A jel smijemo uzimat magnezij klorid? Onaj u listicima sto se otopi u vodi ak znate na sta mislim… ja sam ga koristila prije T i bio mi je super za probavu…
Ovi sumeci mi nisu nes, samo me napuhnu jos vise…
Nemam pojma !!
Di ste trudnice kaj ima? 😀
A kod mene nista...dns sam isla u Petrovu po heparin...skoro zive duse nema, bas se vidi da su godisnji !
U pon mi je uzv !
Kako si ti?? Kad kreces??
Odo danas jos malo na more a mislim da cu taman dobit ovih dana tak da vjerojatno ni ovaj mjesec ništa.. ne znam kak je vama bilo, al ja nakon kiretaže vise nemam nikakvih znakova da trebam dobit...ono samo dođe! A prije me cice razvaljivale, leđa ... sve se neš poremetilo
Odo danas jos malo na more a mislim da cu taman dobit ovih dana tak da vjerojatno ni ovaj mjesec ništa.. ne znam kak je vama bilo, al ja nakon kiretaže vise nemam nikakvih znakova da trebam dobit…ono samo dođe! A prije me cice razvaljivale, leđa … sve se neš poremetilo
Pa ja nisam mjerodavna radi svih kiretaza i, priraslica..ja uopce nisam ni dobila M mjesecima nakom zadnjeg spontanog...ali valjda ce se ubrzo vratiti sve u normalu !!
Znaci onda cekas onu M iza i onda pocinjes sa stimulacijom'?
Srećom su mi kratki ciklusi pa će i ta druga brzo 😊 A onda akcija 😀
Sretnooooo
Meni isto nakon kiretaze menge samo dosle☺ bez simptoma i ikakvih bolova....inace sam prije bar jedan dan prelezala od bolova i kljukala se rapidolom sad nista...
I ja u pon.na ultrazvuk da vidimo kak napredujemo...i dalje sam bez simptoma no ni ne osluskujem vise...osjetim tu i tamo kad legnem da se nesto 'kuha' u trbuhu obicno predvecer dok se smirim i to je to...
waithing
Bokic, curke
Evo i mene k vama, čekam iduci mjesec pa i ja krecem hrabro u borbu!
Sortiraj odgovore
Najstariji