Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    08. Kolovoz 2017. 13:43

Waithing super, bas mi je drago 😍😍

mono1111
    08. Kolovoz 2017. 14:04

waithing

Curke ja nisam izdrzala isla sam na ultrazvuk..sve je u redu 5tt sad cekamo plod i srce ❤☺☺

Wauuuuu !! Jejjj !
    Sto se vidi sve? GV i ZV??? Koji si tocno tjedan i dan dns??

08. Kolovoz 2017. 14:06

mono1111

waithing

Curke ja nisam izdrzala isla sam na ultrazvuk..sve je u redu 5tt sad cekamo plod i srce ❤☺☺

Wauuuuu !! Jejjj !
    Sto se vidi sve? GV i ZV??? Koji si tocno tjedan i dan dns??

Da Gv i Zv ..danas 5tj i jedan dan

waithing

MiuMau
    08. Kolovoz 2017. 15:28

Super Waithing, bas kak treba bit..  kad je sljedeci? samo hrabro dalje... 
    Sto se tice izbora bolnice, mislim da svaka ima svoje prednosti i mane... meni je recimo vv super jer sve ide brzo, sestre su toliko prekrasne, ima doktor koji savrseno radi, al ima i doktorica s kojom sam imala jako ruzno iskustvo, punkcija je na zivo i ne javljaju kako se razvija oplodnja, vec cekas do transfera i onda tek saznas jel ima sta i koliko... ali sve se to izgura nekak... potpisujem sto Mono kaze, moras se sama informirat i pitat, jer oni imaju toliko pacijentica da to ide ko po traci... 

mono1111
    08. Kolovoz 2017. 15:36

Waiting,
    Meni je dns 5 tjedan tocno kao po M....ali sigurno puno manje kad sam ja tek kasnije imala trasnfer. Koji ti je dpt dns? Meni 14 !

08. Kolovoz 2017. 16:26

mono1111

Waiting,
    Meni je dns 5 tjedan tocno kao po M….ali sigurno puno manje kad sam ja tek kasnije imala trasnfer. Koji ti je dpt dns? Meni 14 !

Meni je 18-og bio transfer...ispada po mengi tocno 5*1 a gin mi kaze da mu po gast.izgleda kao da sam 6*1...vidjet cemo za tjedan dana kako ce dalje bit tad je opet kontrola ako hocu( a naravno da hocu hehe)

waithing

08. Kolovoz 2017. 16:28

waithing

mono1111

Waiting,
    Meni je dns 5 tjedan tocno kao po M….ali sigurno puno manje kad sam ja tek kasnije imala trasnfer. Koji ti je dpt dns? Meni 14 !

Meni je 18-og bio transfer…ispada po mengi tocno 5*1 a gin mi kaze da mu po gast.izgleda kao da sam 6*1…vidjet cemo za tjedan dana kako ce dalje bit tad je opet kontrola ako hocu( a naravno da hocu hehe)

Kod tebe je transfer bio kasnije pa ce ti mozda i T drugacije racunati no to ces vidjeti na kontroli..dakle meni je zadnja m.bila 03.07. s transfer 18-og...

waithing

mono1111
    08. Kolovoz 2017. 17:55

Meni je bila 4.7.zadnja M a transfer 25.08.
    Ma da, vidjeti cemo kako ce racunati !
    Jojj mene je dns panika uhvatila, bas dugo nisam bi tako lose psihicki....manje me cicke bole, nemam vise boli u donjem dijelu trbuha, ziga me lijevi jajnik kao, kao da sam izgubila simptome ! Ne znam sto bi sama sa sobom ! Bas se lose osjecam....

08. Kolovoz 2017. 18:17

mono1111

Meni je bila 4.7.zadnja M a transfer 25.08.
    Ma da, vidjeti cemo kako ce racunati !
    Jojj mene je dns panika uhvatila, bas dugo nisam bi tako lose psihicki….manje me cicke bole, nemam vise boli u donjem dijelu trbuha, ziga me lijevi jajnik kao, kao da sam izgubila simptome ! Ne znam sto bi sama sa sobom ! Bas se lose osjecam….

Mono ja sam danas isla cisto da vidim dal sam ja uopce trudna😅😅
    Ja nit sam imala nit imam ijedan simptom..ma niista apsolutno nista....tako da..i grudi su mi kao ispuhane a malo sam i smrsavila mislim da to od stresa..sad cu lakse disat par dana☺
    Tako da...nismo sve iste a mozda js jos i rano...

waithing

• tomy28
    08. Kolovoz 2017. 18:36

LolaZ  to ce ti reci doktor kada budes isla na pracenje folikula ili dogovor za ivf bar je meni tako bilo.Kod kojeg si dr ako smijem pitati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.