Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    17. Srpanj 2017. 11:47

Waiting,
    Uz visoke doze estrofema nemas O, nego uvijek su prisutni neki folkuli na jajniku koji se na kraju povuku i taj folikul koji je meni 11 mm takodjer proizvodi prirodne hormone koji su zasluzni za zadebljanje endometrija...kako folikul raste tako bi i endo isto trebao rasti...i oni tako to gledaju...znaci s obzirom da je folikul jos mali nije kasno za transfer i u tom slucaju mogu jos uvijek cekati da se vidi da li ce se endo zadebljati jos ili ne...
    Tako sam ja skuzila...
    Mislim on se zadebljao 0,05 hahahhah,pa to je presmjesno....ali s obzirom da je taj folikul mali i ja se nadam da ce on rasti, vjerujem da ce i endo jos rasti s njim...
    Jer rekla je da nije dovoljan samo estrofem nego i prirodni hormoni u mom slucaju..kod nekog drugog to nije kljucno ali kod mene da posto mi.je endo kaotican...
    I rekla je da minimalno treba biti 7 mm da bi se.odredio transfer za 5 dana...u mom slucaju...kod nekog drugog vece...
    Jer je meni prosli mjesec endo bio i9 mm i to znam da je radi utjecaja hormona i svega ali kako je bilo puno folikula i kako su folikuli dugo stajali on se poceo stanjivati....ne znam..vidjeti cu u cet !
    Znaci meni je u ovom slucaju def.prva faza ciklusa produzena..mislim inace je meni O 17 dc tako da ima jos vremena...;/

17. Srpanj 2017. 11:59

Ali...pa uz sest estrofema..zar nije ono da se sad ne mozes mjeriti po svojoj 'prirodnoj' ovulaciji..uostalom jer ju sad ovaj ciklus ni nemas tj.ne bi ju trebala imati? 
    No dobro...sretno u svakom slucaju...a sve smo mi poseban slucaj😅😅 i nasi ciklusi i sve ostalo...evo i MiuMau je dokaz☺☺☺

waithing

MiuMau
    17. Srpanj 2017. 12:26

Ajde Mono jos tih pol centimetra da doguras do transfera, a onda se cuda pocinju dogadat... 
    Waithing meni se cini da su neki doktori veci posebni slucajevi od nas 

17. Srpanj 2017. 13:36

MiuMau

Ajde Mono jos tih pol centimetra da doguras do transfera, a onda se cuda pocinju dogadat…
    Waithing meni se cini da su neki doktori veci posebni slucajevi od nas

I to sto kazes😅😅😅

waithing

mono1111
    17. Srpanj 2017. 14:13

O nece biti sigurno, jer Estrofem sprijecava...ali folikul je ovdje, on nece puknuti nego ce se povuci..
    Ma ne znam..pa da, uz Estrofem bi trebao biti puno veci ali meni valjda vise ni ne djeluje estrofem jer ga pijem mjesecima....

• Cekalica123
    17. Srpanj 2017. 14:14

Pozdrav cure, 
    Imala bi pitanjce pa ako bi mi mogle pomoci, malo sam nestrpljiva da pricekam odlazak k doktoru pa da provjerum ranije s vama. Planiram svoj 2ivf u rujnu te me zanima sto sve od nalaza moram ponovno vaditi. 1 ivf je bio u veljaci ove godine. Hvala vam 😘

17. Srpanj 2017. 15:00

Cekalica123

Pozdrav cure,
    Imala bi pitanjce pa ako bi mi mogle pomoci, malo sam nestrpljiva da pricekam odlazak k doktoru pa da provjerum ranije s vama. Planiram svoj 2ivf u rujnu te me zanima sto sve od nalaza moram ponovno vaditi. 1 ivf je bio u veljaci ove godine. Hvala vam 😘

Zavisi u kojoj si bolnici i od kad su ti nalazi....
    U svakoj bolnici je drugacije..na vv npr.brisevi papa spermiogram i hormoni vrijede god.dana a markeri na hiv hepatitis sidu dvije godine....i to je to....

waithing

• Magdica
    17. Srpanj 2017. 15:08

Ey cure,evo moje druge bete 5046,uzv sljedeci petak pa predpostavljam da je to onaj drugi tjedan,onda bi trebali zadnji tjedan radit prije godisnjeg jel tako?

s0102
    17. Srpanj 2017. 18:18

Magdica

Ey cure,evo moje druge bete 5046,uzv sljedeci petak pa predpostavljam da je to onaj drugi tjedan,onda bi trebali zadnji tjedan radit prije godisnjeg jel tako?

😍😍😍😍 sretno dalje.... 

MiuMau
    17. Srpanj 2017. 20:19

Magdica prekrasna beta  to ides na vv na uzv ili? Znaci dva tjedna od prve bete su te narucili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.