Cure i Waiting,
Dns sam prokrvarila, doduse roza krv je bila kad se obrisem...sad sam na hitnoj, cekam nalaz bete...dns sam 5 + 4 i vidjela se GV i ZV...waiting, sto se tebi vidjelo i kada?? I samo jedna GV je.
Cure i Waiting,
Dns sam prokrvarila, doduse roza krv je bila kad se obrisem…sad sam na hitnoj, cekam nalaz bete…dns sam 5 + 4 i vidjela se GV i ZV…waiting, sto se tebi vidjelo i kada?? I samo jedna GV je.
I meni danas ide smedji iscjedak ... lezim i pojacala sam utrogestan ...Nadam se da cu izdrzati do ponedjeljka bez komplikacija dodatnih...ja sam bila sa 5*1 i isto se vidjela GV i ZV ...gastacijska je bila 11mm rekao je da mu velicinom odgovara za sesti tjedan a zumanjcana 3.22 ... sretno draga i javi stanje!
waithing
Cure,
Beta je 12 000, to je previsoko !
S tako visokom betom bi trebalo biti ili dvije GV, a nema ih ili je molarna T kojoj su vrijednosti toliko visoke.
Pa meni je dns 19 dpt i beta je 12 000!!!!
Ne krvarim vise, tj.ne znam jer lezim ali misllim da ne ide vise.
Cure,
S tako visokom betom bi trebalo biti ili dvije GV, a nema ih ili je molarna T kojoj su vrijednosti toliko visoke.
Jesu ti to rekli da je previsoka beta ili...
I sto sad dalje...kod kuce si?
waithing
Cure,
Jesu ti to rekli da je previsoka beta ili…
I sto sad dalje…kod kuce si?
A nije li moguce da su se oba embrija primila pa jedan odustao pa otud krvarenje i tolika beta?...ne znam u biti..pitam samo..sto su ti rekli na hitnoj?
waithing
Mono ne znam.kako kod vas mi na nalazima dobimo i ove intervale...i to si skoro u petom tjednu i po meni je to ok...pa i moja beta je bila previsoka za kakti cetvrti tjedan i gin mi i rekao da mi gastacijska odgovara sestom tjednu trudnoce ne petom no to nije rekao da je nesto lose...
waithing
Mono ne znam.kako kod vas mi na nalazima dobimo i ove intervale…i to si skoro u petom tjednu i po meni je to ok…pa i moja beta je bila previsoka za kakti cetvrti tjedan i gin mi i rekao da mi gastacijska odgovara sestom tjednu trudnoce ne petom no to nije rekao da je nesto lose…
Hocu reci ulazis u sesti tjedan i beta je u tom intervalu....
waithing
Da, i mene cudi, zasto bi bilo previsoko... ja sam na 5+1 imala 6700, a na tocno 6 tt 31500... ti si 5+4 jel? To je onda tu sve u nekom intervalu...
Drz se... jesi doma ili u bolnici?
Sortiraj odgovore
Najstariji