Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2017. 04:24

s0102

waithing

s0102

waithing

s0102

A da… valjda je to meni on mislio… za tu tecnost je valjda mislio da nije dobra za embrij.. ali ja nakon rijeci mozda bibih trebalo odstraniti nisam vise nista cula…
    Moram se psihicki na to pripremiti… uglavnom,sorry sto gnjavim.. dok si nam jos tu na forumu😂 da te iskoristim… isla si prvo na hssg i onda laparoskopiju?

Da da, prvo hssg tad kao lijevi začepljen i mora van kad se odlučim(laparaskopski) a desni kao uredno prohodan pa ono- radite na djetetu jedan vam je dovoljan, no kako do začeća nikako nije dolazilo odlučila sam se za laparaskopiju i tad su vidjeli da je i desni začepljen, zato i kažu da hssg nije baš najpouzdanija metoda,,ipak dok te otvore vide točno stanje

I moje zadnje pitanje nabovu temu 😂
    Si to u bolnici napravila ili privatno?

Privatno,,poliklinka Ginekos 1200kn,,predraga doktorica Martina Ujević i divan Milan Kos su to vrhunski odradili da se nisam ni snašla već je bilo gotovo…

Thnx…
    To jevu jednom danu gotovo i odmahbodes kuci…? Ili…

Da da ma to ti sveukupno sa pranjem pripremom i svim tim  traje nekih 15- 20 min..isti dan se ide kuci ma ja kao da nisam nigdje ni bila.

waithing

01. Kolovoz 2017. 04:27

mono1111

Bas je krv krenula ! Nije implantacijsko jer bi test ocito jos bio negativan !
    Idem sutra vaditi betu !

Sretno mono..nisam imala iskustva s biokemijskom  pa zbilja ne znam...mozes jedino pratiti da li se crtica smanjuje tj postaje tamnija ili svijetlija no kao sto kazes najbolje betu izvaditi....

waithing

MiuMau
    01. Kolovoz 2017. 09:44

Mono ne mora bit, velis da je jucer bio smeckasti trag, znaci da je krv neko vrijeme bila unutra, mozda je koji dan prije doslo do implantacije pa sad kak se gnjezdi jos vise dolazi do veceg krvarenja, a s obzirom da imas problema s endometrijem, mozda je zato osjetljiviji pa zato krvaris...
    Ali da, beta je nasjigurniji pokazatelj... drzim fige do neba da beta bude velika i da se lijepo dupla... 

s0102
    01. Kolovoz 2017. 10:27

Waithing… thnx na info...
    Ja sam sad gledala u rijeci cijene te lap su od 8000 - 12000kn.. privatno...
    Vidjet cu sto Luci kaze u 9tom mjesecu.... 
    Mono…  nadam se da ce ipak sve zavrsiti pozitivno

b-b-k
    01. Kolovoz 2017. 11:00

Drage cure
    Mono - drago mi je da te krenulo i saljem pozitivne misli da sve zavrsi dobro. Ja sam imala 4 biokemijske trudnoce i zadnji put sam strogo mirovala i pila utrogestan 3*2. ali moze ti biti i hematon koji krvari.
    Ostale cure samo hrabro i saljem pozitivne misli da vam bude sve pet i bez dodatnih komplikacija.

Uglavno da vas pitam jer sam dobila nalaz na trombofiliju koji glasi da sam MTHFR C677T C/T HETEROZIGOT. Da li itko ima takvu dijagnozu i sto mi moze reci jer na humanu u Vinogradsku cu tek u 9 mjesecu nakon sto prikupim jos neke nalaze. 
    Hvala vam puno.

mono1111
    01. Kolovoz 2017. 11:43

Cure, beta je 110 !!! 
    Dns su mi neke smedje tockice prisutne..nije prava krv...
    Jako je rano i svjesna sam ds svasta tu moze i biti i ne biti ali sam si u glavi poslozila da mi bude lakse je to da ako su embriji zdravi odrzati ce se, ako nisu nece i nema tu puno filozofije...sto bude, bude !
    Naravno nadam se pozitivnom ishodu ali sam spremna i na to da nece biti. 
    Ponavljam betu u cet ili petak !

mono1111
    01. Kolovoz 2017. 11:43

Hvalaa cureee !

suza4
    01. Kolovoz 2017. 12:11

mono1111

Hvalaa cureee !

Mono mislim da to nije biokemijska...Meni je 14dpo beta bila 79 i bila je biokemijska.

suza4
    01. Kolovoz 2017. 12:12

suza4

mono1111

Hvalaa cureee !

Mono mislim da to nije biokemijska…Meni je 14dpo beta bila 79 i bila je biokemijska.

I tek sedam dana nakon bete sam dobila m.

MiuMau
    01. Kolovoz 2017. 12:13

Ajme Mono bas mi je drago, samo polako, korak po korak, bas imam osjecaj da ce biti sve u redu... 
    Danas 6ti dan nakon transfera? Hoces se javljat u bolnicu ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.