LolaZ to ce ti reci doktor kada budes isla na pracenje folikula ili dogovor za ivf bar je meni tako bilo.Kod kojeg si dr ako smijem pitati
Waithing…. superrrr... sada se nadam da se mozes i opustiti malo ❤❤❤❤
Mono…. biti ce sve ok... nemoj dodatno sama sebe stresirati... 😙😙😙😙
Waithing super,ma ja mislim da bi mi svaki drugi dan trebale imat uzv da se uvjerimo da je sve ok i da ne razmisljamo toliko o simptomima,kakav magnezij pijes,sumeci ili,gdje ga kupujes?
Waithing super,ma ja mislim da bi mi svaki drugi dan trebale imat uzv da se uvjerimo da je sve ok i da ne razmisljamo toliko o simptomima,kakav magnezij pijes,sumeci ili,gdje ga kupujes?
Sumeci da..pila sam onaj od natural wealtha taj mi bio super no kak sam ga potrosila kupila neki jeftiniji u trgovackom centru i bas je neki koma i okusom a i djelovanjem tak da moram opet po onaj u ljekarnu...
waithing
Ja sam bila u ljekarni kupila šumeći di uz magnezij ima i b vitamina i malo folne. Preporučila mi u ljekarni teta 😊
Bila sam zadovoljna i bilo je podnošljivo za pit. U kutiji su dvije one pikse..ne znam kak se zove

Eto super.. no ja ne smijem pit folnu zbog mutacija...
waithing
Waithing s tobom neide lako, to se zna 😉
Kod mene sve komplicirano😅😅😅
waithing
Mm je meni kupio neki sa folnom, pa sam isla vracati u ljekarni...gledali su me kao da sam luda jer kao ne zelim s folnom !
Onda sam uzela od Dietpharma, super mi je, od 375 isto dva puta po 10 kom u pakiranju ali kosta onak 60 kn !!
Mislim svi su tu negdje !

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji