Hvala cure !
U svakom slucaju je tesko, radila dns i pokazala se / ne pokazala se…..necu ga jos dns raditi ! Mislim vidjetu cu !
Waiting, kako to da si od toliko j.s.u Vg na kraju dobila samo dvije oplodjene, a na VV 5 blastica?? Mislim znam da to zavisi i o stim.i svemu…..ili kako se potrefi taj put.
Ne znam ,,,i sami su se čudili jer su kakti jajne stanice bile kvalitetne kao i spermiogram koji je dobar,a i na vv od sedam stanica prvi put samo jedan osmostanični,,,
valjda mi terapija nije odgovarala ili šta ja znam ,,
waithing
Hvala cure !
U svakom slucaju je tesko, radila dns i pokazala se / ne pokazala se…..necu ga jos dns raditi ! Mislim vidjetu cu !
Waiting, kako to da si od toliko j.s.u Vg na kraju dobila samo dvije oplodjene, a na VV 5 blastica?? Mislim znam da to zavisi i o stim.i svemu…..ili kako se potrefi taj put.
Ne znam ,,,i sami su se čudili jer su kakti jajne stanice bile kvalitetne kao i spermiogram koji je dobar,a i na vv od sedam stanica prvi put samo jedan osmostanični,,,
valjda mi terapija nije odgovarala ili šta ja znam ,,
Oplodilo se meni i u vinogradskoj tad od 12 stanica(toliko smije u oplodnju jel) njih pet ali treći dan ostale samo dvije....
waithing
ciao..prije dva dana sam bila na Hsg-ui rečeno mi je da kontrast uopće nije prošao kroz jajovod. 2015.mi je uklonjen lijevi jajovod zbog vanmaternične i sad mi veli doktor u Ogulinu da mi je desni skroz začepljen... kaj sada? podpomognuta?
ciao..prije dva dana sam bila na Hsg-ui rečeno mi je da kontrast uopće nije prošao kroz jajovod. 2015.mi je uklonjen lijevi jajovod zbog vanmaternične i sad mi veli doktor u Ogulinu da mi je desni skroz začepljen… kaj sada? podpomognuta?
Isto tako i ja,,,2015-e uklonjen lijevi jajovod a desni mi je začepljen,,da,,sada potpomognuta...
Sretno!
waithing
Mono, ja sad nisam skuzila, radila si test ili nisi? Svakako sretno!
ciao..prije dva dana sam bila na Hsg-ui rečeno mi je da kontrast uopće nije prošao kroz jajovod. 2015.mi je uklonjen lijevi jajovod zbog vanmaternične i sad mi veli doktor u Ogulinu da mi je desni skroz začepljen… kaj sada? podpomognuta?
Isto tako i ja,,,2015-e uklonjen lijevi jajovod a desni mi je začepljen,,da,,sada potpomognuta…
Sretno!
Waithing… tebi taj zacepljeni nije odstranjen? Jel da...
Meni je dr prosli puta rekao ako mi se dobri embriji ne implantiraju da treba razmisliti o uklanjanju jajovoda... a moji su cak prohodni... samo suzeni.. zapravo spomenuo je laparoskopiju... pa onda za vrijeme postupka vie sto je... ali meni je to koma... zasto bi ih uklonila ako nisu zacepljeni
...
Isto tako i ja,,,2015-e uklonjen lijevi jajovod a desni mi je začepljen,,da,,sada potpomognuta…
Sretno!Waithing…tebi taj zacepljeni nije odstranjen? Jel da…
Meni je dr prosli puta rekao ako mi se dobri embriji ne implantiraju da treba razmisliti o uklanjanju jajovoda… a moji su cak prohodni… samo suzeni.. zapravo spomenuo je laparoskopiju… pa onda za vrijeme postupka vie sto je… ali meni je to koma… zasto bi ih uklonila ako nisu zacepljeni
…
Nije mi odstranjen jer ne ispušta tu tečnost koja kao nije dobra za embrije a to su laparaskopijom vidjeli, lijevi je bio pun te tečnosti tj bio je zahvaćen hidrosalpinixom,,meni su rekli da lijevi ne smeta jer je urednog oblika i čemu ga vaditi kad ne smeta no ne obavlja svoju *funkciju*- kao kad imaš uho a ne čuješ na njega tako su mi rekli :-) i da nikad se ne zna čuda su moguća pa možda nekad u budućnosti prirodno ostanem trudna,,no da su šanse za to male što naravno znam i sama,,eto tako su to meni objasnili...
waithing
Sretno!Waithing…tebi taj zacepljeni nije odstranjen? Jel da…
Meni je dr prosli puta rekao ako mi se dobri embriji ne implantiraju da treba razmisliti o uklanjanju jajovoda… a moji su cak prohodni… samo suzeni.. zapravo spomenuo je laparoskopiju… pa onda za vrijeme postupka vie sto je… ali meni je to koma… zasto bi ih uklonila ako nisu zacepljeni
…
Nije mi odstranjen jer ne ispušta tu tečnost koja kao nije dobra za embrije a to su laparaskopijom vidjeli, lijevi je bio pun te tečnosti tj bio je zahvaćen hidrosalpinixom,,meni su rekli da lijevi ne smeta jer je urednog oblika i čemu ga vaditi kad ne smeta no ne obavlja svoju *funkciju*- kao kad imaš uho a ne čuješ na njega tako su mi rekli :-) i da nikad se ne zna čuda su moguća pa možda nekad u budućnosti prirodno ostanem trudna,,no da su šanse za to male što naravno znam i sama,,eto tako su to meni objasnili…
Htjela sam napisati desni ne smeta, lijevog su izvaadili...
waithing
A da... valjda je to meni on mislio... za tu tecnost je valjda mislio da nije dobra za embrij.. ali ja nakon rijeci mozda bibih trebalo odstraniti nisam vise nista cula...
Moram se psihicki na to pripremiti... uglavnom,sorry sto gnjavim.. dok si nam jos tu na forumu😂 da te iskoristim... isla si prvo na hssg i onda laparoskopiju?
Sortiraj odgovore
Najstariji