Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Kolovoz 2017. 19:44

waithing

Borilica

Waithing i Mono, zelim vam srecu sutra i da sve bude ok
    Molim vas dal mi tko moze rec, nakon sto napravim sve pretrage (sto jesam), javljam im se na 1.dan ciklusa telefonski ili kako to sad ide?

Ne znam u koju bolnicu ideš , na vv se zove da prvi dan ciklusa i oko7-8 ideš na ultrazvuk,,no oni su ti do 21-og na go.

Vv idem.vec sam bila na tom prvom uzv , al sam jos cekala nalaze one za hiv itd.pa me uhvatio taj godisnji.pa sad kad imam kompletnu papirologiju, trebam ic ja mislim na onaj uzv 3.dan ciklusa?

13. Kolovoz 2017. 19:47

waithing

Meni muž ne da da idem sutra na ultrazvuk kaže da šta će toliko prčkat po meni samo se stresiram, da sam ja trudna i sve je u redu od to vidi (ne znam po čem no dobro) a je me i nasmijao danas.Kaže vidi po grudima da su mi žile poskakale, reko ajd dobro… Kaže ići ćemo 21-og na vv i gotovo do tad uzivaj.
    Tak da, ili ću ići skrivečki ili ne,,još razmišljam

Haha. Muz zna najbolje 😁. Pricekaj taj 21., pa ce ti bit veca radost kad vidis da je sve kak treba bit, bez da si se morala ic skrivat :D

13. Kolovoz 2017. 19:49

Borilica

waithing

Borilica

Molim vas dal mi tko moze rec, nakon sto napravim sve pretrage (sto jesam), javljam im se na 1.dan ciklusa telefonski ili kako to sad ide?

Ne znam u koju bolnicu ideš , na vv se zove da prvi dan ciklusa i oko7-8 ideš na ultrazvuk,,no oni su ti do 21-og na go.

Vv idem.vec sam bila na tom prvom uzv , al sam jos cekala nalaze one za hiv itd.pa me uhvatio taj godisnji.pa sad kad imam kompletnu papirologiju, trebam ic ja mislim na onaj uzv 3.dan ciklusa?

Da da onda dođeš samo 2-3 dan na ultrazvuk, ako imaš ponesi ili traži D1 uputnicu i s njom ti je sve pokriveno godinu dana.

waithing

13. Kolovoz 2017. 19:56

waithing

Borilica

waithing

Borilica

Da da onda dođeš samo 2-3 dan na ultrazvuk, ako imaš ponesi ili traži D1 uputnicu i s njom ti je sve pokriveno godinu dana.

E da, tako sam nekako i mislila da ide.Hvala na pomoci

mono1111
    13. Kolovoz 2017. 21:52

Borilica, hvala !
    Waiting, ne ides onda sutra?? Ja idem svakako !! Opet mi se maloprije pojavio onaj iscjedak svijetlo rozi !
    Javim sutra sve, sad cu si Normic popiti i idem spavati !

13. Kolovoz 2017. 22:08

mono1111

Borilica, hvala !
    Waiting, ne ides onda sutra?? Ja idem svakako !! Opet mi se maloprije pojavio onaj iscjedak svijetlo rozi !
    Javim sutra sve, sad cu si Normic popiti i idem spavati !

Ma ne znam...popodne mi radi gin pa stignem razmisljati...strah me ici a opet ako ne odem i to bi me kopkalo al muzu se ne svidja ideja da idem jer to ionako nije moj gin nije mu ni ultrazvuk bas nesto pa se boji moje reakcije😅😅😅
    kod mene nema danas nista nikakav iscjedak... odoh i ja leci...sretno...a ja cu si razmislit😥😥😥

waithing

mono1111
    14. Kolovoz 2017. 10:44

Vidi se plod ali nema jos otkucaja ! Mozda je prerano ili je mozda spontani.opet ! Za tjedan dana opet idem !

Dobila sam i smedji iscjedak ! Ne znam sto bi rekla !

s0102
    14. Kolovoz 2017. 12:05

mono1111

Vidi se plod ali nema jos otkucaja ! Mozda je prerano ili je mozda spontani.opet ! Za tjedan dana opet idem !

Mozda je jos rano... 😐
    Drzi se draga... i nakon one srece od bete bas mi je zao da ovu muku sada prolazis... 
    😙😙😙😙

14. Kolovoz 2017. 12:25

mono1111

Mono ja mislim da je jos rano ti si dosta kasno isla na transfer....mnogima kasnije se vide otkucaji i bude sve ok...a to za smedji iscjedak...nemoj se puno opterecivati mnoge moje frendice koje su rodile su ga imale i sve je bilo ok..to je vjerojatno zaostala krv...kazu dok je smedje nije razlog za paniku...gle mene ja se nasla tjesit te a i sama se bojim otic na ultrazvuk😩😩😩

waithing

mono1111
    14. Kolovoz 2017. 12:37

waithing

mono1111

Mono ja mislim da je jos rano ti si dosta kasno isla na transfer….mnogima kasnije se vide otkucaji i bude sve ok…a to za smedji iscjedak…nemoj se puno opterecivati mnoge moje frendice koje su rodile su ga imale i sve je bilo ok..to je vjerojatno zaostala krv…kazu dok je smedje nije razlog za paniku…gle mene ja se nasla tjesit te a i sama se bojim otic na ultrazvuk😩😩😩

Ali meni je po izrazunu O bila 17 dc, sto uopce nije kasno...meni je inace O 16 ili 17 dc kad sam.prirodno ostala T i sa 6+1 su se vidjeli otkucaji drugi put !
    Ne znam ! Vidjeti cu !
    Ides li.na uzv???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.