Evo cure ja izdrzala do petka,vadila betu,beta 2428,ogromna,ja u soku,zvala na VV,sve super,ponoviti u pon.
Cestitke.... ☺☺☺☺ 😍😍
Ma P je caroban cini mi se…
Koji ti je dan poslije transfera uopce? Koliko ste vratili?
Da, jako je to nezgodno, jer meni su se u prvom svi osim P izmjenili i svatko je imao svoju neku logiku i sliku kak bi to trebalo…
13dan,vratili smo 2 blastice 5 dan.ma meni islo na zivce to kad bi dosla na pregled,uvijek drugi dr naravno,otvore komp,pise na kompu endometrioza,odstranjen lijevi jajnik,legnem ja na stol,uzv i pitanje ,, a gdije vam je drugi jajnik?"al svaki put,ja sam vec mislila na celo napisat da vide
Evo cure ja izdrzala do petka,vadila betu,beta 2428,ogromna,ja u soku,zvala na VV,sve super,ponoviti u pon.
Cestitke…. ☺☺☺☺ 😍😍
Hvala
Da, jako je to nezgodno, jer meni su se u prvom svi osim P izmjenili i svatko je imao svoju neku logiku i sliku kak bi to trebalo…
13dan,vratili smo 2 blastice 5 dan.ma meni islo na zivce to kad bi dosla na pregled,uvijek drugi dr naravno,otvore komp,pise na kompu endometrioza,odstranjen lijevi jajnik,legnem ja na stol,uzv i pitanje ,, a gdije vam je drugi jajnik?"al svaki put,ja sam vec mislila na celo napisat da vide
Trebala si reci: pa kak ga sad nema zadnji put je bio tu😅😅😅
waithing
Trebala si reci: pa kak ga sad nema zadnji put je bio tu😅😅😅
😂😂😂😂😂😂
Magdica, cestitam !!!!
Meni nisu apsolutno nista spominjali hiper a imala sam 16j.s., samo je pitanje bilo endometrija jer se stanjivao...
Magdica, cestitam !!!!
Meni nisu apsolutno nista spominjali hiper a imala sam 16j.s., samo je pitanje bilo endometrija jer se stanjivao…
Ma to je doktorica J na Vv poznata po panicarenju u vezi hipera...meni nije apsolutno nista bilo nista me nije niti malo boljelo nit su mi jajnici bili uvecani(jako) a nije mi htjela radit transfer....nit me ista pitala samo na dan punkvije mi hladno rekla da nema transfera i to je to ja ostala totalno zbunjena...
waithing
Magdica, cestitam !!!!
Meni nisu apsolutno nista spominjali hiper a imala sam 16j.s., samo je pitanje bilo endometrija jer se stanjivao…
Ma to je doktorica J na Vv poznata po panicarenju u vezi hipera…meni nije apsolutno nista bilo nista me nije niti malo boljelo nit su mi jajnici bili uvecani(jako) a nije mi htjela radit transfer….nit me ista pitala samo na dan punkvije mi hladno rekla da nema transfera i to je to ja ostala totalno zbunjena…
O Boze, sto reci??!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji