Curke ja nisam izdrzala isla sam na ultrazvuk..sve je u redu 5tt sad cekamo plod i srce ❤☺☺
waithing
Curke ja nisam izdrzala isla sam na ultrazvuk..sve je u redu 5tt sad cekamo plod i srce ❤☺☺
Wauuuuu !! Jejjj !
Sto se vidi sve? GV i ZV??? Koji si tocno tjedan i dan dns??

Wauuuuu !! Jejjj !
Sto se vidi sve? GV i ZV??? Koji si tocno tjedan i dan dns??
Da Gv i Zv ..danas 5tj i jedan dan
waithing
Super Waithing, bas kak treba bit.. kad je sljedeci? samo hrabro dalje...
Sto se tice izbora bolnice, mislim da svaka ima svoje prednosti i mane... meni je recimo vv super jer sve ide brzo, sestre su toliko prekrasne, ima doktor koji savrseno radi, al ima i doktorica s kojom sam imala jako ruzno iskustvo, punkcija je na zivo i ne javljaju kako se razvija oplodnja, vec cekas do transfera i onda tek saznas jel ima sta i koliko... ali sve se to izgura nekak... potpisujem sto Mono kaze, moras se sama informirat i pitat, jer oni imaju toliko pacijentica da to ide ko po traci...

Waiting,
Meni je dns 5 tjedan tocno kao po M....ali sigurno puno manje kad sam ja tek kasnije imala trasnfer. Koji ti je dpt dns? Meni 14 !

Waiting,
Meni je dns 5 tjedan tocno kao po M….ali sigurno puno manje kad sam ja tek kasnije imala trasnfer. Koji ti je dpt dns? Meni 14 !
Meni je 18-og bio transfer...ispada po mengi tocno 5*1 a gin mi kaze da mu po gast.izgleda kao da sam 6*1...vidjet cemo za tjedan dana kako ce dalje bit tad je opet kontrola ako hocu( a naravno da hocu hehe)
waithing
Waiting,
Meni je dns 5 tjedan tocno kao po M….ali sigurno puno manje kad sam ja tek kasnije imala trasnfer. Koji ti je dpt dns? Meni 14 !
Meni je 18-og bio transfer…ispada po mengi tocno 5*1 a gin mi kaze da mu po gast.izgleda kao da sam 6*1…vidjet cemo za tjedan dana kako ce dalje bit tad je opet kontrola ako hocu( a naravno da hocu hehe)
Kod tebe je transfer bio kasnije pa ce ti mozda i T drugacije racunati no to ces vidjeti na kontroli..dakle meni je zadnja m.bila 03.07. s transfer 18-og...
waithing
Meni je bila 4.7.zadnja M a transfer 25.08.
Ma da, vidjeti cemo kako ce racunati !
Jojj mene je dns panika uhvatila, bas dugo nisam bi tako lose psihicki....manje me cicke bole, nemam vise boli u donjem dijelu trbuha, ziga me lijevi jajnik kao, kao da sam izgubila simptome ! Ne znam sto bi sama sa sobom ! Bas se lose osjecam....

Meni je bila 4.7.zadnja M a transfer 25.08.
Ma da, vidjeti cemo kako ce racunati !
Jojj mene je dns panika uhvatila, bas dugo nisam bi tako lose psihicki….manje me cicke bole, nemam vise boli u donjem dijelu trbuha, ziga me lijevi jajnik kao, kao da sam izgubila simptome ! Ne znam sto bi sama sa sobom ! Bas se lose osjecam….
Mono ja sam danas isla cisto da vidim dal sam ja uopce trudna😅😅
Ja nit sam imala nit imam ijedan simptom..ma niista apsolutno nista....tako da..i grudi su mi kao ispuhane a malo sam i smrsavila mislim da to od stresa..sad cu lakse disat par dana☺
Tako da...nismo sve iste a mozda js jos i rano...
waithing
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji