Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Domacica
    19. Rujan 2017. 11:52

Draga Sophie, hvala na podrsci. S obzirom da sam imala samo jedan pokusaj nakon kojeg su me prekrizili, htjela bih otici jos negdje prije nego dizem kredit za privatnu kliniku. Zao mi je zbog tvojeg iskustva, ali vidim da si vrlo pozitivna i optimisticna a to je velik +. Od srca ti zelim, kao i svima, velikuuuu betu

Sophie
    19. Rujan 2017. 11:52

Cekalica sretno 😊 Svima nam je isto, nažalost
    Meni je trenutno najveća emocija strah i činjenica kako vrijeme leti a sve ovo ide tako sporo, stalno neka čekanja i načekavanja. 

Sophie
    19. Rujan 2017. 12:00

Domacica sto se Petrove tiče imam dvije prijateljice koje su bile kod prof. Vrcica (ja nisam kod njega) i jako su zadovoljne, jednoj je iz prve uspjelo. Kod njega se možeš mailom naruciti preko onog centralnog maila. Odmah u prilogu pošalji i uputnicu sto će ti koliko toliko ubrzati sve. 

s0102
    19. Rujan 2017. 12:07

Domacica… dobro nam dosla... jos prije da odes...  ja imam isto niski amh.. ali nekako dobro reagiram na stimulacije... ne sjecam se da je i jedna cura pricala o doniranim j.s. mislim da def trebas neko drugo misljenje... u bolnici i neovisno od njih i privatno... kao i sophie preporucam ti Lucingera.. ako nista odes samo na konzultacije da budes pametnije prije nego odes u bolnicu...
    Sophie….a zasto oni tebi nisu ponovili terapiju od Luciha kad ti je to ocito odgovaralo... cemu kemijanje kad se zna sto ti pase... i samo gubljenje vtemena i novaca... 😐😐 nadam se da ce ti barem ta dva super biti... uostalom.. dovoljan je i jedan ❤❤ 
    Čekalica…. zelim ti srecu.... ☺☺

Eee... meni je danas prvi puta od pikanja ujutro doslo slabo... 😂😂😂😂 

• Domacica
    19. Rujan 2017. 12:07

Draga Sophie, hvala na preporuci. Svaki savjet dobro dode. Prije prvog pregleda svi su mi govorili da je sv duh najbolji. Ne znam kako je drugdje, ali ovdje nisam bas bila zadovoljna. Svaki puta te gleda drugi dr, cak su mi usred stimulacije mijenjali terapiju. Krenula kod jedne dr , pa mi druga nakon 3-4 dana promijenila. U cekaoni slusas zene kako vriste prilikom punkcije... Nehumano

• Domacica
    19. Rujan 2017. 12:29

Ja na stimulaciju nisam reagirala, a oni ne znaju zasto. Mozda je bila kriv odabir lijekova? Doduse, meni ni jajnici nisu  bas... Ali ovulaciju imam, ciklus vise manje redovan... Ne razumijem zasto ne zele pokusati opet. Kad sam pitala, dr je rekla da se ne usudi jer ne zna kako cu reagirati. Pa sto mi se moze dogoditi??

Sophie
    19. Rujan 2017. 12:41

Domacica nikad mi nitko nije preporučio sv duh pa ne znam.. uvijek su mi od državnih bili izbor Petrova ili VV.
    Svakako Odi po drugo mišljenje. Dobro ti s0102 kaže, odi kod L samo na konzultacije(500kn), ok će ti on prihvatit ako kažeš da želiš probat jos jednom soc., a njegovo mišljenje će ti puno značiti, psihički svakako.
    Koji si protokol imala?

Sophie
    19. Rujan 2017. 12:42

S0102 meni je inače "slabo" od tog pikanja 😂😂😂

19. Rujan 2017. 12:51

Hvala Nadica....vec sam malo dosla sebi..tesko je ali tako je kako je...Ako je sudjeno bit ce ako nije nece...Nije ni meni ni na kraj pameti kad sam prije dvije godine u ovo ulazila s nasim 'super' nalazima no stvarnost i ono sto pise na papiru su dvije sasvim razlicite stvari...tako sa curke koje imate lose nalaze..ne dajte se obeshrabriti..znam puuno promjera gdje su 'otpisane' trudne i to sa blizancima..treba u ovom najvise srece i da se sve poklopi!!! SRETNO

waithing

mono1111
    19. Rujan 2017. 12:53

Domacica,
    Dobrodosla !
    Pa ja osobno nisam cula dobra iskustva bas sa Sv.duha ! 
    Najlakse je otpisati pacijenta !
    Svakako potrazi drugo misljenje ! Slazem se sa Sophie, Vrcic je super dokt ! A i moja je na vrlo dobrom glasu ! Sto se tice drzavnih bolnica mislim...
    Isto tako, stvarno je tesko prvi put pogoditi terapiju, puno cura na neke uopce ne reagira !
    A i ako probate jos jednom ili nebrojbeni broj puta, nema se sto dogoditi !!!! Samo moze ne uspjeti, zato ne kuzim???!!!!
    Sophie,
    Dvije po dvije ! Super je da su bar te dvije tu ! I stvarno se pouzdam u te dvije ! Glavno da se dobije jedna dobra !!!!! I da se implantira !
    Da li primas istu stimulaciju kao i kod L??
    Jos Cetrotide nije uveden??
    Ides opet preksutra?
    S0102,
    Kako ide kod tebe???
    Mgirl, pusaaaaaaaaaaaaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.