Ok,hvala vam
Si ti rekla da si iz Ri…?
U Ri vadis na mlaci do 19 rade… tako da se i popodne moze 😉
Da,iz Ri sam,ali pitala sam jucer,kazu do 9 da se moze vadit.ic cu rano ujutro
Ako na toj uputnici imas samo te markere.. vjeruj mi bilo kad mozes… to vadis na mlaci kad udes skroz lijevo… tamo ja predajem i briseve kad mi dr uzme… i oni ti rade do 19… ☺
Aha,super onda ako moze,jer u utorak vadim briseve pa bi odmah vadila krv kad odem to predat.hvala puno..
Koliko pokusaja ivf-a ide na teret Hzzo?
6 postupka, dva u prirodnom ciklusu dakle bez lijekova (negdje ide uz klomifen to dobro ispitati treba da vam ne računaju stimulirani zbog npr.klomifena i par injekcija) te četiri stimulirana postupka.
waithing
BOK JA SAM DANAS BILA KOD GINEKOLOGINJE I MOJI NALAZI SU DOBRI ,A OD SUPRUGA NISU , DOBILA SAM UPUTNICU I PUTNI NALOG, I ŠTA ME SAD ČEKA DALJE?
Sad te zavisno od muževe dijagnoze čeka neki od postupaka potpomognute oplodnje, ne znam koja je dijagnoza muževog spermiograma no ukoliko nije dobra ide icsi metoda potpomognute (kada se u jajnu stanicu injektira spermij dakle ne pušta se da se same oplode )...
Ne znam jeste li odabrali kliniku, bili na konzultacijama u nekoj od ustanova humane reprodukcije... Teško je to ovako reći,, ne znam jeste li baš sve nalaze obavili koji prethode postupku...Papa test, spolne hormone, briseve, oboje markere na hiv hepatitis sidu,,propuhivanje jajovoda (iako na inseminaciju možda nećeš ići ako je loš spermiogram)....
waithing
Ok,hvala vam
Ako na toj uputnici imas samo te markere.. vjeruj mi bilo kad mozes… to vadis na mlaci kad udes skroz lijevo… tamo ja predajem i briseve kad mi dr uzme… i oni ti rade do 19… ☺
Aha,super onda ako moze,jer u utorak vadim briseve pa bi odmah vadila krv kad odem to predat.hvala puno..
100%moze... vadila ja to sve vec previse puta😂
Ok,hvala vam
100%moze… vadila ja to sve vec previse puta😂
Ee... i muz ti to treba izvaditi... na istom mjestu.. uputnicu trazi kod svoje dr opce prakse..
Amh ne vadis tu... tako ako ti je on ta toj istoj uputnici onda mozda moras u polikliniku...
Sophiemi smo isto ovaj put odlucili sutit o tome i sam nas dvoje znamo, zato sam stalno ovdje i refresham stranice 😊
A sto se tice muza ma jooj moj se jadnicak trudi sve skuzit, al sav se preznoji u procesu shvacanja. Bas sam neki dan objasnjavala freez all proces jer nam je doktor i to spomenuo, pa mu se sve pomjesalo punkcija, transfer, boce freez all i upravo to tupi pogled al kao sve kuzi 😂😂😂
Svi sute... i mi sutimo... ja sam umorna od onih pogleda nakon... i bit ce sve to dobro... muka mi govorit "opet nista"
A muz skica vezano uz sve ovo... radi sta mu kazem... ponekad pita kako ti to sve znas 😂😂 da ga netko pita mislim da ne bi bas znao objasniti sto se radi...
Sad mi kaze "a dobro,sada te nece jako boliti ides samo na ono lagano" ha ha ha... SKICA 😂
Ahahahaha S0102 kod mene ni to " lagano " nije lagano nego uz probleme. Cure sretno svima u postupcima, ja hladim mozak do proljeca. I isto tako vise nikome nista ne pricam, kada uspije ionako ce svi znati a do tada 😷😷😷😷
6 postupka, dva u prirodnom ciklusu dakle bez lijekova (negdje ide uz klomifen to dobro ispitati treba da vam ne računaju stimulirani zbog npr.klomifena i par injekcija) te četiri stimulirana postupka.
Kako sam ja nadobudno mislila na pocetku kako je to puno... a eto me jos 2 ostala 😯
Waithing… kliko ih ti imas... ti si puno zmrzlica imala.. pa je barem dobro... ja jedan postupak jedan transfer... osim sada ovog kod Lucija...
Ahahahaha S0102kod mene ni to " lagano " nije lagano nego uz probleme. Cure sretno svima u postupcima, ja hladim mozak do proljeca. I isto tako vise nikome nista ne pricam, kada uspije ionako ce svi znati a do tada 😷😷😷😷
A daa.. ti se mucis s tim 😐😐😐 ahhh... zasto bi bilo jednostavno...
To valjda s brojem postupaka dode da vise ne govoris nikome..
Kako sam ja nadobudno mislila na pocetku kako je to puno… a eto me jos 2 ostala 😯
Waithing…kliko ih ti imas… ti si puno zmrzlica imala.. pa je barem dobro… ja jedan postupak jedan transfer… osim sada ovog kod Lucija…
Ooo da mi kad smo na prvi prirodni postupak islu muz je rekao da je to rijeseno sad koliko ce nam ostati postupaka za bracu ili seku😅😦😦
Crni humor ooo moj bozeee
I meni jos samo jedan ostao...no nadam se opet smrzlicima pa se to rastegne ono...na godinu dana😆😅😅😅
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji