaci samo muž zna, ali nije ni on najbistriji baš 😂😂😂
Pazite sad ovo, javim ja danas njemu posto je na putu za dva folik, kaže on: pa suuuuuper ionak će punktirat samo jedan. 😳🙄😆😂 Frajer pomješo prirodni sa stimuliranim, a nebi da me on one pika svaki dan... nije normalan 😂 Ne znam kak vaši al ovaj moj to nemre nis polovit 😭😭😭😭 mislim inace je fakat pametan, al ovo sve je za njega valjda previše 🙈
Domacica, da li sunti obrazlozili zasto donacija? Nikad nisam cula da nakon jednog stimuliranog doktori odustaju. Mozda bi tebi prirodni bio dobar, mozda drugi lijekovi. Ne ocajavaj. Vrsnjakinje smo inace. Ovako, kod Vrcica se oboruzaj strpljenjem zbog dugog cekanja u cekaonici, on je inace strucnjak. Mozes mozda otici na konzultacije privatno i to platiti, al mu kazes da zelis u postupak u bolnicu, ionako ga ne radi privatno. Petrova je jedina bolnica di te vodi jedan doktor. Vuk, sv.Duh i Vinogradska kako te tko dopadne. Betaplus i Škvorc rade i preko HZZO, ali se konzultacije placaju. Svakako idi na bar jos jedno misljenje. Ja sam isla na tri, dva dam platila, ali mi nije zao.
Ma, ovako. Ja sam imala tumor na jajniku pa mi je velik dio jajnika odstranjen. A drugi je nekako kao nerazvijen u potpunosti iako kazu da taj nerazvijeni normalno radi. Amh je 1.1 i oni su na temelju toga valjda odlucili da se ne isplati. Problem je u tome sto sam ja tek krenula i ocito naivno vjerujem u sve sto mi kazu jer kao nadam se da oni znaju. Zato sam malo dosla ovdje da nesto naucim. Kad citam sto cure pisu, boze dragi, ja nikad nisam ni cula za nista osim Bemfole na koju nisam reagirala.
Sophie, moj muz isto tako, nist to ne kuzi. Kad pricamo, sve on slusa ali kad vidim onak iznad glave uputnik sa wtf?? I onaj tupi pogled...😀😀😀😀 prirodni ciklus bez lijekova, stimulirani s lijekovima. To je vrhunac razumijevanja. 😱
Ok,hvala vam
Si ti rekla da si iz Ri…?
U Ri vadis na mlaci do 19 rade… tako da se i popodne moze 😉
Da,iz Ri sam,ali pitala sam jucer,kazu do 9 da se moze vadit.ic cu rano ujutro
Sada sam trenutno na prirodnom ciklusu, pokusat ce bez stimulacije dobiti js. Planiram iza nove godine u petrovu ili VV. Sada mi jos na sv duhu vrijede svi nalazi pa cemo pokusati.
Inace ako krenes na vv oni ne priznaju spermiogram niti hormone iz druge bolnice, ne znam kako je u petrovoj no mi kad smo iz vinogradske isli na vv to smo morali ponovit, i ne rade nedjeljom te takodjer te ne vodi jedan lijecnik nego tko je dezuran taj dan...pa da si znas prevagnuti u odluci.
waithing
Sophie mi smo isto ovaj put odlucili sutit o tome i sam nas dvoje znamo, zato sam stalno ovdje i refresham stranice 😊
A sto se tice muza ma jooj moj se jadnicak trudi sve skuzit, al sav se preznoji u procesu shvacanja. Bas sam neki dan objasnjavala freez all proces jer nam je doktor i to spomenuo, pa mu se sve pomjesalo punkcija, transfer, boce freez all i upravo to tupi pogled al kao sve kuzi 😂😂😂
Ok,hvala vam
Si ti rekla da si iz Ri…?
U Ri vadis na mlaci do 19 rade… tako da se i popodne moze 😉
Da,iz Ri sam,ali pitala sam jucer,kazu do 9 da se moze vadit.ic cu rano ujutro
Ako na toj uputnici imas samo te markere.. vjeruj mi bilo kad mozes... to vadis na mlaci kad udes skroz lijevo... tamo ja predajem i briseve kad mi dr uzme... i oni ti rade do 19... ☺
BOK JA SAM DANAS BILA KOD GINEKOLOGINJE I MOJI NALAZI SU DOBRI ,A OD SUPRUGA NISU , DOBILA SAM UPUTNICU I PUTNI NALOG, I ŠTA ME SAD ČEKA DALJE?
BOK JA SAM DANAS BILA KOD GINEKOLOGINJE I MOJI NALAZI SU DOBRI ,A OD SUPRUGA NISU , DOBILA SAM UPUTNICU I PUTNI NALOG, I ŠTA ME SAD ČEKA DALJE?
Koja je dijagnoza spermiograma?
Sortiraj odgovore
Najstariji