Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    05. Kolovoz 2017. 18:50

Waiting,
    Kad je uzv?
    MiuMau, ima kakvih novosti? Kako si??
    Ostale cure???

05. Kolovoz 2017. 19:51

mono1111

Waiting,
    Kad je uzv?
    Ostale cure???

Joj tek 21-og ali mislim da cu iduci tj.zamolit gin.koji mijenja mog da me pogleda dugo mi to za cekati..
    Od simptoma i dalje slabo..tu i tamo probode u trbuhu i jucer maalo sukrvuce svijetle danas nista..
    Kak si ti?

waithing

mono1111
    05. Kolovoz 2017. 21:10

waithing

mono1111

Waiting,
    Kad je uzv?
    Ostale cure???

Joj tek 21-og ali mislim da cu iduci tj.zamolit gin.koji mijenja mog da me pogleda dugo mi to za cekati..
    Od simptoma i dalje slabo..tu i tamo probode u trbuhu i jucer maalo sukrvuce svijetle danas nista..
    Kak si ti?

Ajojjj, brzo ce to proci, mislim da je drukcija situacija brzo bi prosla...ja imam uzv 14.i onak racunam stalno za koliko dana...imam osjecaj da nikad nece doci taj 14.
    Od simptoma jedino bol u donjem dijelu trbuha, kao pritisak da cu dobiti, cicke me bole ali to mozda mogu prepisati utricima i, duphastonima, onak iscjedak je sad stao, tj.onak zna izaci s utrogestan u tragovima jako maloo...dns sam se prvi put okupala u moru, doslovno 1 min, proplivala 2 m i van, i odmah se presvukla.

05. Kolovoz 2017. 22:10

Mene  moj nedostatak.simptoma brine pomalo..iako ni prosli put nisam bas nist osjecala..al kad svi pocnu ono bole grudi smetaju mirisi probadanja ovo ono..ja nikad nist..da nisam betu vadila pojma ne bi imala..meni ni utrogestani ne djeluju na grudi😅
    Mislim bole ono na dodir al nist posebno...

waithing

mono1111
    05. Kolovoz 2017. 22:27

waithing

Mene moj nedostatak.simptoma brine pomalo..iako ni prosli put nisam bas nist osjecala..al kad svi pocnu ono bole grudi smetaju mirisi probadanja ovo ono..ja nikad nist..da nisam betu vadila pojma ne bi imala..meni ni utrogestani ne djeluju na grudi😅
    Mislim bole ono na dodir al nist posebno…

Ma to je sve individualno, uopce ne znaci da je to sto nemas simptome nesto lose a i uostalom oni i kasnije dolaze....mislim da se oko toga ne moras brinuti.
    I mene cicke bole na dodir, znala sam procitati da cure nisu mogle spavati od bolova po noci...i sl...meni to nikad nije bilo !

05. Kolovoz 2017. 22:43

mono1111

waithing

Mene moj nedostatak.simptoma brine pomalo..iako ni prosli put nisam bas nist osjecala..al kad svi pocnu ono bole grudi smetaju mirisi probadanja ovo ono..ja nikad nist..da nisam betu vadila pojma ne bi imala..meni ni utrogestani ne djeluju na grudi😅

Ma to je sve individualno, uopce ne znaci da je to sto nemas simptome nesto lose a i uostalom oni i kasnije dolaze….mislim da se oko toga ne moras brinuti.
    I mene cicke bole na dodir, znala sam procitati da cure nisu mogle spavati od bolova po noci…i sl…meni to nikad nije bilo !

Uvijek neke brige jel...pa onda dal ima ploda dal je dovoljno velik ..dal kuca srce..dal se dobro razvija...
    Jooj jooj...ma na trenutke sam sva u ruzicastim naocalama i konacno bi svima vikala da sam TRUDNAA nakon sest godina a na trenutke strah i panika...hormoni divljaju eto mozda je i to simptom😅😅😅

waithing

mono1111
    05. Kolovoz 2017. 22:48

waithing

mono1111

waithing

Ma to je sve individualno, uopce ne znaci da je to sto nemas simptome nesto lose a i uostalom oni i kasnije dolaze….mislim da se oko toga ne moras brinuti.
    I mene cicke bole na dodir, znala sam procitati da cure nisu mogle spavati od bolova po noci…i sl…meni to nikad nije bilo !

Uvijek neke brige jel…pa onda dal ima ploda dal je dovoljno velik ..dal kuca srce..dal se dobro razvija…
    Jooj jooj…ma na trenutke sam sva u ruzicastim naocalama i konacno bi svima vikala da sam TRUDNAA nakon sest godina a na trenutke strah i panika…hormoni divljaju eto mozda je i to simptom😅😅😅

Ja mislim tj.znam da ce T biti moje najgore razdoblje u zivotu, sigurno, radi straha !!!!!
    Nadam se da cemo na velika zvona uskoro prosiriti ovu divnu vijest !!!!

• Magdica
    06. Kolovoz 2017. 15:09

mono1111

waithing

mono1111

waithing

Uvijek neke brige jel…pa onda dal ima ploda dal je dovoljno velik ..dal kuca srce..dal se dobro razvija…
    Jooj jooj…ma na trenutke sam sva u ruzicastim naocalama i konacno bi svima vikala da sam TRUDNAA nakon sest godina a na trenutke strah i panika…hormoni divljaju eto mozda je i to simptom😅😅😅

Ja mislim tj.znam da ce T biti moje najgore razdoblje u zivotu, sigurno, radi straha !!!!!

Ey cure,evo mojih simptoma u 7tt,grudi malo bolne na dodir,al ne previse,trbuh vidljiv al mislim da je to kriva probava,vec dva dana nisam isla na wc,neznam sta da radim,ujutro malo mucnina,al nist strasno,i gladna svako malo,i ja se isto brinem sralno dal je sve u redu makar vidjela srceko,drugi uzv tek 23.8.
    E i samo da vas pitam,moja gin na godisnjem,a meni trebaju utrogestani,dal moze dr koji je na zamjeni mojoj pisat recept?

06. Kolovoz 2017. 15:20

Magdica

mono1111

waithing

mono1111

waithing

Ey cure,evo mojih simptoma u 7tt,grudi malo bolne na dodir,al ne previse,trbuh vidljiv al mislim da je to kriva probava,vec dva dana nisam isla na wc,neznam sta da radim,ujutro malo mucnina,al nist strasno,i gladna svako malo,i ja se isto brinem sralno dal je sve u redu makar vidjela srceko,drugi uzv tek 23.8.
    E i samo da vas pitam,moja gin na godisnjem,a meni trebaju utrogestani,dal moze dr koji je na zamjeni mojoj pisat recept?

Uuu onda dobro meni tek sutra 5-i tt ☺
    Moze moze i meni je moj gin na god.i sve sto trebas ti taj koji ga mijenja mora dati...i ja idem iduci tjedan po jos uterica ...

waithing

MiuMau
    06. Kolovoz 2017. 16:53

Ej curke, mogu vam sam reci uzivajte dok nema simptoma... ja isto nis nisam imala, i onda pred kraj 5tt napadaj takvih mucnina da nisam nis mogla stavit u usta, tablete dobila, al nisu nis pomagale... i onda su se one prije koji dan malo smanjile, ali su onda vrtoglavice pocele, evo me danima u krevetu, nemam snage za nis... ne znam jel do ovih ludackih vrucina il sta... al i dalje brines jel sve u redu i strepis od pregleda do pregleda...
    Al da ne bude sve tak crno, bila u petak na uzv, sve ok, sljedeci 18.8. Hiper i dalje tu, al pod kontrolom...
    Magdica drago mi je da je sve ok, mi smo onda par dana razlike, meni danas 7+4... ja isto izmedu svega ostalog nemrem na wc, toliko da sam sad odlucila otic u ljekarnu po cepice pa cim ne ide ubacit jedan i rijesit se muka... 
    Mono i Waithing jedva cekam da vam na uzv potvrde da je sve u redu... 
    Nesto me krenulo u zadnje vrijeme za pokazivanje prstom u trudnice, jednoj frendici sam prorekla i evo neki dan potvrdila... tako da saljem svim curama ovdje ove trudnicke vibre, neka sto prije dobiju svoje cudo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.