Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Srpanj 2017. 18:13

s0102

A da… valjda je to meni on mislio… za tu tecnost je valjda mislio da nije dobra za embrij.. ali ja nakon rijeci mozda bibih trebalo odstraniti nisam vise nista cula…
    Moram se psihicki na to pripremiti… uglavnom,sorry sto gnjavim.. dok si nam jos tu na forumu😂 da te iskoristim… isla si prvo na hssg i onda laparoskopiju?

Da da, prvo hssg tad kao lijevi začepljen i mora van  kad se odlučim(laparaskopski) a desni kao uredno prohodan pa ono- radite na djetetu jedan vam je dovoljan, no kako do začeća nikako nije dolazilo odlučila sam se za laparaskopiju i tad su vidjeli da je i desni začepljen, zato i kažu da hssg nije baš najpouzdanija metoda,,ipak dok te otvore vide točno stanje

waithing

s0102
    31. Srpanj 2017. 18:33

waithing

s0102

A da… valjda je to meni on mislio… za tu tecnost je valjda mislio da nije dobra za embrij.. ali ja nakon rijeci mozda bibih trebalo odstraniti nisam vise nista cula…
    Moram se psihicki na to pripremiti… uglavnom,sorry sto gnjavim.. dok si nam jos tu na forumu😂 da te iskoristim… isla si prvo na hssg i onda laparoskopiju?

Da da, prvo hssg tad kao lijevi začepljen i mora van kad se odlučim(laparaskopski) a desni kao uredno prohodan pa ono- radite na djetetu jedan vam je dovoljan, no kako do začeća nikako nije dolazilo odlučila sam se za laparaskopiju i tad su vidjeli da je i desni začepljen, zato i kažu da hssg nije baš najpouzdanija metoda,,ipak dok te otvore vide točno stanje

I moje zadnje pitanje nabovu temu 😂
     Si to u bolnici napravila ili privatno? 

31. Srpanj 2017. 19:23

s0102

waithing

s0102

Da da, prvo hssg tad kao lijevi začepljen i mora van kad se odlučim(laparaskopski) a desni kao uredno prohodan pa ono- radite na djetetu jedan vam je dovoljan, no kako do začeća nikako nije dolazilo odlučila sam se za laparaskopiju i tad su vidjeli da je i desni začepljen, zato i kažu da hssg nije baš najpouzdanija metoda,,ipak dok te otvore vide točno stanje

Privatno,,poliklinka Ginekos 1200kn,,predraga doktorica Martina Ujević i divan Milan Kos su to vrhunski odradili da se nisam ni snašla već je bilo gotovo...

waithing

mono1111
    31. Srpanj 2017. 21:52

Cure,
    Jojjjj ! Sto reci ??!!! Naime, dobila sam dns popodne neki smedji iscjedak, nesto cudno...onak jako maloo, i bolove..i mislim si krenula je M. Dns mi je 6 dpt.
    I kad sam dosla doma, maloprije sam radila test koji je pokazao poz...medjutim moguce je da je biokemijska....i bolovi tj.vise kao neki pritisak su cijelo vrijeme prisutni, trenutno nema iscjedka nikakvog, osim od utrica...
    Dajte recite nesto pametno??
    Da li se kod biokemijske cesto tako test pozitivan i onda beta polako padne??
    Netko bi od vas vjerovatno rekao da nisam normalna jer se kao sad brinem za to...ali puno losih stvari mi se izdogadjalo da jednostavno sama sebi ne dopustam da se razveselim  i da pomislim sad je to napokon to !

s0102
    31. Srpanj 2017. 22:11

mono1111

Cure,
    Jojjjj ! Sto reci ??!!! Naime, dobila sam dns popodne neki smedji iscjedak, nesto cudno…onak jako maloo, i bolove..i mislim si krenula je M. Dns mi je 6 dpt.
    I kad sam dosla doma, maloprije sam radila test koji je pokazao poz…medjutim moguce je da je biokemijska….i bolovi tj.vise kao neki pritisak su cijelo vrijeme prisutni, trenutno nema iscjedka nikakvog, osim od utrica…
    Dajte recite nesto pametno??
    Da li se kod biokemijske cesto tako test pozitivan i onda beta polako padne??
    Netko bi od vas vjerovatno rekao da nisam normalna jer se kao sad brinem za to…ali puno losih stvari mi se izdogadjalo da jednostavno sama sebi ne dopustam da se razveselim i da pomislim sad je to napokon to !

Mozda ti je to implantacijsko krvarenje koje se curama dogada... nemoj odmah misliti na biokemijsku...
    Mislim da je ovo dobar mjesec... dobar niz... i da ce i tebi biti veeeliko srceko uskoro ❤❤
    Ti ces u ri vaditi betu? To vec u petak mozes ☺

s0102
    31. Srpanj 2017. 22:40

waithing

s0102

waithing

s0102

Privatno,,poliklinka Ginekos 1200kn,,predraga doktorica Martina Ujević i divan Milan Kos su to vrhunski odradili da se nisam ni snašla već je bilo gotovo…

Thnx...
    To jevu jednom danu gotovo i odmahbodes kuci...? Ili...

mono1111
    31. Srpanj 2017. 23:15

Bas je krv krenula ! Nije implantacijsko jer bi test ocito jos bio negativan !
    Idem sutra vaditi betu !

Tena92
    01. Kolovoz 2017. 00:22

Da, ali znate kaj meni nije jasno .. sad u 1.mjesecu sam ostala trudna i nakon mjesec dana je došlo do spontanog pobačaja...na UZV nisu vidjeli plod ni gv a sve je spontano samo od sebe izašlo iz mene :( 
    Pa, ako je kako ovak dr.kaže, kako ke došlo do oplodnje i same trudnoće??? 
    Preplašili su me s time da nesmijem ostati trudna jer bih opet "moglo doći" do vanmaternične :( :(

Tena92
    01. Kolovoz 2017. 00:24

pardon na greškama u pisanju, na mobu sam :P

01. Kolovoz 2017. 04:21

Tena92

pardon na greškama u pisanju, na mobu sam :P

Da i meni su rekli da mi je puuno veca sansa prirodnim putem zbog jednog zacepljenog za vanmatwrnicnu trudnocu nego maternicnu ...a jesu li ti rekli dal je trudnoca bila u maternici ili..iako tako rano nista se ni ne vidi pa su vjerojatno pretpostavili da je negdje gdje ne treba bila trudnoca....

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.