Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Magdica
    15. Srpanj 2017. 07:31

Sophie

Magdica, čestitam! Beta do neba 😁

Hvala,ma ja jos nisam svijesna niceg

• Magdica
    15. Srpanj 2017. 07:37

mono1111

Magdica, cestitam !!!!

Meni nisu apsolutno nista spominjali hiper a imala sam 16j.s., samo je pitanje bilo endometrija jer se stanjivao…

Hvala,ma ja od hipera ni h nisam osijetila,mada me bilo stah moram priznat kad sam citala postove od MiuMau,i samo sam trazila neke simptome,al da imam trbuscic,imam,al od 5 obroka dnevno,i jos nesto usput,hahaha,stalno gladna

MiuMau
    15. Srpanj 2017. 08:39

Oprosti Magdica, nisam te htjela splasit... al mislim da osjetis kad to iz obicne napuhanosti prede u nesto kao hiper... mislim da je S0102 dobro rekla, pupa ne samo da je bolje napuhana, vec i gore, ispod cicki... osjeti se bol pri disanju, a pogotovo kad legnes.. i osjeti se muckanje u trbuhu, recimo kad se okreces lijevo-desno..  bar je meni tako bilo..  al pusti sad to, glavno da je tebi beta do plafona 
    Moja saga se nastavlja, jutros beta 1048, nije bas u broj dupla, ali ni time se ne zelim zamarati. Odma sam poslala mejl P, na sta je on odgovorio roku dvije minute, da je sutra dezuran i da dodem ujutro oko 10 na odjel da pogleda. I tako opet cekamooo... 

mono1111
    15. Srpanj 2017. 11:11

MiuMau

Oprosti Magdica, nisam te htjela splasit… al mislim da osjetis kad to iz obicne napuhanosti prede u nesto kao hiper… mislim da je S0102 dobro rekla, pupa ne samo da je bolje napuhana, vec i gore, ispod cicki… osjeti se bol pri disanju, a pogotovo kad legnes.. i osjeti se muckanje u trbuhu, recimo kad se okreces lijevo-desno.. bar je meni tako bilo.. al pusti sad to, glavno da je tebi beta do plafona
    Moja saga se nastavlja, jutros beta 1048, nije bas u broj dupla, ali ni time se ne zelim zamarati. Odma sam poslala mejl P, na sta je on odgovorio roku dvije minute, da je sutra dezuran i da dodem ujutro oko 10 na odjel da pogleda. I tako opet cekamooo…

Sretnoooooo !! Jojj grozno je ovo iscekivanjeee !

15. Srpanj 2017. 12:14

Bome ti se oduzila saga, tako sam i ja pet puta vadila betu ufffffff!!!!
    Sretno i daljeeee, nadam se da će nešto vidjeti na ultrazvuku sutra.

waithing

• Magdica
    15. Srpanj 2017. 13:14

MiuMau

Oprosti Magdica, nisam te htjela splasit… al mislim da osjetis kad to iz obicne napuhanosti prede u nesto kao hiper… mislim da je S0102 dobro rekla, pupa ne samo da je bolje napuhana, vec i gore, ispod cicki… osjeti se bol pri disanju, a pogotovo kad legnes.. i osjeti se muckanje u trbuhu, recimo kad se okreces lijevo-desno.. bar je meni tako bilo.. al pusti sad to, glavno da je tebi beta do plafona
    Moja saga se nastavlja, jutros beta 1048, nije bas u broj dupla, ali ni time se ne zelim zamarati. Odma sam poslala mejl P, na sta je on odgovorio roku dvije minute, da je sutra dezuran i da dodem ujutro oko 10 na odjel da pogleda. I tako opet cekamooo…

Ma nisi preplasila,samo sam bila oprezna jer se moglo to i meni dogodit pa da znam prepoznat,iako mi je zao sta se to dogada,tebi i bilo kome,i zalosno sta to sve moramo prezivljavat,od bolnih punkcija itd,a da ne govorim o doktorima koji onda jos to dodatno pogorsaju svojim glupim izjavama.ma ja se od srca nadam,i drzim fige da to sve kod tebe dobro zavrsi😘

16. Srpanj 2017. 11:01

MiuMau jel sve u redu??

waithing

MiuMau
    16. Srpanj 2017. 11:13

Djevojke, vidi se gestacijska vrecica s zumanjcanom vrecicom, bas tam di treba 
    P je sve lijepo objasnio, kontrola u cetvrtak, znaci obozavam tog covjeka... 

16. Srpanj 2017. 11:19

MiuMau

P je sve lijepo objasnio, kontrola u cetvrtak, znaci obozavam tog covjeka…

Jeeeejjjj....suuuperrrr❤

waithing

16. Srpanj 2017. 11:23

waithing

MiuMau

P je sve lijepo objasnio, kontrola u cetvrtak, znaci obozavam tog covjeka…

Jeeeejjjj….suuuperrrr❤

Booze...a tebi doktorica P da prekines s terapijom...i puste te kuci a kakti sumnja na vanmaternicnu...
    Pa stvarno...svastaaaa!!!! 
    Sretno i dalje..a ta tvoja mrvica je prava hrabrica, na mamu😘

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.