BTW, Vuk Vrhovec od bolnica ima najbolju statistiku uspjeha. Nemaju anesteziju Kod punkcije.
Cure,da vas pitam,za markere vadit,jel se mora bit nataste ili mogu pojest?jer ja nataste vadit krv,to mi muka
Cure,da vas pitam,za markere vadit,jel se mora bit nataste ili mogu pojest?jer ja nataste vadit krv,to mi muka
Ne moras biti nataste, to su markeri na HIV hepatitis I sidu koje imas/nemas neovisno o jelu. Naravno da nemas jel..mislim da s tom pretragom bas bezveze tlace pogotovo kad se u nekim bolnicama mora ponavljati svakih pola godine.
waithing
Ja mislim da je nebitno za markere. Ne smijes imati menstruaciju. Zaguglaj, mnogi labovi imaju uputu.
Markeri vadenje bilo kada (hiv hepatitis sida).. ne treba na taste..
Sada sam trenutno na prirodnom ciklusu, pokusat ce bez stimulacije dobiti js. Planiram iza nove godine u petrovu ili VV. Sada mi jos na sv duhu vrijede svi nalazi pa cemo pokusati.
Ja na stimulaciju nisam reagirala, a oni ne znaju zasto. Mozda je bila kriv odabir lijekova? Doduse, meni ni jajnici nisu bas… Ali ovulaciju imam, ciklus vise manje redovan… Ne razumijem zasto ne zele pokusati opet. Kad sam pitala, dr je rekla da se ne usudi jer ne zna kako cu reagirati. Pa sto mi se moze dogoditi??
Bas nista ti se ne moze dogodit..moze se dogoditi da folikuli budu prazni a moze se dogodit da dobijes stanicu dvije ili cak tri..to je sve lutrija! Ako treba mijenjaj bolnicu i odi na vise konzultacija tamo gdje ce te 'prihvatit' . Sretno
Hvala ti, bas tako i ja razmisljam. To je kao potraga za poslom, tisucu puta dobijes odbijenicu a onda ti jedno da promijeni sve 😀
Ok,hvala vam
Si ti rekla da si iz Ri...?
U Ri vadis na mlaci do 19 rade... tako da se i popodne moze 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji