Ja na stimulaciju nisam reagirala, a oni ne znaju zasto. Mozda je bila kriv odabir lijekova? Doduse, meni ni jajnici nisu bas… Ali ovulaciju imam, ciklus vise manje redovan… Ne razumijem zasto ne zele pokusati opet. Kad sam pitala, dr je rekla da se ne usudi jer ne zna kako cu reagirati. Pa sto mi se moze dogoditi??
Bas nista ti se ne moze dogodit..moze se dogoditi da folikuli budu prazni a moze se dogodit da dobijes stanicu dvije ili cak tri..to je sve lutrija! Ako treba mijenjaj bolnicu i odi na vise konzultacija tamo gdje ce te 'prihvatit' . Sretno
waithing
Bok cure! Nakon više od godinu dana nezaštićenih odnosa, gdje nije došlo do trudnoće,obavila sam provjeru prohodnosti jajnika koja je veeeelika 0... Pa nam ne preostaje ništa drugo nego na Mpo. Odlučili smo privatno u IVF centar, pa ako ima koja djevojka koja je trenutno kod njega da da koji savjet..
Domacice slazem se s curama svakako po jos misljenja ja ne bi stala na jednom vec bi garant vise trazila da se uvjerim 100%
Sophie a za vrijeme,sta reci ja sam jos u fazi, ma sve ok imam ja jos vremena mlada sam. A kad me stisne onda si sam ponavljam ma sta je 2-3godine u usporedbi s cijelim zivotom. Ma nema toga s cime ja samu sebe necu uvjeriti da je to ok
S0102 bockanje, ma ja ko neka luda jos se tome i veselim 😂😂😂
Puno mi je lakse kad sam tu s vama 💕
Mono hvala ti ❤️
Kod L sam bila na gonalima, ovdje ovaleap... al to je slično navodno. Od danas krećem sa Centrotide i prekosutra opet na foliku.
Nadam se punkciji za vikend
S0102 meni je inače "slabo" od tog pikanja 😂😂😂
Ma Sophie doslovno slabo... zvjezdice.. crnilo... 😂😂😂😂 nakon 100 inekcija... dosto mi je slabo na prvoj prvoj stoperici i danas...😂 mislim da sam se ful prepala jer me jucer bolilo s tim Decapeptylom.. 😂😂
I danas slabo.... joooj...😂😂
Kako mi je muka od svega...
Kad vidim kako ste pune volje bas mi je drago..ali...😐😐😨😨
Mono hvala ti ❤️
Kod L sam bila na gonalima, ovdje ovaleap… al to je slično navodno. Od danas krećem sa Centrotide i prekosutra opet na foliku.
Nadam se punkciji za vikend
Sta nije to rano? Koji ti je dan
Koji dan ciklusa ste vi inace isli na punkciju? Ja sam zadnji put 10dc dobila stopericu i punkcija je bila 13dc ovaj put je plan da stopericu dobijem dan kasnije
Pa nije, meni su kratki ciklusi i punkcije mi budu 12 il 13.dan, a i folikuli će taman doc na 20 ak budu rasli 2mm na dan 😭 Valjda im se bude dalo rast 😂
Danas mi 8.dan
Domacica, da li sunti obrazlozili zasto donacija? Nikad nisam cula da nakon jednog stimuliranog doktori odustaju. Mozda bi tebi prirodni bio dobar, mozda drugi lijekovi. Ne ocajavaj. Vrsnjakinje smo inace. Ovako, kod Vrcica se oboruzaj strpljenjem zbog dugog cekanja u cekaonici, on je inace strucnjak. Mozes mozda otici na konzultacije privatno i to platiti, al mu kazes da zelis u postupak u bolnicu, ionako ga ne radi privatno. Petrova je jedina bolnica di te vodi jedan doktor. Vuk, sv.Duh i Vinogradska kako te tko dopadne. Betaplus i Škvorc rade i preko HZZO, ali se konzultacije placaju. Svakako idi na bar jos jedno misljenje. Ja sam isla na tri, dva dam platila, ali mi nije zao.
Sortiraj odgovore
Najstariji