Waithing…. superrrr... sada se nadam da se mozes i opustiti malo ❤❤❤❤
Mono…. biti ce sve ok... nemoj dodatno sama sebe stresirati... 😙😙😙😙
Waithing super,ma ja mislim da bi mi svaki drugi dan trebale imat uzv da se uvjerimo da je sve ok i da ne razmisljamo toliko o simptomima,kakav magnezij pijes,sumeci ili,gdje ga kupujes?
Waithing super,ma ja mislim da bi mi svaki drugi dan trebale imat uzv da se uvjerimo da je sve ok i da ne razmisljamo toliko o simptomima,kakav magnezij pijes,sumeci ili,gdje ga kupujes?
Sumeci da..pila sam onaj od natural wealtha taj mi bio super no kak sam ga potrosila kupila neki jeftiniji u trgovackom centru i bas je neki koma i okusom a i djelovanjem tak da moram opet po onaj u ljekarnu...
waithing
Ja sam bila u ljekarni kupila šumeći di uz magnezij ima i b vitamina i malo folne. Preporučila mi u ljekarni teta 😊
Bila sam zadovoljna i bilo je podnošljivo za pit. U kutiji su dvije one pikse..ne znam kak se zove
Eto super.. no ja ne smijem pit folnu zbog mutacija...
waithing
Waithing s tobom neide lako, to se zna 😉
Kod mene sve komplicirano😅😅😅
waithing
Mm je meni kupio neki sa folnom, pa sam isla vracati u ljekarni...gledali su me kao da sam luda jer kao ne zelim s folnom !
Onda sam uzela od Dietpharma, super mi je, od 375 isto dva puta po 10 kom u pakiranju ali kosta onak 60 kn !!
Mislim svi su tu negdje !
A jel smijemo uzimat magnezij klorid? Onaj u listicima sto se otopi u vodi ak znate na sta mislim... ja sam ga koristila prije T i bio mi je super za probavu...
Ovi sumeci mi nisu nes, samo me napuhnu jos vise...
Sortiraj odgovore
Najstariji