Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    08. Kolovoz 2017. 21:49

Waithing….  superrrr... sada se nadam da se mozes i opustiti malo ❤❤❤❤
    Mono…. biti ce sve ok... nemoj dodatno sama sebe stresirati... 😙😙😙😙

• Magdica
    09. Kolovoz 2017. 08:46

Waithing super,ma ja mislim da bi mi svaki drugi dan trebale imat uzv da se uvjerimo da je sve ok i da ne razmisljamo toliko o simptomima,kakav magnezij pijes,sumeci ili,gdje ga kupujes?

09. Kolovoz 2017. 13:14

Magdica

Waithing super,ma ja mislim da bi mi svaki drugi dan trebale imat uzv da se uvjerimo da je sve ok i da ne razmisljamo toliko o simptomima,kakav magnezij pijes,sumeci ili,gdje ga kupujes?

Sumeci da..pila sam onaj od natural wealtha taj mi bio super no kak sam ga potrosila kupila neki jeftiniji u trgovackom centru i bas je neki koma i okusom a i djelovanjem tak da moram opet po onaj u ljekarnu...

waithing

Sophie
    09. Kolovoz 2017. 13:22

Ja sam bila u ljekarni kupila šumeći di uz magnezij ima i b vitamina i malo folne. Preporučila mi  u ljekarni teta 😊
    Bila sam zadovoljna i bilo je podnošljivo za pit. U kutiji su dvije one pikse..ne znam kak se zove

Sophie
    09. Kolovoz 2017. 13:29
    Evo ovaj
    Evo ovaj

09. Kolovoz 2017. 13:38

Eto super.. no ja ne smijem pit folnu zbog mutacija...

waithing

Sophie
    09. Kolovoz 2017. 14:31

Waithing s tobom neide lako, to se zna 😉

09. Kolovoz 2017. 15:27

Sophie

Waithing s tobom neide lako, to se zna 😉

Kod mene sve komplicirano😅😅😅

waithing

mono1111
    09. Kolovoz 2017. 15:30

Mm je meni kupio neki sa folnom, pa sam isla vracati u ljekarni...gledali su me kao da sam luda jer kao ne zelim s folnom !
    Onda sam uzela od Dietpharma, super mi je, od 375 isto dva puta po 10 kom u pakiranju ali kosta onak 60 kn !!
    Mislim svi su tu negdje !

MiuMau
    09. Kolovoz 2017. 17:08

A jel smijemo uzimat magnezij klorid? Onaj u listicima sto se otopi u vodi ak znate na sta mislim... ja sam ga koristila prije T i bio mi je super za probavu...
    Ovi sumeci mi nisu nes, samo me napuhnu jos vise... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.