Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Srpanj 2017. 07:58

Hvala vam curke drage😆😆😆
    I uspjela sam ovaj put da nitko ne zna nista samo suprug I ja...
    Mono pijem I decortin I dalje, estrofem, prenetale, utrogestan I fragminom se pikam, tamo negdje do ponedjeljka onda ide prvi test😂

waithing

s0102
    19. Srpanj 2017. 08:48

waithing

Hvala vam curke drage😆😆😆
    I uspjela sam ovaj put da nitko ne zna nista samo suprug I ja…
    Mono pijem I decortin I dalje, estrofem, prenetale, utrogestan I fragminom se pikam, tamo negdje do ponedjeljka onda ide prvi test😂

To je i moj plan za slijedeci put... nitko nece znati... 
    Sretnooo.... pomalo i s testovima... i sjenama.... opusti se koliko mozes...  znam da glupo zvuci... ali... 😐😐😃😃

19. Srpanj 2017. 09:14

s0102

waithing

Hvala vam curke drage😆😆😆

To je i moj plan za slijedeci put… nitko nece znati…
    Sretnooo…. pomalo i s testovima… i sjenama…. opusti se koliko mozes… znam da glupo zvuci… ali… 😐😐😃😃

Ma znam da ali kod mene je to postalo cisto radi terapije..vjeruj nakon sestog puta tj nakon pet znam ak je minus na testu nece me ni beta iznenaditi...cemu se onda jos trpat terapijom..opustena jesam zasad ha-ha radim tj radit cu sve normalno u pon test I to je to ne mogu na nista utjecati nazalost.ako je ovaj embrijic predodredjen za zivot - biti ce ..a ako nije mogu ja strepiti I dubiti uzalud na trepavicama....

waithing

s0102
    19. Srpanj 2017. 09:17

waithing

s0102

waithing

Hvala vam curke drage😆😆😆

To je i moj plan za slijedeci put… nitko nece znati…
    Sretnooo…. pomalo i s testovima… i sjenama…. opusti se koliko mozes… znam da glupo zvuci… ali… 😐😐😃😃

Ma znam da ali kod mene je to postalo cisto radi terapije..vjeruj nakon sestog puta tj nakon pet znam ak je minus na testu nece me ni beta iznenaditi…cemu se onda jos trpat terapijom..opustena jesam zasad ha-ha radim tj radit cu sve normalno u pon test I to je to ne mogu na nista utjecati nazalost.ako je ovaj embrijic predodredjen za zivot - biti ce ..a ako nije mogu ja strepiti I dubiti uzalud na trepavicama….

Ma da bas to... grozno mi je da ti je to vec 6ti put... 😢 nadam se i zadnji za ovaj dio... 

Sophie
    19. Srpanj 2017. 09:49

Waithing, sretno! Nek ovaj bude dobitni 😊

mono1111
    19. Srpanj 2017. 10:37

Waiting,
    Slazem se u potpunosti !
    Kad si pocela s heparinom?? Par dana prije jelda??

19. Srpanj 2017. 11:20

mono1111

Waiting,
    Slazem se u potpunosti !
    Kad si pocela s heparinom?? Par dana prije jelda??

Dan prije transfera sam se upikla a inace sam pila andol 100 vec nekih 3 tjedna...

waithing

Zoja31
    19. Srpanj 2017. 11:51

Drzimo fige na najjace waithing. Mi smo odlucili nakon 3 godine hodanja po doktorima i postupaka a redala sam jedan za drugim da smo na pauzi do proljeca. Jednostavno nista ne dobivamo forsiranjem osim sto mi je doktora i bolnica dosta za ostatak zivota. 

19. Srpanj 2017. 12:31

Zoja31

Drzimo fige na najjace waithing. Mi smo odlucili nakon 3 godine hodanja po doktorima i postupaka a redala sam jedan za drugim da smo na pauzi do proljeca. Jednostavno nista ne dobivamo forsiranjem osim sto mi je doktora i bolnica dosta za ostatak zivota.

U potpunosti razumijem,,,I sama cu stati kad osjetim da mi treba odmor a ti si taj osjecaj ocito dozivjela..
    Naravno naucena na negative rezultate I sama si mislim da ne znam kad bih imala snage ici ponovno.ispocetka...sa pikanjem punkcijom strahom hoce li se I koliko oploditi...Fet je bar s te strane donekle laksi..
    Sretno I tebi Zoja...I uzivajte u zivotu ,ljubavi ..a kada dode vrijeme za novu borbu vjerujem da ces znati, kao sto si I ovo shvatila da je vrijeme za predah...
    😆😆😆😆😆😆

waithing

Zoja31
    19. Srpanj 2017. 13:16

Ja nazalost svaki put prolazim iz pocetka stimulaciju, punkciju, strah dali cu uopce dobiti koju stanicu, hoce li se oploditi ili nece...i tako vec 3 godine zacarani krug... Jednostavno dode do toga da vise uopce ne funkcioniras samo dorsiras postupke a od toga nista. Sada smo na pauzi do proljeca pa kako bude. A nekad prije prvog postupka sam mislila kako je to macji kasalj i kako cu ja to od prve haha 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.