Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    16. Srpanj 2017. 16:59

Hvala curke, bas ste podrska u ovom beskraju..  u cetvrtak kontrola, pa cemo vidjet kak mrva napreduje... 

s0102
    16. Srpanj 2017. 19:03

MiuMau

Hvala Zoja, bome da, korak po korak… sve mi je to tako nerealno, kao da ovo sve traje vec godinama, a ja stojim negdje sa strane i promatram… zao mi je samo sto ta doktorica ostaje raditi i postoji mogucnost da se netko nade u mojoj situaciji, ali ju poslusa…

MiuMau…. bas mi je jako drago zbog tebe... biti ces jedna od onih otpisanih koje su uspjele.. cija se mrvica a mozda i dve, izborila....
    Sretnoooo dalje.... 😙😙😙😙

Zoja31
    16. Srpanj 2017. 22:57

Ja znam isto da bi postupila kao ti, u biti svaka od nas koja prode mpo vjerujem da nebi skakala na prvu i otisla samo tako na kiretazu pogotovo ako beta raste. Moja prijateljica nije isto htjela na kiretazu jer je beta rasla, doduse njoj dosta nepravilno ali u pravilu je svakih 2 dana porasla i nije htjela odmah na kiretazu dok stvarno dr nije rekla da nista od svega i da moraju ocistiti. Nikad ne znas sta se iz te price kada beta ipak raste moze razviti i ne treba skakati na prvu sa otpisivanjem mrve.

mono1111
    17. Srpanj 2017. 08:25

Mene su drzali do 8 tt jer nisu bili sigurno sto ce biti od toga, isto tako od pocetka je sve kasnilo s razvojem, tj.od 5 tt ali su ipak cekali i to 3 tjedna !!!
    A ne, odmah na prvu otpisati.
    Pa ne znam kako kod vas na VV ali u Petrovoj nepravilan porast bete ne shvacaju kao neki problem jer navodno ima slucajeva ( kod njih sigurno )gdje se normalna T i zdravo dijete dogodilo od nepravilnog porasta bete...

• Kengurica
    17. Srpanj 2017. 09:43

Bravo MiuMau. Navijam i vjerujem da ce sve super biti. E zbog ovoga su dobri forumi i dijeljenje iskustva. Ja bih se vjerojatno povukla i poslusala tu doktoricu. Ma strasno.

mono1111
    17. Srpanj 2017. 10:42

Ja sam bila na uzv.
    Endo mi je 6,5 mm, uzv opet u cet.
    I dalje je onaj folikul mali, znaci nije jos preslo u drugu fazu ciklusa....

17. Srpanj 2017. 11:27

mono1111

Ja sam bila na uzv.
    Endo mi je 6,5 mm, uzv opet u cet.
    I dalje je onaj folikul mali, znaci nije jos preslo u drugu fazu ciklusa….

Znaci mono ipak je narastao jel...bio je sest zadnji puta? A koji ti je dan ciklusa? 
    Iako ja sad vise nista ne kuzim moram priznati..ja sam mislila da kad se pije estrofem od poxetka ciklusa da te faze ne postoje tj.da estrofem sprjecava prouzvodnju folikula ovulacije zutog tijela..da tog niceg nema..ocito nije tako...
    Jer meni je dokt.rekla da kad se pije estrofem da transfer ide kad se endic zdeblja ..nije mi nikad nikakve faze spominjala..pogleda me na ultrazvuk izmjeri endometrij i to je to...

waithing

MiuMau
    17. Srpanj 2017. 11:36

Ma ona kao da uopce nije pogledala nalaze, njeni argumenti su bili "beta je premala i povlace se simptomi hiperstimulacije"... beta 260 12dnt, a trbuh i dalje napuhan, jajnici na uzv koji je ona radila i dalje povecani i tekucina u trbusnoj supljini... jesu se smanjili, ali i dalje su prisutni..  
    Tako da ako itko bude ovo citao, uvijek, ali uvijek otici po drugo misljenje, ako ne i trece..  
    Na zalost u postupku ne mozes birati tko ce ti voditi jer tko te kad dopadne, ja sam sad imala srece da je P. bio cijelo vrijeme..  i moram reci da tom covjeku toliko beskrajno vjerujem, ako bi ponovo isla, napravila bi sve da njega nariktam 

17. Srpanj 2017. 11:39

MiuMau

Ma ona kao da uopce nije pogledala nalaze, njeni argumenti su bili "beta je premala i povlace se simptomi hiperstimulacije"… beta 260 12dnt, a trbuh i dalje napuhan, jajnici na uzv koji je ona radila i dalje povecani i tekucina u trbusnoj supljini… jesu se smanjili, ali i dalje su prisutni..
    Tako da ako itko bude ovo citao, uvijek, ali uvijek otici po drugo misljenje, ako ne i trece..
    Na zalost u postupku ne mozes birati tko ce ti voditi jer tko te kad dopadne, ja sam sad imala srece da je P. bio cijelo vrijeme.. i moram reci da tom covjeku toliko beskrajno vjerujem, ako bi ponovo isla, napravila bi sve da njega nariktam

Glupost..pa to uopce nije mala beta bila uostalom ranije su ju i vadila...pa i bete od pocetnih 50 su ziva i zdrava djeca....
    Sretno i hrabro dalje❤

waithing

MiuMau
    17. Srpanj 2017. 11:39

Mono koliko minimalno mora bit endometrij za transfer?
    Da Waithing, i ja sam mislila da nis od toga, jer se radi transfer, pa kao to se sve stopira..  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.