Magdica, čestitam! Beta do neba 😁
Hvala,ma ja jos nisam svijesna niceg
Magdica, cestitam !!!!
Meni nisu apsolutno nista spominjali hiper a imala sam 16j.s., samo je pitanje bilo endometrija jer se stanjivao…
Hvala,ma ja od hipera ni h nisam osijetila,mada me bilo stah moram priznat kad sam citala postove od MiuMau,i samo sam trazila neke simptome,al da imam trbuscic,imam,al od 5 obroka dnevno,i jos nesto usput,hahaha,stalno gladna
Oprosti Magdica, nisam te htjela splasit... al mislim da osjetis kad to iz obicne napuhanosti prede u nesto kao hiper... mislim da je S0102 dobro rekla, pupa ne samo da je bolje napuhana, vec i gore, ispod cicki... osjeti se bol pri disanju, a pogotovo kad legnes.. i osjeti se muckanje u trbuhu, recimo kad se okreces lijevo-desno.. bar je meni tako bilo.. al pusti sad to, glavno da je tebi beta do plafona
Moja saga se nastavlja, jutros beta 1048, nije bas u broj dupla, ali ni time se ne zelim zamarati. Odma sam poslala mejl P, na sta je on odgovorio roku dvije minute, da je sutra dezuran i da dodem ujutro oko 10 na odjel da pogleda. I tako opet cekamooo...
Oprosti Magdica, nisam te htjela splasit… al mislim da osjetis kad to iz obicne napuhanosti prede u nesto kao hiper… mislim da je S0102 dobro rekla, pupa ne samo da je bolje napuhana, vec i gore, ispod cicki… osjeti se bol pri disanju, a pogotovo kad legnes.. i osjeti se muckanje u trbuhu, recimo kad se okreces lijevo-desno.. bar je meni tako bilo.. al pusti sad to, glavno da je tebi beta do plafona
Moja saga se nastavlja, jutros beta 1048, nije bas u broj dupla, ali ni time se ne zelim zamarati. Odma sam poslala mejl P, na sta je on odgovorio roku dvije minute, da je sutra dezuran i da dodem ujutro oko 10 na odjel da pogleda. I tako opet cekamooo…
Sretnoooooo !! Jojj grozno je ovo iscekivanjeee !
Bome ti se oduzila saga, tako sam i ja pet puta vadila betu ufffffff!!!!
Sretno i daljeeee, nadam se da će nešto vidjeti na ultrazvuku sutra.
waithing
Oprosti Magdica, nisam te htjela splasit… al mislim da osjetis kad to iz obicne napuhanosti prede u nesto kao hiper… mislim da je S0102 dobro rekla, pupa ne samo da je bolje napuhana, vec i gore, ispod cicki… osjeti se bol pri disanju, a pogotovo kad legnes.. i osjeti se muckanje u trbuhu, recimo kad se okreces lijevo-desno.. bar je meni tako bilo.. al pusti sad to, glavno da je tebi beta do plafona
Moja saga se nastavlja, jutros beta 1048, nije bas u broj dupla, ali ni time se ne zelim zamarati. Odma sam poslala mejl P, na sta je on odgovorio roku dvije minute, da je sutra dezuran i da dodem ujutro oko 10 na odjel da pogleda. I tako opet cekamooo…
Ma nisi preplasila,samo sam bila oprezna jer se moglo to i meni dogodit pa da znam prepoznat,iako mi je zao sta se to dogada,tebi i bilo kome,i zalosno sta to sve moramo prezivljavat,od bolnih punkcija itd,a da ne govorim o doktorima koji onda jos to dodatno pogorsaju svojim glupim izjavama.ma ja se od srca nadam,i drzim fige da to sve kod tebe dobro zavrsi😘
Djevojke, vidi se gestacijska vrecica s zumanjcanom vrecicom, bas tam di treba
P je sve lijepo objasnio, kontrola u cetvrtak, znaci obozavam tog covjeka...
P je sve lijepo objasnio, kontrola u cetvrtak, znaci obozavam tog covjeka…
Jeeeejjjj....suuuperrrr❤
waithing
P je sve lijepo objasnio, kontrola u cetvrtak, znaci obozavam tog covjeka…
Jeeeejjjj….suuuperrrr❤
Booze...a tebi doktorica P da prekines s terapijom...i puste te kuci a kakti sumnja na vanmaternicnu...
Pa stvarno...svastaaaa!!!!
Sretno i dalje..a ta tvoja mrvica je prava hrabrica, na mamu😘
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji