Curke ja nisam izdrzala isla sam na ultrazvuk..sve je u redu 5tt sad cekamo plod i srce ❤☺☺
Wauuuuu !! Jejjj !
Sto se vidi sve? GV i ZV??? Koji si tocno tjedan i dan dns??
Curke ja nisam izdrzala isla sam na ultrazvuk..sve je u redu 5tt sad cekamo plod i srce ❤☺☺
Wauuuuu !! Jejjj !
Sto se vidi sve? GV i ZV??? Koji si tocno tjedan i dan dns??
Da Gv i Zv ..danas 5tj i jedan dan
waithing
Super Waithing, bas kak treba bit.. kad je sljedeci? samo hrabro dalje...
Sto se tice izbora bolnice, mislim da svaka ima svoje prednosti i mane... meni je recimo vv super jer sve ide brzo, sestre su toliko prekrasne, ima doktor koji savrseno radi, al ima i doktorica s kojom sam imala jako ruzno iskustvo, punkcija je na zivo i ne javljaju kako se razvija oplodnja, vec cekas do transfera i onda tek saznas jel ima sta i koliko... ali sve se to izgura nekak... potpisujem sto Mono kaze, moras se sama informirat i pitat, jer oni imaju toliko pacijentica da to ide ko po traci...
Waiting,
Meni je dns 5 tjedan tocno kao po M....ali sigurno puno manje kad sam ja tek kasnije imala trasnfer. Koji ti je dpt dns? Meni 14 !
Waiting,
Meni je dns 5 tjedan tocno kao po M….ali sigurno puno manje kad sam ja tek kasnije imala trasnfer. Koji ti je dpt dns? Meni 14 !
Meni je 18-og bio transfer...ispada po mengi tocno 5*1 a gin mi kaze da mu po gast.izgleda kao da sam 6*1...vidjet cemo za tjedan dana kako ce dalje bit tad je opet kontrola ako hocu( a naravno da hocu hehe)
waithing
Waiting,
Meni je dns 5 tjedan tocno kao po M….ali sigurno puno manje kad sam ja tek kasnije imala trasnfer. Koji ti je dpt dns? Meni 14 !
Meni je 18-og bio transfer…ispada po mengi tocno 5*1 a gin mi kaze da mu po gast.izgleda kao da sam 6*1…vidjet cemo za tjedan dana kako ce dalje bit tad je opet kontrola ako hocu( a naravno da hocu hehe)
Kod tebe je transfer bio kasnije pa ce ti mozda i T drugacije racunati no to ces vidjeti na kontroli..dakle meni je zadnja m.bila 03.07. s transfer 18-og...
waithing
Meni je bila 4.7.zadnja M a transfer 25.08.
Ma da, vidjeti cemo kako ce racunati !
Jojj mene je dns panika uhvatila, bas dugo nisam bi tako lose psihicki....manje me cicke bole, nemam vise boli u donjem dijelu trbuha, ziga me lijevi jajnik kao, kao da sam izgubila simptome ! Ne znam sto bi sama sa sobom ! Bas se lose osjecam....
Meni je bila 4.7.zadnja M a transfer 25.08.
Ma da, vidjeti cemo kako ce racunati !
Jojj mene je dns panika uhvatila, bas dugo nisam bi tako lose psihicki….manje me cicke bole, nemam vise boli u donjem dijelu trbuha, ziga me lijevi jajnik kao, kao da sam izgubila simptome ! Ne znam sto bi sama sa sobom ! Bas se lose osjecam….
Mono ja sam danas isla cisto da vidim dal sam ja uopce trudna😅😅
Ja nit sam imala nit imam ijedan simptom..ma niista apsolutno nista....tako da..i grudi su mi kao ispuhane a malo sam i smrsavila mislim da to od stresa..sad cu lakse disat par dana☺
Tako da...nismo sve iste a mozda js jos i rano...
waithing
LolaZ to ce ti reci doktor kada budes isla na pracenje folikula ili dogovor za ivf bar je meni tako bilo.Kod kojeg si dr ako smijem pitati
Sortiraj odgovore
Najstariji