Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    09. Kolovoz 2017. 18:05

MiuMau

A jel smijemo uzimat magnezij klorid? Onaj u listicima sto se otopi u vodi ak znate na sta mislim… ja sam ga koristila prije T i bio mi je super za probavu…
    Ovi sumeci mi nisu nes, samo me napuhnu jos vise…

Nemam pojma !!

Sophie
    11. Kolovoz 2017. 12:55

Di ste trudnice kaj ima? 😀

mono1111
    11. Kolovoz 2017. 16:37

Sophie

Di ste trudnice kaj ima? 😀

A kod mene nista...dns sam isla u Petrovu po heparin...skoro zive duse nema, bas se vidi da su godisnji !
    U pon mi je uzv !
    Kako si ti?? Kad kreces??

Sophie
    11. Kolovoz 2017. 17:28

Odo danas jos malo na more a mislim da cu taman dobit ovih dana tak da vjerojatno ni ovaj mjesec ništa.. ne znam kak je vama bilo, al ja nakon kiretaže vise nemam nikakvih znakova da trebam dobit...ono samo dođe! A prije me cice razvaljivale, leđa ... sve se neš poremetilo

mono1111
    11. Kolovoz 2017. 18:02

Sophie

Odo danas jos malo na more a mislim da cu taman dobit ovih dana tak da vjerojatno ni ovaj mjesec ništa.. ne znam kak je vama bilo, al ja nakon kiretaže vise nemam nikakvih znakova da trebam dobit…ono samo dođe! A prije me cice razvaljivale, leđa … sve se neš poremetilo

Pa ja nisam mjerodavna radi svih kiretaza i, priraslica..ja uopce nisam ni dobila M mjesecima nakom zadnjeg spontanog...ali valjda ce se ubrzo vratiti sve u normalu !!
    Znaci onda cekas onu M iza i onda pocinjes sa stimulacijom'?

Sophie
    11. Kolovoz 2017. 20:21

Srećom su mi kratki ciklusi pa će i ta druga brzo 😊 A onda akcija 😀

mono1111
    11. Kolovoz 2017. 20:59

Sophie

Srećom su mi kratki ciklusi pa će i ta druga brzo 😊 A onda akcija 😀

Sretnooooo

11. Kolovoz 2017. 21:43

Meni isto nakon kiretaze  menge samo dosle☺ bez simptoma i ikakvih bolova....inace sam prije bar jedan dan prelezala od bolova i kljukala se rapidolom sad nista...
    I ja u pon.na ultrazvuk da vidimo kak napredujemo...i dalje sam bez simptoma no ni ne osluskujem vise...osjetim tu i tamo kad legnem da se nesto 'kuha' u trbuhu obicno predvecer dok se smirim i to je to...

waithing

Sophie
    11. Kolovoz 2017. 22:28

Cure držim fige za ponedjeljak 😊

12. Kolovoz 2017. 14:14

Bokic, curke 
    Evo i mene k vama, čekam iduci mjesec pa i ja krecem hrabro u borbu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.