MiuMau,
Jejjj ! Super da je sve super s T !!! Neka tako i ostane ! A ovr mucnine i vrtoglavice, proci ceee ! A i vjerujem da je ovo vrijeme uzasno !!!
Ja se preznojavam, mislim vruce je uzasno ali mislim da je meni simptom T da mi je uzasno vruce ! To mi je i drugi put bilo....pod klimom lezim i preznojavam se, a to mi nikad tako nije.
Curke drago mi je da je sve ok sa trudnocama. Vidim da imate problema sa probavom i stolicom. Preporuka je ne tiskati jer moze doci do krvarenja i sl. Probajte donat, sumeci magnezij i sl.a i vidjela sam u jednoj grupi na fejsu da sve cure hvale neki sok od sljiva iz dm-a pa probajte sa tim. U svakom slucaju pazite da se ne mucite jako i da ne tiskate jako.
Curke drago mi je da je sve ok sa trudnocama. Vidim da imate problema sa probavom i stolicom. Preporuka je ne tiskati jer moze doci do krvarenja i sl. Probajte donat, sumeci magnezij i sl.a i vidjela sam u jednoj grupi na fejsu da sve cure hvale neki sok od sljiva iz dm-a pa probajte sa tim. U svakom slucaju pazite da se ne mucite jako i da ne tiskate jako.
Ja pijem svaki dan magnezij pocela sam par dana prije teansfera i nemam problema sa stolicom...samo sa glavom..😅😅😅
waithing
Waithing znam...i nemam ti nista pametno na to reci jer kod vas mpo trudnica to ce vas pratiti od pregleda do pregleda ali opet treba se nadati da ce sve biti dobro.
Waithing znam…i nemam ti nista pametno na to reci jer kod vas mpo trudnica to ce vas pratiti od pregleda do pregleda ali opet treba se nadati da ce sve biti dobro.
Hvala ti zoja..da tako je to nazalost....umjesto da uzivamo stalno neki strah..vec sad me panika od svakog odlaska na wc a kak ce biti sjest na onu stolicu za ultrazvuk...ajmeee horor....
waithing
Pozdrav svima! Zanima me ima li netko preporuka oko bolnice za prvi pregled u kojoj bi se eventualno sve i nastavilo? Sv. Duh, Petrova, Vrhovac? Kakva su vaša iskustva? Hvala i pozdrav!
Mono1111, molim te daj mi se javi na frutika05@gmail.com. Hvala ti
Pozdrav svima! Zanima me ima li netko preporuka oko bolnice za prvi pregled u kojoj bi se eventualno sve i nastavilo? Sv. Duh, Petrova, Vrhovac? Kakva su vaša iskustva? Hvala i pozdrav!
Pa ja sam relativni zadovolina Petrovom, ali bilo je i tu svasta...mislim da je super sto rade i vik i praznikom...u pravilu te vodi jedan dokt.osim ako on nije na godisnjem ( kao sto je meni bilo kad sam bila na stim pq sam izludila ) ali generalno ok.
Nakon apsiracija sve ti kazu, koliko j.s.je dobiveno, kakve su...nakon oplodnje zoves iduci dan i pitas kplilo ih se oplodilo, komuniciras s embriolozima i sve ti kazu, sve ih mozes pitati !
Na red se ne ceka dugo, ja sam vec tamo dugo radi drugih stvari, ali od kad je odluceno da idem na IVF postupak isla sam odmah...tj.taman sam mislim za cca 10 tak dana trebala dibiti M i odmah taj ciklus isla.
Naravno, sve moras pitati i interesirati se jer oni zaboravljaju pola toga jer imaju puno pacijenata ali jq na sve u pravilu dobijem odgovor i objasnjenje i ok mi je...
Svatko ima neko drugo iskustvo pa je sve to tako individualno !
Molim pomoć, skupljam nalaze za IVF u Osijeku, da li netko zna dali se treba naručivati kod anesteziologa ili se samo dođe sa nalazom krvi???
Curke ja nisam izdrzala isla sam na ultrazvuk..sve je u redu 5tt sad cekamo plod i srce ❤☺☺
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji