Kengurica,
Da, slazem se s tobom ! Zasto uopce placamo onda zdravstveno??? I jos uz to Dopunsko, jer ako nemas dopunsko a nisi T svaku participaciju moras placati…pa znas koji su to novci na godisnjoj razini???
Stedi se na apsolutno svemu i puno stvari ni nije omoguceno….eto,.kao i anestezija u nekim bolnicama kod kiretaze !!!!
Jadne cure koje nisu upucene u sve to !
Stvarno uzas !
Nikolina,
Kod kojeg si dokt.u Petrovoj???
Sretno !
Znas sta mi je administrica obicna kad me upisivala rekla????da sta ce mi opca za posao od par minuta!!!!
waithing
Nikolina,
E da, da, zabbb sam da si rekla da si kod nje. I ja sam kod Baldani.
Waiting, znaci nemam rijeci????!!!!!!!!!!
Znaci prestrasno ! Kako ju nije sram??? Ja vise ne bi mogla tolerirati ovakve stvari...valjda bi scenu napravila...glupaca, sto reci..???!
No ja sam Naravno inzistirala jer mi je moj gin.rekao da na opcu imam zakonsko pravo I da inzistiram na njoj a ako mi ne daju da idem u merkur...
Sva sreca pa me primila divna njezna doktorica koja mi je rekla da ce dat sve od sebe da mi ju odobre...zvala je cak tri dotora I moljakala ih a ja to sve slusala...reka je da sam psihicki lose I da ne mogu s lokalnom jer mi je to sad drugi spontani I da mi je tesko psihicki...e bozeeee....jadno li zdravstvo ....
waithing
Nikolina,
Znaci prestrasno ! Kako ju nije sram??? Ja vise ne bi mogla tolerirati ovakve stvari…valjda bi scenu napravila…glupaca, sto reci..???!
Krava e u tim trenutcima ona meni kao da sam zub dosla vadit!!!!!
waithing
Nikolina,
Znaci prestrasno ! Kako ju nije sram??? Ja vise ne bi mogla tolerirati ovakve stvari…valjda bi scenu napravila…glupaca, sto reci..???!
Vjerojatno mi je normabel poceo djelovat pa nisam mogla se ni derat ni nista smisleno reci vec sam samo plakala I rekla da cu pricekat doktorica I nju pitat.
waithing
Uopce se ne obaziri na takve glupace...da mi je nju vidjeti samo nakon spontanog....
Nazov bijeli telefon i pozali se. Stvarno. To radi moja kolegica svaki put i cak je i neke termine dobila brze za preglede.
Nikolina,
Krava e u tim trenutcima ona meni kao da sam zub dosla vadit!!!!!
Kao da ti nije dovoljna situacija u kojoj si... tu su i pametnjakovicke koje si svasta daju za pravo... neke zene su stvarno grozne pema zenama.
. Kao da se njoj to ne daj Boze ne moze dogoditi 😐
Drzi se ❤
Imam dokaza i na poslu i opcenito u zivotu da je zena zeni najveci neprijatelj. Umjesto da olaksaju takve situacije one su jos bahate i bezobrazne. Drzi se waithing uz tebe smo 💜💜
Hvala cure..ja jutros pocela krvarit..znaci sigurno bi I prije da sam ranije prestala s utrogestanima..
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji