Mono, ne brzaj sa zakljuccima. Ako ginekologu nije nista bilo alarmantno, ne treba ni tebi biti. Plus sve cinjenice koje ti cure podastiru. A cula sam da i ovisi o ultrazvuku i oku doktora da li uspije vidjeti plod ranije ili kasnije. Ne panicari.
Hey, ovako.
Doma sam, nisu me zadrzali, nije puno toga bilo ali dovoljno da se zabrinem ! Sad je stalo, tj.popila sam.odmah 4 duphastona, stavila 2 utrica, popila normabel i otisla na hitnu. Tako i ti mozes Waiting u slucaju da krene jace krvarenje, popis si 4 duohastona odjednom ako ih imas...a mozes si i utrice povecati ! Nadam se stvarno da ce sve biti ok s tobom !!!
Skuzila sam da se dokt.uopce ne zabrinjavaju tim smedjim.iscjedcima...
Znaci, meni na nalazu ne pisu te vrijednosti...izracunala sam na kalkulator i ispalo mi da se beta dupla svakih 31 h....e sad....mene zabrinjava to da bi se sa tako visokom betom vec trebao vidjeti plod...a jos sam se uplasila molarne T.
Odmah mi.je dokt.rekla da oni ovdje na hitnoj imaju jako los uzv, ali sam.i ja gledala ( vec znam kako sve treba izgledati na uzv ) i stvarno je samo jedna GV, nema druge uopce...a i da je ta druga se primila i recimo otisla, bilo bi vidljivo nesto, bar neki ostatak...a ja ni ne krvarim kao da nesto odlazi.
Ovo cekanje me ubija ! Znam da je ovdje ubrzo pon, ali sutra je najdrepresniji dan opcenito a kamoli ovako dok cekam !!!
Miu Mau, daj mi reci pls, kad se tebi vidio plod ili GV i ZV i kolika ti je beta tad bila cca??
Hey, ovako.
Doma sam, nisu me zadrzali, nije puno toga bilo ali dovoljno da se zabrinem ! Sad je stalo, tj.popila sam.odmah 4 duphastona, stavila 2 utrica, popila normabel i otisla na hitnu. Tako i ti mozes Waiting u slucaju da krene jace krvarenje, popis si 4 duohastona odjednom ako ih imas…a mozes si i utrice povecati ! Nadam se stvarno da ce sve biti ok s tobom !!!
Skuzila sam da se dokt.uopce ne zabrinjavaju tim smedjim.iscjedcima…
Znaci, meni na nalazu ne pisu te vrijednosti…izracunala sam na kalkulator i ispalo mi da se beta dupla svakih 31 h….e sad….mene zabrinjava to da bi se sa tako visokom betom vec trebao vidjeti plod…a jos sam se uplasila molarne T.
Odmah mi.je dokt.rekla da oni ovdje na hitnoj imaju jako los uzv, ali sam.i ja gledala ( vec znam kako sve treba izgledati na uzv ) i stvarno je samo jedna GV, nema druge uopce…a i da je ta druga se primila i recimo otisla, bilo bi vidljivo nesto, bar neki ostatak…a ja ni ne krvarim kao da nesto odlazi.
Ovo cekanje me ubija ! Znam da je ovdje ubrzo pon, ali sutra je najdrepresniji dan opcenito a kamoli ovako dok cekam !!!
Miu Mau, daj mi reci pls, kad se tebi vidio plod ili GV i ZV i kolika ti je beta tad bila cca??
Meni je stalo a to za smedji iscjedak znam zato se i ne brinem previse i na vv su mi rekli da dok nije obilno krvarenje nije razlog za paniku a pogotovo dok je smedje...ja sam popila dva dufaszona magnezij normabelic zaspala i sve stalo...
Sretno mono..i nisu sve trudnoce iste nekom se prije nekom kasnije vidi plod kao i otkucaji a najvise ovisi o rezoluciji ultrazvuka..
Vjerujem da ce sve biti dobro....😘😘😘
waithing
Hey, ovako.
Doma sam, nisu me zadrzali, nije puno toga bilo ali dovoljno da se zabrinem ! Sad je stalo, tj.popila sam.odmah 4 duphastona, stavila 2 utrica, popila normabel i otisla na hitnu. Tako i ti mozes Waiting u slucaju da krene jace krvarenje, popis si 4 duohastona odjednom ako ih imas…a mozes si i utrice povecati ! Nadam se stvarno da ce sve biti ok s tobom !!!
Skuzila sam da se dokt.uopce ne zabrinjavaju tim smedjim.iscjedcima…
Znaci, meni na nalazu ne pisu te vrijednosti…izracunala sam na kalkulator i ispalo mi da se beta dupla svakih 31 h….e sad….mene zabrinjava to da bi se sa tako visokom betom vec trebao vidjeti plod…a jos sam se uplasila molarne T.
Odmah mi.je dokt.rekla da oni ovdje na hitnoj imaju jako los uzv, ali sam.i ja gledala ( vec znam kako sve treba izgledati na uzv ) i stvarno je samo jedna GV, nema druge uopce…a i da je ta druga se primila i recimo otisla, bilo bi vidljivo nesto, bar neki ostatak…a ja ni ne krvarim kao da nesto odlazi.
Meni je stalo a to za smedji iscjedak znam zato se i ne brinem previse i na vv su mi rekli da dok nije obilno krvarenje nije razlog za paniku a pogotovo dok je smedje…ja sam popila dva dufaszona magnezij normabelic zaspala i sve stalo…
Sretno mono..i nisu sve trudnoce iste nekom se prije nekom kasnije vidi plod kao i otkucaji a najvise ovisi o rezoluciji ultrazvuka..
Vjerujem da ce sve biti dobro….😘😘😘
Hvala Waiting, malo sam bolje sad !
Sretnoooo i tebiii !
Nadam se da cemo u pon pisati ovdje dobre vijesti !!!!!
Mono na 5+1 kad je beta bila 6700 vidjela se samo gv i zv, a plod smo vidjeli tek u 6tt kad je beta bila 31500... zato ti velim, nemoj si sama jos veci stres raditi, znam da ti volis citat svasta, ali to ti sam skodi... znam da je od pregleda do pregleda stres, mene probada zanjih dana, valjda kak me tjera na povracanje pa mi se toliko trbuh grci, vrtoglavice i mucnine neizdrzive, da jedva ista pojedem, strah me kak to sve na bebu utjece, ali odbijam zavirit na net, ovdje isto svaki koji dan provirim da ne dodem u napast...
Drzi se, sutra ce bit sve u redu...
Waithing i Mono, zelim vam srecu sutra i da sve bude ok
Molim vas dal mi tko moze rec, nakon sto napravim sve pretrage (sto jesam), javljam im se na 1.dan ciklusa telefonski ili kako to sad ide?
Meni muž ne da da idem sutra na ultrazvuk kaže da šta će toliko prčkat po meni samo se stresiram, da sam ja trudna i sve je u redu od to vidi (ne znam po čem no dobro) a je me i nasmijao danas
.Kaže vidi po grudima da su mi žile poskakale, reko ajd dobro... Kaže ići ćemo 21-og na vv i gotovo do tad uzivaj
.
Tak da, ili ću ići skrivečki ili ne,,još razmišljam
waithing
Waithing i Mono, zelim vam srecu sutra i da sve bude ok
Molim vas dal mi tko moze rec, nakon sto napravim sve pretrage (sto jesam), javljam im se na 1.dan ciklusa telefonski ili kako to sad ide?
Ne znam u koju bolnicu ideš , na vv se zove da prvi dan ciklusa i oko7-8 ideš na ultrazvuk,,no oni su ti do 21-og na go.
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji