Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    19. Rujan 2017. 14:19

BTW, Vuk Vrhovec od bolnica ima najbolju statistiku uspjeha. Nemaju anesteziju Kod punkcije.

• Cvjetic
    19. Rujan 2017. 14:20

Cure,da vas pitam,za markere vadit,jel se mora bit nataste ili mogu pojest?jer ja nataste vadit krv,to mi muka

19. Rujan 2017. 14:29

Cvjetic

Cure,da vas pitam,za markere vadit,jel se mora bit nataste ili mogu pojest?jer ja nataste vadit krv,to mi muka

Ne moras biti nataste, to su markeri  na HIV hepatitis I sidu koje imas/nemas neovisno o jelu. Naravno da nemas jel..mislim da s tom pretragom bas bezveze tlace pogotovo kad se u nekim bolnicama mora ponavljati svakih pola godine.

waithing

• Kengurica
    19. Rujan 2017. 14:29

Ja mislim da je nebitno za markere. Ne smijes imati menstruaciju. Zaguglaj, mnogi labovi imaju uputu. 

s0102
    19. Rujan 2017. 14:35

Cvjetic

Markeri vadenje bilo kada (hiv hepatitis sida).. ne treba na taste..

• Cvjetic
    19. Rujan 2017. 14:36

Ok,hvala vam

• Domacica
    19. Rujan 2017. 14:45

Sada sam trenutno na prirodnom ciklusu, pokusat ce bez stimulacije dobiti js. Planiram iza nove godine u petrovu ili VV. Sada mi jos na sv duhu vrijede svi nalazi pa cemo pokusati. 

• Kengurica
    19. Rujan 2017. 14:45

Joj ja tuka mislila tumorski markeri. Zanemari ovo za mengu.

• Domacica
    19. Rujan 2017. 14:48

waithing

Domacica

Ja na stimulaciju nisam reagirala, a oni ne znaju zasto. Mozda je bila kriv odabir lijekova? Doduse, meni ni jajnici nisu bas… Ali ovulaciju imam, ciklus vise manje redovan… Ne razumijem zasto ne zele pokusati opet. Kad sam pitala, dr je rekla da se ne usudi jer ne zna kako cu reagirati. Pa sto mi se moze dogoditi??

Bas nista ti se ne moze dogodit..moze se dogoditi da folikuli budu prazni a moze se dogodit da dobijes stanicu dvije ili cak tri..to je sve lutrija! Ako treba mijenjaj bolnicu i odi na vise konzultacija tamo gdje ce te 'prihvatit' . Sretno

Hvala ti, bas tako i ja razmisljam. To je kao potraga za poslom, tisucu puta dobijes odbijenicu a onda ti jedno da promijeni sve 😀

s0102
    19. Rujan 2017. 14:51

Cvjetic

Ok,hvala vam

Si ti rekla da si iz Ri...?
    U Ri vadis na mlaci do 19 rade... tako da se i popodne moze 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.